1/8/2024 : Στον e-EΦKA, δεν φθάνει που είναι υπόλογοι, για τις πράξεις και παραλείψεις τους, για τα χαμένα χρήματα του ασφαλιστικού οργανισμού (υπολογίζω, περί, τουλάχιστον, το 1.500.000 ευρώ), τραμπουκίζουν, κιόλας, κλείνοντας, κατάμουτρα, τα τηλέφωνα, επειδή έχουν αφεθεί ασύδοτοι. Η έγγραφη καταγγελία μου, για την αντιυπηρεσιακή και απρεπή συμπεριφορά της Προϊσταμένης Τμήματος Μαρίας Τσουκαλά-Χόρβατχ.




Οι εκκρεμότητες που έχω, με τον e-EΦKA, όσον αφορά τα έγγραφα, που έχω ζητήσει να μου χορηγήσουν και τις χορηγούμενες παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών, εξακολουθούν να παραμένουν, επί της ουσίας, ανεπίλυτες.  

Δεν φθάνει, που, ως Υπηρεσία, εκεί, στον e-ΕΦΚΑ, είναι υπόλογοι, για όσα έπραξαν και για όσα δεν έπραξαν (ο ασφαλιστικός οργανισμός υπολογίζω ότι έχει χάσει, τουλάχιστον, 1.500.000 ευρώ και ακόμη, περισσότερα) και σχετικά, με τα αιτήματα, που υπέβαλα, για να μου χορηγηθούν έγγραφα, που αφορούν την δικαστική μου εκκρεμότητα, με την υπάλληλο Αφροδίτη Νιφόρου, όπως προκύπτει, ενδεικτικά και από το, παραπάνω, έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη, που, στις 13/7/2023, τους υπενθυμίζει, προηγούμενο, επί της ίδιας υποθέσεως, έγγραφο της Αρχής του Συνήγορο του Πολίτη, που εστάλη στον e-ΕΦΚΑ, στις 30/1/2023 και το οποίο, έμεινε, κατά τρόπο, απολύτως, προκλητικό και θρασύ, αναπάντητο.

Η προκλητικότητά τους έχει φθάσει, στο σημείο του έμπρακτου τραμπουκισμού, προφανώς, επειδή, δυστυχώς, η Διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού και η ηγεσία του εποπτεύοντος υπουργείου τους έχει αφήσει ασύδοτους.




Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, σε αυτό το θέμα και παραθέτω την χθεσινή πειθαρχική αναφορά, που υπέβαλα, στον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βαρβέρη, στον, παραπάνω, εικονιζόμενο νέο (από 29/7/2024) Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, στο εποπτεύον υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στην υπουργό Νίκη Κεραμέως, που περιγράφει, σαφέστατα, μια ζοφερή εικόνα αλαζονείας και αυταρχίας. 


ΘΕΜΑ : «Αναζήτηση εγγράφων αναφορικά, με την εγκληματική οργάνωση στον e-ΕΦΚΑ και καταγγελια για ανάρμοστη συμπεριφορά».


Κυρίες και κύριοι.

Σήμερα Πέμπτη 1/8/2024 και ώρα 8:28 πμ τηλεφώνησα, στο τηλέφωνο  21 0335 7820 και συνομίλησα, με την κ. Τσουκαλά, για να ενημερωθώ, για την εξέλιξη της υπόθεσης της χορήγησης των εγγράφων, που έχω ζητήσει, κάτι, που έχει πράξει και ο Συνήγορος του Πολίτη, αλλά οι Υπηρεσίες σας υπεκφεύγουνε και δεν έχουν απαντήσει, ευθέως, εάν θα μου τα χορηγήσουν, ή όχι.

Η κ. Τσουκαλά, πέραν από εριστική και κακόπιστη, με μια σειρά αοριστολογιών, κατέληξε να μου κλείσει, κατάμουτρα, το τηλέφωνο, προφανέστατα, εκνευρισμένη, όταν την ενημέρωσα ότι συντάσσεται μήνυση και να ενημερώσει την κ. Δαβάκη, γι' αυτό.

