Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Ο Κώστας Σπέρας, η "Εθνική Σημαία" και η καθοδήγηση Δημητρώφ στον Γιώργη Σιάντο. (Μια απάντηση στον βαρώνο Μυνχάουζεν KillKiss, σε παλαιότερο θέμα, που δημοσιεύτηκε στο RESALTO).

"Η ουσία των όσων εδώ λέγονται, καλέ μου βαρώνε Μυνχάουζεν KillKiss, δεν έχουν να κάνουν με τον Σπέρα, για τον οποίον και εσύ και η σταλινική σου παρέα (Karhergr κλπ) έχετε, ουκ ολίγες φορές, ψευδολογήσει.

 Κώστας ΣπέραςΣτα δύο παρακάτω θέματα έχω γελοιογραφήσει αρκετά τις ψευδολογίες σας και μπορούν οι αναγνώστες να απολαύσουν, γελώντας μέχρι δακρύων, το ξεσκέπασμα των ψευδών σας, για τον Κώστα Σπέρα και τις ... συνεργασίες του, πότε με τους φασίστες και πότε με τον ΕΔΕΣ :

''Υπόθεση Κώστα Σπέρα : Ο καπετάν Περικλής αποκαλύπτει τα ψεύδη του Karhergr και της παρέας του περί ''κατάσχεσης'' του ''αρχείου του ΕΔΕΣ'' τον 11/1943" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2009/08/houliaraskarhergr.html

και
  ‘‘Κώστας Σπέρας : Ο πρώην αναρχοσυνδικαλιστής που ηττήθηκε και δολοφονήθηκε από τον λενινοσταλινικό μηχανισμό. Μια συζήτηση στο ''Athens Indymedia''’’ http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2009/04/athens-indymedia.html .

Όσον αφορά αυτά τα περί ''Εθνικής Σημαίας'', όπως έχω γράψει, αυτά ερευνώνται και θα απαντηθούν πλήρως - διότι δεν μου αρέσει να είμαι παπατρέχας, σαν εσένα, όταν υπογράφεις σαν Karhergr (πάντως και αν πήγε, η ουσία είναι ότι έφυγε πολύ γρήγορα) -, μόλις τελειώσει η έρευνα, η οποία συνεχίζεται.


Περιμένω κάποια στοιχεία και μόλις τα έχω, θα τα ξαναπούμε.


Όσον αφορά την άμεση επαφή και καθοδήγηση του Δημητρώφ στον Σιάντο, θα σου θυμήσω το άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα (και άκρως ενοχλητικό για σένα), που έκανα στο μπλογκ μου με τίτλο : ‘‘14/12/1944 : Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΙΑΝΤΟ. (Η γελοιοποίηση των ισχυρισμών του σταλινικού βαρώνου Μυνχάουζεν KillKiss’’ http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2009/07/killkiss.html .


Ας βάλω και εδώ το ντοκουμέντο (που δεν σου αρέσει), από τα αρχεία του Βουλγαρικού Κομμουνιστικού Κόμματος :


(Από το βιβλίο του Ιορντάν Μπάεφ : ‘‘Μια ματιά απ' έξω. Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα’’. Εκδόσεις ΦΙΛΙΣΤΩΡ).


Τώρα πια μπορούμε να ξέρουμε ποιοί και πως καθοδήγησαν τον Σιάντο και για ποιόν λόγο και σκοπό.


Και στο μέλλον (όταν ανοίξουν, με το καλό, τα ''σοβιετικά'' αρχεία), θα μάθουμε πολύ περισσότερα...


Φιλάκια, βαρώνε μου..."

Τα δημοσιεύματα της "Εθνικής Σημαίας" τον Δεκέμβριο του 1934.(Αναδημοσίευση παλαιότερης απάντησής μου (22/12/2009) http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=22672#22672 , σε σχετικό σχόλιο του KillKiss  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21145&sid=762941204273a3e43a6db7906339dee1#21145 , στο θέμα που έχω ανοίξει στο resaltomag.gr, με τίτλο : "3/12/1944 : ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ". Φυσικά, η έρευνα, για το παραπάνω άρθρο του Κώστα Σπέρα στην "Εθνική Σημαία" και την σχέση του με το κόμμα του Γεώργιου Μερκούρη, συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: