16-6-2024 : Η νέα καταγγελία μου, προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκη Κεραμέως, η οποία, μόλις, τοποθετήθηκε, στην θέση αυτή, περί της ύπαρξης και της δράσης της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης, με δομή και λειτουργία, στον e-ΕΦΚΑ, εις βάρος εμού και της περιουσίας του Ταμείου. (Οι παράνομες επικουρικές συντάξεις, στο ΤΕΑΠΥΚ).

 


Με αφορμή το γεγονός ότι, ουσιαστικά, από το περασμένο Σάββατο 15/6/2024, ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργικού χαρτοφυλακίου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως, χθες, Κυριακή 16/6/2024 της υπέβαλα την, παρακάτω, ηλεκτρονική αναφορά, προκειμένου να την ενημερώσω, με τα γνωστά ζητήματα των παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών των, τέως, ΤΕΑΠΥΚ/ΕΤΕΑΕΠ, που, ως γνωστό, από την 1/3/2020, ενσωματώθηκαν, στον e-ΕΦΚΑ και φυσικά, κυρίως, για την ύπαρξη και δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που έχει σχηματισθεί και δρα, μέσα στα πλαίσια του e-ΕΦΚΑ και την οποία έχω, επανειλημμένως, καταγγείλει.

Η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως, φυσικά, είναι, απολύτως, λογικό να μην γνωρίζει τα θέματα αυτά και επειδή είναι, σφοδρότατα, πιθανό το να μην της δοθεί η πρέπουσα και ορθή ενημέρωση, επ’ αυτών των ζητημάτων - ή και ίσως, ουδέποτε να ενημερωθεί, από την διοικητική ιεραρχία του υπουργείου λκαι του e-ΕΦΚΑ -, θεώρησα απαραίτητο να την ενημερώσω ο ίδιος, με την αποστολή, με e-mail, της, από 16/6/2024, ηλεκτρονικής αναφοράς μου, η οποία αποτελεί συνέχεια των, αμέσως, προηγούμενων e-mails μου, προς την προκάτοχό της και ως εκ τούτου, η νέα υπουργός θα σταθεί δυνατό να σχηματίσει την γνώμη της, για όσα καταγγέλλω, λαμβάνοντας  υπόψη της και τα προηγηθέντα, σε αυτήν πολύ κακή ιστορία.

Ας δει λοιπόν το αναγνωστικό κοινό το περιεχόμενο της χθεσινής ηλεκτρονικής αναφοράς μου προς την νίκη Κεραμέως :


«ΘΕΜΑ : Νέα καταγγελία, περί ύπαρξης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης, με δομή και λειτουργία στον e-ΕΦΚΑ, εις βάρος εμού ησκαι της περιουσίας του Ταμείου.


Κυρία Νίκη

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας και γνωρίζοντας ότι είσθε εγκρατέστατη νομικός, όπως και ο αείμνηστος πατέρας σας, από τα χέρια του οποίου έτυχε να περάσω έρχομαι να σας απασχολήσω, με μια παλαιά, αλλά και τρέχουσα ιστορία, που αφορά την υπόθεση των παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών, η οποία λιμνάζει, εδώ και έτη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, προς βλάβη των οικονομικών του e-ΕΦΚΑ.

Αυτό συμβαίνει, εξ αιτίας της ύπαρξης δομημένης εγκληματικής οργάνωσης, εντός του e-ΕΦΚΑ, η οποία αποτελείται, από ανενεργά - και παρασκηνιακώς κινούμενα - και ενεργά μέλη, που επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν να συγκαλύψουν την υπόθεση, για να προστατεύσουν την υπάλληλο Αφροδίτη Νιφόρου και τους εαυτούς των περισσότερων, εξ αυτών, οι οποίοι είναι η τέως Γενική Διευθύντρια του τέως ΕΤΕΑΕΠ Ελευθερία Ζαχαράκη, που έχει συνταξιοδοτηθεί, ο Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Θανάσης Αθανασίου, ο τέως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Δημήτριος Παπαχρήστου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πειθαρχικών Διαδικασιών και Υποθέσεων Σωκράτης Μπουλασίκης και πιθανότατα, μέχρι ένα σημείο, η νυν Διευθύντρια, που αντικατέστησε τον Δημήτριο Παπαχρήστου και ίσως και άλλα πρόσωπα, που δεν γνωρίζω.


Για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν θα σας κουράσω, αφού αυτές περιγράφονται στα αμέσως προηγούμενα e-mails μου προς και τους προκατόχους σας, οι οποίοι, βέβαια, δεν γνωρίζω, αν έλαβαν γνώση αυτών, αλλά αυτός, που σίγουρα έλαβε γνώση είναι ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μηλαπίδης, ο οποίος, με έχει γράψει, στα παλιά του τα παπούτσια και απαξιοί να μου απαντήσει, στα επανειλημμένα αιτήματα, που του έχω υποβάλει και γραπτώς και προφορικώς, μέσω των γραμματέων του, για το τί έπραξε, με τις ηλεκτρονικές αναφορές μου και αν έλεγξε τον e-ΕΦΚΑ, ο οποίος καθυστερεί αδικαιολογήτως, να διεκπεραιώσει την υπόθεση των παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών και της ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης, στον ΕΦΚΑ, που παραπλανά το έργο της Δικαιοσύνης, διότι ο ποινικός εισαγγελέας, που έρευνα την μήνυση, που μου έχει υποβάλει η υπάλληλος Αφροδίτη Νιφόρου, για τις εις βάρος της καταγγελίες, που υπέβαλα, στην Υπηρεσία τις οποίες καταγγελίες, πριν καν εξετασθούν και με άγνωστο τρόπο, η εγκληματική οργάνωση διέρρευσε, προς αυτήν, από τότε, που υπέβαλα την, από 31/12/2020 αναφορά μου, όταν, ακόμη, ήμουν ενεργός υπάλληλος (τώρα συνταξιοδοτούμαι, από 1/7/2021) απηύθυνε έγγραφο προς την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του e-ΕΦΚΑ, ως εξής : 



Τότε, μάλιστα, εκκρεμούσε έρευνα, από τον εσωτερικό έλεγχο του e-ΕΦΚΑ, για την υπόθεση των καταγγελιών μου, ύστερα από δυο εντολές ελέγχου του τότε Διοικητή  Παναγιώτη Δουφεξή (οι υπ' αριθμ. 1/5-2-2021 και 2/23-2-2021), οι όποιες ήσαν γνωστές στους υπογράφοντες το, κάτωθι έγγραφο Δημήτριο Παπαχρήστου και Σωκράτη Μπουλασίκη και φυσικά ότι διεξήγε το έλεγχος για τις καταγγελίες μου. 

Δυστυχώς, η εγκληματική οργάνωση φρόντισε να διαστρέψει την διαδικασία και να εξαπατήσει την Δικαιοσύνη, που ρωτούσε, για το αν υπάρχει έρευνα της Υπηρεσίας, για τις καταγγελίες μου, οι δυο ανωτέρω κύριοι, που, προφανώς, εντάχθηκαν, στην εγκληματική οργάνωση και αντί να απαντήσουν ότι ναι, υπάρχει, σε εξέλιξη έρευνα της Υπηρεσίας, για την υπόθεση των καταγγελιών μου, έστειλαν το, κάτωθι, έγγραφο :




Οι άνθρωποι αυτοί, αντί να απαντήσουν, για τα, εν εξελίξει, συμβαίνοντα - ότι δηλαδή υπάρχει έρευνα της Υπηρεσίας, για τις καταγγελίες μου - απάντησαν ότι ζήτησαν ακριβώς, την προηγούμενη ημέρα της εκδόσεως του, ανωτέρω, εγγράφου τις απόψεις του, εκ των ηγετών της εγκληματικής οργάνωσης αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Θανάση Αθανασίου (η Ελευθερία Ζαχαράκη είχε συνταξιοδοτηθεί)!!! Και το έπραξαν για να αποπροσανατολίσουν και να εξαπατήσουν τις δικαστικές αρχές, στο έργο, που διεξήγαγαν. 

Αυτά τα έμαθα μόλις τώρα, αφού κατέφυγα στον Συνήγορο του Πολίτη, τον οποίο, επίσης, από τον Ιανουάριο του 2023 κορόιδευαν. Όπως μάλιστα προκύπτει και από το τρίτο συνημμένο έγγραφο της παρούσας (απάντηση ΕΦΚΑ) η Ελευθερία Ζαχαράκη, ως Γενική Διευθύντρια ψευδόμενη εξέδωσε το υπ' αριθμ. 129806/13-4-2021 έγγραφο, με το οποίο βεβαίωνε ότι ουδεμία παρανομία έπραξε η Διεύθυνση, που απασχολείται, με τις επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών του πρώην ΤΕΑΠΥΚ, επειδή δεν υπήρχε εντολή το 2017, του τότε Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ Αθανασίου Καποτά και ότι τους κατηγορώ αδίκως. 

Και όλα αυτά τα βεβαίωνε, ενώ εκκρεμούσε η έρευνα του Εσωτερικού Ελέγχου, την οποία ψευδόμενη δεν ανέφερε η Ελευθερία Ζαχαράκη. Κάτι που έπραξε, επίσης, αργότερα και ο έτερος ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης Θανάσης Αθανασίου, - επιβεβαιώνοντας τα όσα ψευδώς βεβαίωνε η προκάτοχος του και γνωρίζοντας το ψεύδος όσων επιβεβαίωνε -, με το υπ' αριθμ. 338410/6-9-2021 έγγραφο του, με το οποίο, απάντησε, στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία, με αυτά τα ψευδή στοιχεία, εξαπάτησε, προφανώς την δικαστική αρχή (δείτε το αδίκημα του 242 ΠΚ, που δεν είναι, μόνον, αυτό, που όλοι μαζί, διέπραξαν).

Μάλιστα, αφού η υπόθεση πέρασε, από 40 κύματα, εκκρεμεί, από την 3/1/2023 (!!!), στον Γεώργιο Γεράκη, χωρίς καμμία περαιτέρω, εξέλιξη, αφού, μέχρι και την περασμένη Πέμπτη, οι γραμματείς του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Αλεξάνδρου Βαρβέρη, μονότονα και διαρκώς, μου απαντούν, στο τηλέφωνο, ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, από τον Γεώργιο Γεράκη, δεδομένου, μάλιστα, ότι ο κ. Διοικητής μου έχει υποσχεθεί, γραπτώς, την 3/1/2024, ότι θα πραγματοποιήσει ένα ραντεβού μαζί μου, όταν ο Γεώργιος Γεράκης ολοκληρώσει την έρευνα, που διεξάγει· μόνο που ο Γεώργιος Γεράκης καθυστερεί και δεν γνωρίζω το τί, ακριβώς, ερευνά.

Κυρία Υπουργέ, 

με δεδομένη την νομική σας πληρότητα, δεν θα σας απασχολήσω, περαιτέρω. Άλλωστε, είσθε άριστη γνώστρια των άρθρων του Ποινικού Κώδικα και της Ποινικής Δικονομίας και των υποχρεώσεων, που έχετε, βάσει του άρθρου 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και θέλω να νομίζω ότι θα πράξετε αυτά, που πρέπει να πράξετε και ως προς το διοικητικό και ως προς το ποινικό τους σκέλος. 

Ελέγξτε, παρακαλώ και το τί έχει πράξει ο Μηλαπίδης και γιατί με περιφρονεί.

Θα ήθελα την απάντησή σας.




Τάσος Αναστασόπουλος»



Αυτό είναι το περιεχόμενο της χθεσινής ηλεκτρονικής αναφοράς μου, προς την νέα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκη Κεραμέως, η οποία είναι εγκρατής νομικός και μπορεί, εύκολα, να αντιληφθεί το περί τίνος πρόκειται και το τί πρέπει να πράξει.

Από εκεί και πέρα, το τί πρόκειται να πράξουν η υπουργός Νίκη Κεραμέως και η γραφειοκρατία του e-ΕΦΚΑ και του εποπτεύοντος υπουργείου, προφανώς, είναι κάτι, που θα το δούμε.

Ως εκ τούτου, αυτό, που χρειάζεται, στην παρούσα φάση, είναι, μόνο η υπομονή. 

Και υπομονή διαθέτω, εν αφθονία…

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα 17/6/2024, γνωστοποίησα, στην υπουργό
Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκη Κεραμέως, την ύπαρξη του σχολιαζομενου δημοσιεύματος, ως ακολούθως :

«ΘΕΜΑ : Γνωστοποίηση σημερινού δημοσιεύματος.

Κυρία υπουργέ

Σας γνωστοποιώ και το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, που βρίσκεται, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2024/06/16-6-2024-e-niki-kerameos.html , με τίτλο : "16-6-2024 : Η νέα καταγγελία μου, προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκη Κεραμέως, η οποία, μόλις, τοποθετήθηκε, στην θέση αυτή, περί της ύπαρξης και της δράσης της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης, με δομή και λειτουργία, στον e-ΕΦΚΑ, εις βάρος εμού και της περιουσίας του Ταμείου. (Οι παράνομες επικουρικές συντάξεις, στο ΤΕΑΠΥΚ)".


Τάσος Αναστασόπουλος»


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.