Κατόπιν τούτου, υποβάλλω πειθαρχική αναφορά, εις βάρος της κ. Τσουκαλά, για αυτήν την επιδειχθείσα αντιυπηρεσιακή και, καθ' όλα, απρεπή συμπεριφορά της και παρακαλώ να με ενημερώσετε, για την τύχη αυτής της πειθαρχικής αναφοράς, που υποβάλλω, δια της παρούσης.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος



Έτσι, έχουν τα πράγματα. 

Δυστυχώς, βρίσκουν την ανοχή και την επιτρεπτική αποδοχή των, ιεραρχικά, ανώτερων τους υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων και κάνουν αυτά, που κάνουν και συμπεριφέρονται, ασύδοτα. 

Παραθέτω επίσης και την τελευταία - τραγική, απολύτως, ημιτελή και αποπροσανατολιστική - απάντηση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού Ευφρόσυνης Τραγομάλου, η οποία, βέβαια, είναι ανεπαρκέστατη, διότι δεν παραθέτει το σύνολο των εγγράφων, που έχω ζητήσει, αλλά, μόνον, κάποια σποραδικά αποσπάσματα και άλλων εγγράφων, που ήσαν άγνωστα, σε εμένα - τα οποία, δίκην εγκληματικής οργάνωσης, απέκρυπταν και βέβαια, έχουν την πολύ σημαντική αξία τους - αλλά δεν ανταποκρίνονται, στα εκκρεμούντα αιτήματά μου για την χορήγηση των πλήρων κειμένων αυτών των εγγράφων όπως και άλλων, που έχω ζητήσει.






Στο έγγραφο αυτό (το 870/10-3-2024) περιγράφεται - έστω, και με όχι τυχαία και καθόλου, αθώα επιλεγμένα αποσπάσματα και μερικώς - το βορβορώδες και απολύτως, σκοτεινό συνωμοτικό παρασκήνιο, που υπήρξε και συνεχίζει να υφίσταται, προκειμένου, ως συμμορία, να με εκθέσουν, ως ψεύτη και συκοφάντη, προκειμένου να καταδικασθώ, στο δικαστήριο, που εκκρεμεί, λόγω της μήνυσης, που υπέβαλε, εις βάρος μου, η Αφροδίτη Νιφόρου, στις 23/4/2021.

Αλλά δεν πρόκειται να αφεθούν να δρουν ελεύθεροι. Θα υποστούν τον απαραίτητο πειθαρχικό έλεγχο, έστω και αν αυτός είναι επιδερμικός και αναποτελεσματικός.

Πέραν τούτων, η μήνυση, στην οποία αναφέρθηκα, όντως, συντάσσεται.

Αυτά, προς το παρόν.


Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:58 πμ, γνωστοποίησα, στον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βαρβέρη, στον νέο Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, στην υπουργό Νίκη Κεραμέως (και σε άλλους), το σχολιαζομενο δημοσίευμα, ως ακολούθως :

«Γνωστοποίηση σημερινού ηλεκτρονικού δημοσιεύματος.

Σε σχέση, με την χθεσινή αναφορά μου, σας γνωστοποιώ και το σημερινό ηλεκτρόνιο δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2024/08/182024-e-eka.html , με τίτλο : "1/8/2024 : Στον e-EΦKA, δεν φθάνει που είναι υπόλογοι, για τις πράξεις και παραλείψεις τους, για τα χαμένα χρήματα του ασφαλιστικού οργανισμού (υπολογίζω, περί, τουλάχιστον, το 1.500.000 ευρώ), τραμπουκίζουν, κιόλας, κλείνοντας, κατάμουτρα, τα τηλέφωνα, επειδή έχουν αφεθεί ασύδοτοι. Η έγγραφη καταγγελία μου, για την αντιυπηρεσιακή και απρεπή συμπεριφορά της Προϊσταμένης Τμήματος Μαρία Τσουκαλά-Χόρβατχ".

Πάρτε τα μέτρα σας.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος».

Αυτά, ως προς το παρόν.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…