Η, από 21/8/2024, ηλεκτρονική αναφορά μου, προς την αποκαλούμενη “Εθνική Αρχή Διαφάνειας”, που τηρεί σιγή, για τις καταγγελίες, όσον αφορά τις ατασθαλίες, με τις επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ. (Η αναφορά κοινοποιήθηκε, στα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην ΝΔ και Σπαρτιατών).

 



Με τους “λεβέντες” και τις “λεβέντισσες” της λεγόμενης “Εθνικής Αρχής Διαφάνειας”, που, από ό,τι φαίνεται, δεν συμπεριφέρονται, με τρόπο, που να συνάδει, με όσα προδιαθέτει ο τίτλος της Αρχής, στην οποία υπηρετούν, προφανώς και επειδή η παρούσα βουλή δεν ασκεί τις αρμοδιότητές της, έχει ανοίξει μια πολύ περίεργη ιστορία, που φαίνεται ότι έχει κάποιο παρασκήνιο, του οποίου το περιεχόμενο, υποψιάζομαι, μεν, αλλά αγνοώ, δε.

Στις 5/6/2024, είχα αποστείλει ηλεκτρονική αναφορά, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Διοικήτριας Αλεξάνδρας Ρογκάκου (alexandra.rogkakou@aead.gr), καταγγέλλοντας την τραμπούκικη συμπεριφορά της Προϊσταμένης Παπούλη, που μου έκλεισε, κατάμουτρα, το τηλέφωνο, αρνούμενη να με εξυπηρετήσει, δηλαδή να μου δώσει απαντήσεις, για συγκεκριμένα ζητήματα, που αφορούν καταγγελίες μου, όσον αφορά τις γνωστές ατασθαλίες, στον e-ΕΦΚΑ, με τις επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών και διάφορους περίεργους γραπτούς ισχυρισμούς αγνώστων υπαλλήλων, ή συνεργαζόμενων, με την Αρχή αυτή, φυσικών προσώπων, τα οποία εύρισκαν αστείες προφάσεις, για να μην κάνουν την δουλειά τους - αλλά, πάντοτε, ανωνύμως, διατυπωμένες -, οι οποίες έκλειναν, με την επωδό ότι : 

«Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το μήνυμα προορίζονται μόνο για τον παραλήπτη και μπορεί να περιέχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες. Εάν δεν είστε ο παραλήπτης, παρακαλούμε να διαγράψετε αυτό το μήνυμα και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Δεν θα πρέπει να αντιγράψετε ή να διανείμετε αυτό το μήνυμα ή να αποκαλύψετε το περιεχόμενό του σε κανέναν. Οποιεσδήποτε απόψεις ή γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το μήνυμα είναι εκείνες του ατόμου (ων) και όχι κατ’ ανάγκη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Καμία εγγύηση δεν συνεπάγεται ότι το μήνυμα αυτό ή οποιοδήποτε συνημμένο είναι απαλλαγμένο από ιούς ή δεν έχει υποκλαπεί και τροποποιηθεί». 

Εν πάσει περιπτώσει, με πληροφόρησαν, από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας ότι η ηλεκτρονική αναφορά της 5/6/2024, προς την Διοικήτρια, πρωτοκολλήθηκε.

Λεπτομέρειες μπορούν οι αναγνώστες να διαβάσουν, στο δημοσίευμα, σε αυτό εδώ, το μπλογκ, με τίτλο : «Η από 8-8-2024 ηλεκτρονική αναφορά μου, προς την Διοικήτρια της αποκαλούμενης ως Εθνική Αρχή Διαφάνειας, που εξακολουθεί, αδιαφανώς, να τηρεί σιγή, για τις ατασθαλίες, στον e-ΕΦΚΑ. Η αναφορά αυτή εστάλη και στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων (πλην των “Σπαρτιατών”), για να λάβουν γνώση και θέση, επί του σοβαρότατου αυτού θέματος», στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2024/06/o-4-6-2024.html .

Έκτοτε (από τον Ιούνιο 2024), δεν υπήρξε, ούτε γράμμα, ούτε γραφή, από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και γι’ αυτό υπέβαλα, στις 8/8/2024, υπενθυμιστική ηλεκτρονική αναφορά, προς την Διοικήτρια και τα κοινοβουλευτικά κόμματα, προς τα οποία, σε υστερόγραφο, ανέφερα τα εξής : 

«Στα κοινοβουλευτικά κόμματα, απευθύνω την παρούσα αναφορά, για να ασχοληθούν με αυτήν, εφόσον το επιθυμούν - αν και αποτελεί καθήκον τους -, αλλά και για να εξετάσουν το ζήτημα που αφορά την εκκρεμούσα, εδώ και χρόνια, τοποθέτηση, επικεφαλής, στην Αρχή Διαφάνειας, που να έχει τις απαραίτητες λειτουργικές και θεσμικές εγγυήσεις, που δεν πληρούνται, στην δεδομένη περίπτωση. Και φυσικά, να συμμαζέψουν την κατάσταση».  

Αυτό, που είναι ανησυχητικό, στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι, ενώ, στις 8/8/2024, ως προαναφέρω, υπέβαλα την υπενθυμιστική αναφορά, μέχρι τώρα, που γράφω αυτές τις γραμμές, όχι, μόνο, δεν μου έχουν απαντήσει - δεν είναι αυτό το περίεργο -, αλλά το κυριότερο είναι ότι, αν και έχουν περάσει τόσες ημέρες (σχεδόν, δυο εβδομάδες), από την υποβολή αυτής της ηλεκτρονικής αναφοράς, δεν μου έχουν γνωρίσει, από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο της Αρχής, αν έχουν λάβει την αναφορά της 8/8/2024 και φυσικά (καθόλου φυσικά, δηλαδή· στην πραγματικότητα, εντελώς, αφύσικα), δεν μου έχουν γνωρίσει, αν η αναφορά έχει πρωτοκολληθεί· και αν ναι, ποιός είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πότε πρωτοκολλήθηκε.

Κατόπιν τούτων, χθες, Τετάρτη 21/8/2023 και ώρα 14:52, υπέβαλα νέα ηλεκτρονική αναφορά, αυτήν την φορά, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας info@aead.gr, η οποία κοινοποιήθηκε, στα κοινοβουλευτικά κόμματα, (πλην Νέας Δημοκρατίας και Σπαρτιατών) και το περιεχόμενό της έχει, ως εξής :


“ΘΕΜΑ : Ερώτημα για την τύχη Αναφοράς, που έχει και πειθαρχικό χαρακτήρα, αλλά και αφορά την διερεύνηση καταγγελιών, που οι ελεγκτές σας αρνούνται να διερευνήσουν και να απαντήσουν.

Κυρίες και κύριοι 

παρατηρείται το παράξενο φαινόμενο να σας έχω στείλει συγκεκριμένη αναφορά, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, της Διοικήτριας σας, από τις 8 Αυγούστου 2024 και να μην έχω πληροφορηθεί το τι έχει γίνει αυτή η αναφορά. 

Δεν έχω λάβει, μάλιστα, ούτε καν ενημέρωση, για την πρωτοκόλληση (ή μη) αυτής της αναφοράς και υποψιάζομαι ότι είτε η κυρία Διοικήτρια απουσιάζει και ουδείς την αντικαθιστά, ώστε να παραλαμβάνει την ηλεκτρονική αλληλογραφία της και να την προωθήσει, εις το πρωτόκολλο, είτε η αναφορά αυτή έχει τεθεί στο συρτάρι, κατά τρόπο αυθαίρετο και παράνομο, φυσικά. 

Για την υπόθεση αυτή υφίσταται και ηλεκτρονικό δημοσίευμα : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2024/08/8-8-2024-e.html

Θα έλεγα παρακαλώ, αλλά επειδή, όπως καταλαβαίνω, από παρακάλια δεν καταλαβαίνετε εσείς. Γι' αυτόν τον λόγο, απαιτώ να μου γνωρίσετε τί έχει συμβεί, με την υποβληθείσα αναφορά, η οποία αφορά άλλη αναφορά της 5/6/2024, που παραμένει, εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, αναπάντητη. 

Εν πάσει περιπτώσει, η κυρία Διοικήτρια έχει παραλάβει την αναφορά και τί σκοπεύει να κάνει, με αυτήν; 

Θα απαντήσει;

Ή έχει πάει η αναφορά, στα σκουπίδια;

Αναμένω...

Αναστάσιος Αναστασόπουλος”.


Αυτά…




Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, 22/8/2024 και ώρα 7:47 πμ, γνωστοποίησα, στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, το σημερινό σχολιαζόμενο δημοσίευμα, με e-mail, στο info@aead και στα κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην της Νέας Δημοκρατίας και των Σπαρτιατών), ως ακολούθως :

ΘΕΜΑ : «Γνωστοποίηση σημερινού δημοσιεύματος
Σε συνέχεια της χθεσινής (Τετάρτη 21/8/2024) ηλεκτρονικής αναφοράς μου, σας γνωστοποιώ και το σημερινό (Πέμπτη 22/8/2024) σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο : "Η, από 21/8/2024 ηλεκτρονική αναφορά μου, προς την αποκαλούμενη “Εθνική Αρχή Διαφάνειας”, που τηρεί σιγή, για τις καταγγελίες, όσον αφορά τις ατασθαλίες, με τις επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ. (Η αναφορά κοινοποιήθηκε, στα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην ΝΔ και Σπαρτιατών)". Το δημοσίευμα αυτό βρίσκεται, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2024/08/2182024-e.html .


Αναστάσιος Αναστασόπουλος».
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Τώρα, 22/8/2024 και ώρα 9:33 πμ, με πληροφόρησαν, με e-mail, ότι την χθεσινή (21-8/2023) ηλεκτρονική αναφορά την πρωτοκόλλησαν, στην ΕΑΔ, ως ακολούθως :

“Σας ενημερώνουμε ότι το έγγραφο που αποστείλατε στον φορέα ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ πρωτοκολλήθηκε στην υπηρεσία Κεντρικό Πρωτόκολλο με τα ακόλουθα στοιχεία:

Αρ. Πρωτοκόλλου: 38459 ΕΙ 2024
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 22/08/2024
Θέμα: Ερώτημα για την τύχη Αναφοράς, που έχει και πειθαρχικό χαρακτήρα, αλλά και αφορά την διερεύνηση καταγγελιών, που οι ελεγκτές σας αρνούνται να διερευνήσουν και να απαντήσουν.
Ημ/νια Πρωτ. Αποστολέα: 21/08/2024
Σύνολο συνημμένων αρχείων: 0

Το παρόν μήνυμα αποστέλλεται αυτοματοποιημένα μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων.
Παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα».
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα (22/8/2024) και ώρα 12:06 μμ, με πληροφόρησαν, με e-mail, από την ΕΑΔ, τα κάτωθι :

«Σας ενημερώνουμε ότι το έγγραφο που αποστείλατε στον φορέα ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ πρωτοκολλήθηκε στην υπηρεσία Κεντρικό Πρωτόκολλο με τα ακόλουθα στοιχεία:

Αρ. Πρωτοκόλλου: 38528 ΕΙ 2024
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 22/08/2024
Θέμα: Γνωστοποίηση σημερινού δημοσιεύματος."Η, από 21/8/2024 ηλεκτρονική αναφορά μου, προς την αποκαλούμενη “Εθνική Αρχή Διαφάνειας”, που τηρεί σιγή, για τις καταγγελίες, όσον αφορά τις ατασθαλίες, με τις επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ. (Η αναφορά κοινοποιήθηκε, στα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην ΝΔ και Σπαρτιατών)
Ημ/νια Πρωτ. Αποστολέα: 22/08/2024
Σύνολο συνημμένων αρχείων: 0

Το παρόν μήνυμα αποστέλλεται αυτοματοποιημένα μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων.
Παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα».

Το κύριο και ουσιώδες θέμα είναι το τί έκαναν, με την αναφορά της 5/6/2024, προς την Διοικήτρια Αλεξάνδρα Ρογκάκου.

Αυτό παραμένει, άγνωστο…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Και φυσικά, σημασία έχει το ποιά είναι η τύχη της, από 8/8/2024, αναφοράς μου, που και αυτή είναι είναι άγνωστο το τί έχει γίνει..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…