9-10/10/2023 Οι πειθαρχικές και ποινικές αναφορές μου για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών, στον e-ΕΦΚΑ.(Εννοείται ότι η Διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού, «με γράφει εκεί, που δεν πιάνει μελάνι», αλλά εγώ ψάχνω και ζητώ, από τον Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, να αναλάβει και να παίξει, ως αρμόδιος υπουργός, που είναι, τον διοικητικό και πειθαρχικό του ρόλο, να τους ελέγξει όλους και να με ενημερώσει).





Καθώς, ο καιρός περνάει και η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, η οποία υπόκειται, στην διαδικασία της εναλλαγής, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Δουφεξή, από τη θέση του Διοικητή και την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του, ήτοι του Αλεξάνδρου Βαρβέρη, κυριολεκτικά, «με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι», αγνοώντας, επιδεικτικά και απαξιώντας να απαντήσει, έστω και ολιγόλογα, στις πολλαπλές πειθαρχικές και ποινικές αναφορές μου, για την υπόθεση των παράνομων επικουρικών συντάξεων, στους βενζινοπώλες του πρώην ΤΕΑΠΥΚ, παραθέτω, στο παρόν δημοσίευμα, τα e-mail με τις πειθαρχικές και ποινικές αναφορές μου 9 Οκτωβρίου 2023 όπως και 10 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου το αναγνωστικό κοινό να είναι ενημερωμένο και για το περιεχόμενο των αναφορών αυτών, που και αυτές αναμένουν κάποια αντίδραση και κάποια απάντηση, από την Διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού, η οποία σιωπά, με έναν τρόπο, εντελώς, απαράδεκτο κινούμενη, καταφανώς, εκτός πάσης νομιμότητας και διοικητικής δεοντολογίας.

Ξεκινώ, λοιπόν, παραθέτοντας την ηλεκτρονική αναφορά της 9ης Οκτωβρίου 2023, η οποία έχει, ως αποδέκτες, τον εποπτεύοντα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, τον Διοικητή, τον πρώην Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Γεράκη και όσους αναφέρονται, ως παραλήπτες της. 

Η αναφορά αυτή έχει, ως ακολούθως :


“ΘΕΜΑ : Νέα πειθαρχική και ποινική αναφορά της 9/10/2023, εις βάρος του Γενικού Διευθυντή Αθανάσιου Αθανασίου και όλων των λοιπών υπευθύνων, σύμφωνα, με τις καταγγελίες μου.


Προς : dioikitis@efka.gov.gr, ypourgos_erg@yeka.gr, ypod4@efka.gov.gr, gd.epasf@efka.gov.gr, ggerakis@efka.gov.gr, d.anaforon@efka.gov.gr, anastsg@gmail.com, d.eepasf@efka.gov.gr, tm.peitharx@efka.gov.gr





Κυρίες και κύριοι. Κύριε εισαγγελεύ 

παρατηρώ, μετά λύπης μου, ότι και σήμερα 9 Οκτωβρίου 2023 ο Αθανάσιος Αθανασίου ο Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών του ασφαλιστικού οργανισμού απαξιοί να ανταποκριθεί στην τηλεφωνική μου κλίση της 2ας Οκτωβρίου 2023, παρά τις συνεχείς αναφορές, που έχω υποβάλει, βάρος του, για αυτή του την κακή και αντίυπηρεσιακή ποταπή συμπεριφορά του, αποδεικνύοντας, με όσα δεν πράττει, αν και υποχρεούται να πράξει, ότι, αναξίως, κατέχει το υψηλό αξίωμα, που ο ασφαλιστικός οργανισμός, κακώς, του απένειμε. 

Βέβαια, τώρα, εσείς έχετε θέματα ανακατατάξεων, αφού ο Παναγιώτης Δουφεξής "μας άφησε χρόνους" και πήρε τον δρόμο της εξόδου, από τον ασφαλιστικό οργανισμό. 

