Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Ο φόβος της ελίτ και ο πανικός της μπροστά στην πιθανή κοινωνική έκρηξη "κουκουλώνει" τα γιουχαΐσματα κατά ΓΑΠ και κυβερνητικών στελεχών.
"Σιγά μην δείτε πλάνο από τις διαμαρτυρίες.Κανένα πλάνο δεν θα δείτε.


Ο ΓΑΠ και η σοσιαλνεοφιλελεύθερη παρέα του δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσουν τέτοιου είδους "ασχήμιες". Όλα θα γίνονται στα μουγγά και με την, κατά το δυνατόν, ελάχιστη δημοσιότητα.

Πόσοι έμαθαν, άλλωστε, ότι ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος οδήγησε την χώρα στην χειρότερη μεταπολεμική καταστροφή (έχοντας υποσχεθεί ως μικροπολιτικάντης, τα πάντα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού της χώρας), υπέστη εντονότατο γιουχάϊσμα στο Ηρώδειο;


Ολίγοι. Πολύ ολίγοι...


Και φυσικά το έντρομο προσωπικό της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ, που οδήγησε την χώρα σε αυτά τα χάλια, θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον ΓΑΠ και την παραμονή της χώρας υπό την μπότα της μοντέρνας Κατοχής, που έφερε, μέσα στην απίθανα μεγάλη ανικανότητα και ευήθειά του ο υιός του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, στον οποίο δεν μπόρεσε να μοιάσει, ούτε έστω και ελάχιστα, όντας αυτό που ήταν πάντοτε : Ένας ανάξιος γιός ενός αξίου πατρός.


Αυτόν, λοιπόν, τον ανίκανο και επικίνδυνο άνθρωπο, που, όσο μένει στην εξουσία, αποτελεί πηγή κινδύνων για την χώρα και τον λαό της, η άρχουσα ελίτ της χώρας θα τον προστατεύσει, όσο μπορεί και για όσο δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση, ώστε να τον αντικαταστήσει.


Και μαζύ με αυτόν θα προστατεύσει και την κυβέρνησή του, η οποία έχει μετασχηματισθεί, οικεία βουλήσει, σε όργανο διεκπεραίωσης των εντολών των μοντέρνων ξένων κατακτητών, που αυτός και αυτή έφεραν στην χώρα και τους παρέδωσαν, ουσιαστικά, τα κλειδιά της διακυβέρνησής της.


Οι καθεστωτικές δυνάμεις του τόπου συσπειρώνονται, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την άκρως πιθανή και επίφοβη, γι' αυτές, κοινωνική θέλλα, που έρχεται.


Και ό,τι μπορούν να κουκουλώσουν, θα το κουκουλώσουν, αρχής γενομένης από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και από ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία..."
(Σχόλιό μου http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_864.html?showComment=1276206756135#c4837221015913842052 της 11/6/2010 στο θέμα που έχει ανοιχθεί στο μπλογκ sibilla-gr-sibilla, με τίτλο : «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη … και σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου!» http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_864.html ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: