21-2-2024 Ένα αλλόκοτο και απίστευτο τρακάρισμα, στην Πετρούπολη, δίπλα, στην πλατεία “ΗΡΩ”!!!

 



Έχω ζήσει πολλά, στην ζωή μου. Αυτό, όμως, δεν το έχω ξαναδεί! 



Μιλάμε, για ένα αλλόκοτο και απίστευτο τρακάρισμα δυο αυτοκινήτων, στην Πετρούπολη, χωρίς να έχουν αναπτύξει ταχύτητα, έτσι όπως ανεβαίνουμε την Λεωφόρο 25ης Μαρτίου, αριστερά, στην οδό Κολοκοτρώνη, όχι, όμως, στην διασταύρωση των δυο δρόμων, αλλά, στο βάθος της Κολοκοτρώνη, δίπλα, στην πλατεία “ΗΡΩ”!

Ήταν χθες, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, το μεσημέρι, αφού ανέβηκα, με το αυτοκίνητο, στην Πετρούπολη και μετά το παρκάρισμα του αυτοκινήτου μου, πήγα, στην καφετέρια “ΑΣΤΥ ΚΑΦΕ”, απέναντι, από την πλατεία “ΗΡΩ”, επί της οδού 25ης Μαρτίου, όπου, πριν το φαγητό, πίνω, καθημερινά, τον καφέ μου.



Εκεί, μετά από λίγο και χωρίς να έχει ακουστεί κανένας θόρυβος, θαμώνες της καφετέριας, που έρχονταν, από την απέναντι του δρόμου πλατεία, έλεγαν για ένα περίεργο “βουβό” τρακάρισμα δυο αυτοκινήτων, λίγα μέτρα, από την καφετέρια, στην οδό Κολοκοτρώνη. 

Από περιέργεια, πήγα να δω τί έχει συμβεί και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα, που βλέπετε και εσείς, όσοι διαβάζετε το παρόν δημοσίευμα.

Απορημένος, στην συνέχεια, απομακρύνθηκα, από τον τόπο του δυστυχήματος και γύρισα να συνεχίσω τον καφέ μου και όταν τον τελείωσα, πήγα, για φαγητό, στο εστιατόριο “Burgy”.




Όταν γύρισα, κάθισα, στην καφετέρια, για μια, ακόμη, περίπου, ώρα και στην συνέχεια, έφυγα, για το σπίτι, με τα πόδια, ενώ τα δυο τρακαρισμένα αυτοκίνητα είχαν μείνει, έτσι όπως ήσαν, στην αρχή. Η τροχαία και η οδική βοήθεια των αυτοκινήτων δεν είχαν καταφέρει, όπως βλέπετε, να διευθετήσουν τα αυτοκίνητα αυτά, που είχαν εμπλακεί, σε αυτό το τρακάρισμα, το οποίο, για μένα και για όλους, είναι ακατανόητο το πώς έγινε!

Τί να πει κανείς; 

Στην ζωή, όλα είναι πιθανά να συμβούν! Ακόμη και τα πιο παράδοξα και απίθανα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…