Αυτό το γεγονός όμως δε πειράζει καθόλου τα πράγματα και την κατάσταση που αφορούν τα εκκρεμούντα ζητήματα (τις καταγγελίες μου), τα οποία με αφορούν. Ο Αλέξανδρος Βαρβέρης, που διαδέχεται τον Παναγιώτη Δουφεξή, στην θέση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, πιστεύω ότι είναι γνώστης της ελεεινής κατάστασης, που επικρατεί, με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων και υγρών καυσίμων και των σχετικών, με την υπόθεση αυτή παρανομιών, που έχουν διαπράξει τα φυσικά πρόσωπα των διοικητικών οργάνων του ασφαλιστικού οργανισμού που εμπλέκονται, στο θέμα αυτό το οποίο όπως μαθαίνω, ευρίσκεται, ακόμη, στα υπόψιν σας, χωρίς να γνωρίζω τίποτε περισσότερο, όσον αφορά το τί έχετε κάνει και το τί δεν έχετε κάνει, με τα θέματα αυτά αλλά και με άλλα, που αφορούν τα πειθαρχικά θέματα, σχετικά με τον Αθανασίου Αθανασίου, την Παρθενία Καραδήμα, την Αφροδίτη Νιφόρου, τον Σωκράτη Μπουλασίκη, την Αργυρώ Πίκουλα και όλους τους υπόλοιπους, ανάλογα με την υπόθεση, για την οποία ο καθείς, εξ αυτών, κατηγορείται, από εμέ, σύμφωνα, με τις έγγραφες καταγγελίες, που έχω προβεί, στον καθένα και στην καθεμία τούτων.

Επειδή, λοιπόν και σήμερα, ο Αθανάσιος Αθανασίου αγνόησε τις εκκλήσεις μου και με έγραψε - και συνεχίζει να με γράφει - "εκεί που δεν πιάνει μελάνι", έρχομαι και με την παρούσα πειθαρχική αναφορά, να τον καταγγείλω, για την απρεπή αυτή και ντροπιαστική στάση του, η οποία, όπως βλέπω, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζεται, από τον Διοικητή και γενικότερα, την Διοίκηση του οργανισμού, είτε αυτή η Διοίκηση αναφέρεται και σχετίζεται, με τα πειθαρχικά όργανα του ασφαλιστικού οργανισμού είτε με άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες. 

Και φυσικά, το μεγάλο πρόβλημα, που γεννάται, είναι, πέραν, από τα υπηρεσιακά όργανα του ασφαλιστικού οργανισμού, το τί πράττει και το τί δεν πράττει το εποπτεύον υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το οποίο, όπως βλέπω, μέχρι τώρα, παραμένει αδρανές. 

Αυτά επί του παρόντος και θα επανέλθω, με επόμενες αναφορές, εφόσον αυτή η απαράδεκτη διαλυτική κατάσταση, που επικρατεί στα υψηλότερα κλιμάκια της Διοικησης του ασφαλιστικού οργανισμού συνεχίσει να υφίσταται  και να αφήνει, εντελώς, ασύδοτο να πράττει ό,τι του γουστάρει, τον Αθανασίου Αθανασίου. 

Εδώ κυρίες και κύριοι και κύριε εισαγγελεύ διαπιστώνονται τραγικές ελλείψεις, στην απονομή της δίκαιης πειθαρχικής κρίσης των ενεργειών των υψηλά ιστάμενων στελεχών της Διοίκησης του ασφαλιστικού οργανισμού, όπως συμβαίνει με τον Γενικό Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών. Μια υπόθεση, οποία εμπίπτει, στην δική σας αρμοδιότητα, ο έλεγχος των πραττομένων και των μη πραττομένων του. Ειλικρινά, περιεργώ, διότι θα μπορούσε  κάποιος, εξ υμών, να τον προτρέψει να μου τηλεφωνήσει, ακόμη και "έτσι, για τα ματιά του κόσμου". 

Πλην, όμως, ούτε, καν, αυτό γίνεται, γεγονός το οποίο μου επιβεβαιώνει αυτό, που πλανάται, ότι δηλαδή υφίσταται εντολή (ή υπόδειξη) να μην μου μιλάει κανένας, από τους υπαλλήλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Και αυτό, βέβαια, είναι, αν συμβαίνει, ευθέως, παράλογο και συνιστά, πρωτίστως, αντιυπηρεσιακή συμπεριφορά και συνιστά ευθεία παρανομία και καταισχύνη.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, αυτά, προς το παρόν.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασοπουλος

Κατόπιν τούτων παρακαλώ για τις ενέργειες σας επί της παρούσης αναφοράς πειθαρχικές αναφοράς πειθαρχικής άμα φοράς όπως και όλων των προηγούμενων τις Όποιες ενέργειες παρακαλώ να μου γνωρίσετε”.


Στην συνέχεια, ακολούθησε η ηλεκτρονική πειθαρχική και ποινική αναφορά μου, προς τους ίδιους αποδέκτες της 10ης Οκτωβρίου 2023, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής :


«ΘΕΜΑ : Νέα πειθαρχική και ποινική αναφορά της 10/10/2023, εις βάρος του Γενικού Διευθυντή Αθανάσιου Αθανασίου και όλων των λοιπών υπευθύνων, σύμφωνα, με τις καταγγελίες μου.


Προς : dioikitis@efka.gov.gr, ypourgos_erg@yeka.gr, ypod4@efka.gov.gr, gd.epasf@efka.gov.gr, ggerakis@efka.gov.gr, d.anaforon@efka.gov.gr, anastsg@gmail.com, d.eepasf@efka.gov.gr, tm.peitharx@efka.gov.gr


Κυρίες και κύριοι. Κύριε εισαγγελεύ 

βλέπω ότι ο Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και εφάπαξ Παροχών Αθανάσιος Αθανασίου συνεχίζει να αδιαφορεί και με γράφει, στα παλιά τα παπούτσια, αρνούμενος να επικοινωνήσει, τηλεφωνικά, μαζί μου, στο τηλέφωνο, που μου ζήτησε η γραμματέας του να της αφήσω, την προπερασμένη Δευτέρα, προκειμένου ο Αθανασίου να έρθει σε επαφή μαζί μου. 

Όπως γνωρίζετε, από όσα, προηγουμένως, σας έχω αναφέρει, αυτό δεν έγινε ποτέ. Αυτή η συνεχόμενη πρακτική του Αθανασίου Αθανασίου έρχεται να επιβεβαιώσει την υποψία μου ότι ο υπάλληλος αυτός δεν δρα, απλώσω κατά βούληση. Όπως καθίσταται σαφές, από την αρνητική στάση του, προκύπτει ότι ο ανώτερος αυτός υπάλληλος δρα, κατόπιν εντολής ανώτερου ή ανώτερων του. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, δεν δρα μόνος, αλλά έχει υποβολεις και διατάσσοντες, που τον καθοδηγούν, για το τί πρέπει και το τί δεν πρέπει να πράξει, στην περίπτωση μου. 

Όπως σας έχω γράψει και σε άλλες αναφορές, έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία, που έφτασε στα αυτιά μου, ότι έχει δοθεί από κάποιον οδηγία, ή υπόδειξη, η προτροπή, ή επισήμανση, ή, στο τέλος-τέλος, εντολή να μην συνομιλεί κάνεις, εκ των υπαλλήλων, μαζί μου, υπό τον τύπο ότι "με τον Αναστασόπουλο, δεν μιλάμε και δεν ανοίγουμε διάλογο". 

Ως εκ τούτου, όσα πράττει ο Αθανάσιος Αθανασίου  παρά τις συνεχείς πειθαρχικές αναφορές, που του κάνω, όλο αυτόν τον καιρό των τελευταίων οκτώ εργάσιμων ημερών τουλάχιστον, δεν μπορούν να είναι και να γίνονται, με δική του πρωτοβουλία.

Ούτως, καθίσταται σαφές ότι κάποιος, ή κάποιοι, εξ υμών, είναι εκείνος, ή εκείνοι. οι οποίοι καθοδηγούν τον Αθανασίου Αθανασίου, όπως, προηγουμένως και τον Σωκράτη Μπουλασίκη και πιθανόν, την Αργυρώ Πίκουλα και για να μην πάω, παραπέρα, όλους σχεδόν με όσους έχω σε έρθει επαφή μαζί τους, ακόμα και με την κυρία Τσουκαλά, η οποία υπήρξε ηθικότερη και ομιλητικότερη, αφού μου ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι δεν γνωρίζει, τί γίνεται, ως προς την ουσία των υποθέσεων, που εκκρεμούν (γιατί, όπως ξέρετε, δεν είναι μία η υπόθεση, που εκκρεμεί και δεν αφορά, μόνο, τις λεγόμενες παράνομες επικουρικές συντάξεις τον πρατηριούχων υγρών καυσίμων, αλλά και άλλες πειθαρχικές αναφορές, για άλλα θέματα) και ως εκ τούτου - υποτίθεται ότι - δεν μπορεί να μου δώσει οποιαδήποτε πληροφορία, επί της ουσίας των εκκρεμών υποθέσεων. Δεν γνωρίζω, κατά πόσο, λέει όλη την αλήθεια η κυρία Τσουκαλά. Αμφιβάλλω, αν την λέει. Και αμφιβάλλω, για όλους τους λόγους, τους οποίους, προηγουμένως, ανέπτυξα. 

Κατόπιν τούτων, επειδή ο Αθανάσιος Αθανασίου συνεχίζει να συμπεριφέρεται, με τρόπο απρεπή, στα όρια του γαϊδουρινού, η παρούσα έχει κι αυτή, τον χαρακτήρα της πειθαρχικής αναφοράς, εις βάρος του, για όσα συνεχίζει να αρνείται να πράξει, σε σχέση, με αυτά, που ζητώ (δηλαδή να μου τηλεφωνήσει), αλλά έχει και τον χαρακτήρα της πειθαρχικής αναφοράς εναντίον όλων όσων, εξ υμών καλύπτουν και καθοδηγούν, ή επιτάσσουν, ή διατάσσουν τον Αθανασίου να συμπεριφέρεται, κατά αυτό τον τρόπο, κάτι που είναι, προδήλως, εμφανές, εξαιτίας του γεγονότος ότι εσείς εξακολουθείτε να σιωπάτε και να μην λέτε, στον Γενικό Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών να πάρει το τηλέφωνο και να μου τηλεφωνήσει, για να μου δώσει τις όποιες απαντήσεις κρίνει εκείνος ότι μπορεί και πρέπει να μου δώσει, σε όσα εγώ είμαι διατεθειμένος και θέλω να τον ρωτήσω. 

Αυτή η κατάσταση, που επικρατεί, επαναλαμβάνω ότι αποτελεί όνειδος, για τον ασφαλιστικό οργανισμό και κυρίως, για την Διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού, η οποία, με τα χάλια, που έχει, με οδηγεί στο να χαρακτηρίσω την παρούσα, εκτός από πειθαρχική αναφορά, εις βάρος του Αθανασίου Αθανασίου και ως πειθαρχική αναφορά, εις βάρος όσων, εξ υμών, έχετε δώσει παράνομες οδηγίες και εντολές, ή προτροπές, ή υποδείξεις, στον Αθανασίου και σε οποιονδήποτε άλλον υπάλληλο, να μην έρχεται, σε επαφή μαζί μου και να μην απαντά, στα ερωτήματα, τα οποία θέτω. 

Οι προκύπτουσες αυτές πράξεις κάποιων, εξ ημών, είναι παράνομες και κακόβουλες και ως εκ τούτου ο εποπτεύων υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης υποχρεούται να μεταχειριστεί, με τον δέοντα διοικητικό τρόπο, την παρούσα πειθαρχική αναφορά, για τα στελέχη της Διοίκησης του ασφαλιστικού οργανισμού, που έχουν συμπεριφερθεί, έτσι όπως αναφέρω. 

Τέλος, παρακαλώ - βέβαια, σείς εξακολουθείτε να με γράφετε εκεί, που δεν πιάνει μελάνι, αλλά εγώ θα συνεχίσω να σας παρακαλώ - να μου γνωρίσετε, όσον αφορά την παρούσα και τις προηγούμενες πειθαρχικές αναφορές μου, τις ενέργειες, στις οποίες θα προβείτε και φυσικά, παρακαλώ τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Άδωνι Γεωργιάδη να επιληφθεί αυτής της αναφοράς και των προηγούμενων, για να εξετάσει το πειθαρχικό περιεχόμενο των παραβάσεων και παρανομιών, που καταγγέλονται, από εμέ. Και επίσης, παρακαλώ να μου γνωρίσει ο υπουργός τις δικές του εν ενέργειες, ως πριν την παρούσα και τις προηγούμενες αναφορές.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος».


Όπως γίνεται κατανοητό η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, εννοώ, δηλαδή, τα φυσικά πρόσωπα, που την αποτελούν, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θρασύτητας αρνούμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μου. Μάλιστα το αποφεύγουν, σαν να πρόκειται, περί ανθυγιεινής εργασίας. 

Αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω. Ψάχνω, μέσα από το Twitter και βρίσκω, τον εποπτεύοντα υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη και του στέλνω απαντητικά tweets, στα tweets, που εκείνος (ή το προσωπικό, που έχει ορίσει) κάνει, για να του επιστήσω την προσοχή να ασκήσει τα υπουργικά του καθήκοντα, που εμπεριέχουν την αρμοδιότητά του να ελέγξει, διοικητικά και πειθαρχικά, τους εμπλεκόμενους, στην υπόθεση των λεγόμενων ως παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών και του ζητώ να μου απαντήσει. 

Παραθέτω, εδώ, ένα από τα tweets, που του έστειλα, χθες, 13 Οκτωβρίου 2023, για να λάβει γνώση το αναγνωστικό κοινό και αυτών των ενεργειών μου. 

Ιδού λοιπόν :

Σου ξαναλέω παίξε τον διοικητικό και πειθαρχικό ρόλο που σου αρμόζει στον εφκα. Σου έχω στείλει e-mails, με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις στους βενζινοπώλες. tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/10/e-eka. Δες τα και ενημέρωσε με.


Σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2023, του έστειλα, στις 7:18 πμ, το, κάτωθι, tweet :

“Σου θυμίζω και πάλι, να ασκήσεις, ως υπουργός, τα διοικητικά και πειθαρχικά σου καθήκοντα στον e-ΕΦΚΑ, που τα‘χουνε κάνει μαντάρα με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών· σου έχω στείλει e-mails στο υπουργείο.Δες και αυτό και ενημέρωσε με : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/10/e-eka.html“


Αυτά, επί του παρόντος και ανάλογα, με τις αντιδράσεις των αντιπάλων (γιατί περί αυτού πρόκειται· αντίπαλοι είναι) θα προσδιορίσω και το τί θα πράξω, από εδώ και πέρα. 

Όμως, είναι χρήσιμο το αναγνωστικό κοινό να γνωρίζει τί γίνεται, ούτως ώστε να εμπεδώσει αυτό, που, ήδη, ξέρει. 

Ότι, δηλαδή, η κατάσταση, στον ελληνικό κρατικό μηχανισμό και ειδικά, στο κοινωνικοασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας, είναι στα μαύρα της τα χάλια και λόγω της κακής ποιότητας κυρίως αυτών, που τον διοικούν και ως πολιτικά πρόσωπα, αλλά και ως διοικητικός μηχανισμός.

Χρειάζεται υπομονή, λοιπόν.

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, κιόλας, Σάββατο 14, Οκτωβρίου 2023, έστειλα, στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, το, παρακάτω, tweet :



TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
Σου έχω νέο κείμενο και επαναλαμβάνω ότι πρέπει να ασκήσεις τον υπουργικό σου ρόλο & τα διοικητικά & πειθαρχικά καθήκοντά σου κατά της Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ που τα κάνει μαντάρα στις παράνομες επικουρικές συντάξεις των Βενζινοπωλών. Δες το και ενημέρωσε με. https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/10/9-10102023-e.html
10:46 π.μ. · 14 Οκτ 2023
·
1
Προβολή


Για να δούμε…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα 14/10/2023, έστειλα κι άλλο tweet, στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη.

Το tweet αυτό είναι το, κάτωθι :


TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
·
1 δ
Μπορεί να σε κουράζω αλλά θα στο ξαναγράψω.Ασχολήσου με το έργο σου ως υπουργός και άσκησε τα διοικητικά/πειθαρχικά σου καθήκοντα στον e- EΦΚΑ όπου τα έχουν κάνει μαντάρα με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών.Δες το κείμενο & απάντησέ μου https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/10/9-10102023-e.html
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Ένα ακόμα σχολείο με την με tweet προς τον υπουργό άδωνι Γεωργιάδη σήμερα 14 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε το :


TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
Από Δευτέρα κοίταξε να ασκήσεις τα πειθαρχικά σου καθήκοντα ως υπουργός στην Διοίκηση του ΕΦΚΑ διότι τα έχουν κανει μαντάρα με τις παράνομες οι επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών & έχουν χάσει εκατομμύρια.Δες το κείμενο που σου στέλνω και ενημέρωσε με https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/10/9-10102023-e.html
1:21 μ.μ. · 14 Οκτ 2023
·
3
Προβολές
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Τέλος, σήμερα, 14/10/2023 Έστειλα στον υπουργό άδωνι Γεωργιάδη και το παρακάτω tweet με το δημοσίευμα που έχω κάνει σε αυτό εδω μπλοκ 1 Αυγούστου 2023.

Δείτε το tweet και καλό είναι να το δει και αυτός :



TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
·
27 δ
Αφού την Δευτέρα, με το καλό, αποφασίσεις να ασκήσεις, ως αρμόδιος υπουργός, το διοικητικό και πειθαρχικό σου έργο στην διοίκηση του e-ΕΦΚΑ για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών, δες και αυτό το νέο κείμενο που είναι άλλο & απάντησε μου. https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/08/e-1-1000000-1972023-182023.html

Από την Δευτέρα και μετά, βλέπουμε…


Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα 15 Οκτωβρίου 2023 έστειλα στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη το παρακάτω tweet :

TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
·
1 δ
Λοιπόν από αύριο Δευτέρα κοίταξε να ασκήσεις τα διοικητικά και πειθαρχικά καθήκοντά σου ως υπουργός απέναντι στην Διοίκηση του ΕΦΚΑ που τα έχει κάνει μαντάρα με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών.Δες το δημοσίευμα https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/07/1972023-e.html & ενημερώσέ με.Περιμένω.


Οψόμεθα.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Μετά το χθεσινό κάζο, που έπαθε η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον δεύτερο γύρο των “αυτοδιοικητικών” εκλογών, έστειλα, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, τα, παρακάτω, δύο tweets…

Στο πρώτο tweet, του γράφω τα εξής :

«TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
·
1 ώ
Λοιπόν, σήμερα κοίταξε να πιάσεις δουλειά και να ασκήσεις τα διοικητικά και πειθαρχικά σου καθήκοντα κατά της Διοίκησης του ΕΦΚΑ που τα έχει κάνει μαντάρα με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών. Δες το δημοσίευμα και απάντησέ μου https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/07/1372023-e-3302934060202313-7-2023.html Περιμένω.»


Στο δεύτερο tweet, συνεχίζω, γράφοντάς του ότι :



«TasosAnastassopoulos
@TasosAnastassop
·
1 ώ
ΥΓ : Και καλό είναι να κατεβείτε από τα καλάμια που έχετε καβαλήσει.Έχετε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και αυτό δεν είναι καλό για σας πρώτα απ’ όλα.Λοιπόν εκεί στον ΕΦΚΑ αυτοί οι «λεβέντες» έχουν χάσει εκατομμύρια με τις παράνομες συντάξεις των βενζινοπωλών. Συμμάζεψε την κατάσταση»


Για να δούμε τί θα κάνει..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…