Θα πληρώσουν το ιουδαϊκό κράτος και η Washington την «νύφη» και «τα σπασμένα της Ουκρανίας»; Όπως φαίνεται ναι· αν τολμήσουν σοβαρά πλήγματα, κατά της Τεχεράνης. Η Μόσχα έχει πολλά χρωστούμενα στις ΗΠΑ και αυτό οι Αμερικανοί το ξέρουν και το φοβούνται.

 



Πραγματικά πόσο πιθανό είναι την «νύφη» και τα «σπασμένα της Ουκρανίας» να κληθούν να τα πληρώσουν το κράτος των Ιουδαίων και οι ΗΠΑ;

Όπως εξηγώ και αναλύω, στο παραπάνω, βίντεο, το οποίο πρέπει να παρακολουθήσουν οι αναγνώστες του παρόντος δημοσιεύματος, μια τέτοια ενέργεια είναι, σοβαρώτατα, πιθανόν να προκύψει. Και τούτο διότι η Μόσχα έχει πολλά φυλαγμένα και χρεωστούμενα, στην Ουάσινγκτων και λιγότερα (αλλά όχι ασήμαντα) χρεωστούμενα και στο ιουδαϊκό κράτος. 

Αυτή η δεδομένη σοβαρή, έως βέβαιη, εξέλιξη και εμπλοκή της Μόσχας και του Πεκίνου, στον πόλεμο Ισραήλ και Περσίας, άλλωστε, είναι και η βασική αιτία, εξαιτίας της οποίας δεν έχει πραγματοποιηθεί, μέχρι τώρα, το αναμενόμενο κτύπημα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, υπό την επίβλεψη, την καθοδήγηση αλλά και με την άμεση συμμετοχή των αμερικανών ενόπλων δυνάμεων, σε βάρος του Ιράν, όπως έχει συμβεί, μέχρι τώρα.

Η αμερικανική κυβέρνηση σκέπτεται, με, υπερβολικά, μεγάλη σοβαρότητα την πραγματοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος, διότι γνωρίζει, πολύ καλά, ότι το Ιράν δεν πρόκειται να αφεθεί στην τύχη του, από την Μόσχα και το Πεκίνο. Και οι δύο αυτές υπερδυνάμεις έχουν ζωτικά συμφέροντα - ιδιαίτερα το Πεκίνο -, στην Περσία, τα οποία συμφέροντα και πρόκειται να υπερασπίσουν, με έμμεση και με άμεση συμμετοχή στον πόλεμο Ισραήλ, ΗΠΑ και Περσίας, στην Μέση Ανατολή.

Επίσης γνωρίζει η Ουάσινγκτων ότι η Μόσχα, καθώς της έχει πολλά μαζεμένα και φυλαγμένα, εξαιτίας των όσων έχει πράξει η αμερικανική υπερδύναμη, στον πόλεμο της Ουκρανίας, εις βάρος της Ρωσίας, πρόκειται να βρει την ευκαιρία, στον πόλεμο, που διεξάγεται, στην Μέση Ανατολή, να ανταποδώσει τα ίσα και να πληρώσει τις ΗΠΑ, με το ίδιο νόμισμα. 

Ως εκ τούτου, η περίσκεψη που επικρατεί στο επιτελείο της Ουάσινγκτων είναι πολύ μεγάλη, ενώ, προφανώς, η κατήφεια είναι χαρακτηριστική, στις τάξεις της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. 

Δεν έχουν άδικο, που είναι κατηφείς οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και πολιτικοί ηγέτες διότι αντιλαμβάνονται ότι είναι, σφοδρότατα, πιθανόν να δεχθούν, ευθέως, βαρύτατα πλήγματα, από τις ρωσικές ένοπλες και διαστημικές δυνάμεις, τα οποία δεν πρόκειται να είναι, καθόλου, ασήμαντα, αλλά και πιθανότατα, θα πληγούν, άμεσα και ευθέως, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, κάτι, που, μέχρι τώρα, δεν έχει πραγματοποιηθεί, σε όλη την μακρά ιστορία των αμερικανορωσικών και αμερικανοσοβιετικών σχέσεων.

Αυτή η σκληρή πραγματικότητα είναι πιθανό να υποχρεώσει το βαθύ κράτος της Ουάσινγκτων να μην επιτρέψει, στο Ισραήλ, να επιτεθεί, στα σοβαρά, στο Ιράν. Άλλωστε και η διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών, στις ΗΠΑ, την 5/11/2024, δίνει μια ανάσα στα αμερικανικά και στο ισραηλινά επιτελεία, ώστε να σκεφτούν, πολλές φορές και με τον απαραίτητο στοχασμό και αναστοχασμό, το τί διατίθενται να πράξουν, απέναντι στο Ιράν.

Πάντως, αν επιτεθούν στο Ιράν, η λογική λέει ότι αυτό θα γίνει, μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου και τούτο διότι το ξέσπασμα ενός πολέμου, ανάμεσα στο Ιράν και στο Ισραήλ, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, στην προεκλογική εκστρατεία της σημερινής Αμερικανίδας αντιπροέδρου Kamala Harris και θα βοηθήσει, τα μάλα, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump να κερδίσει την προεδρία, στις εκλογές αυτές. 

Από εδώ και πέρα, δεν έχω σκοπό να κουράσω το αναγνωστικό κοινό, με μια περαιτέρω επέκταση του κειμένου του παρόντος δημοσιεύματος. 

Δεν χρειάζεται. Και γι’ αυτόν τον λόγο, παραπέμπω, για μία ακόμη φορά, τους αναγνώστες, στην αναγκαία και χρήσιμη παρακολούθηση του αρχικού βίντεο, στο παρόν κείμενο, όπου εκεί επεξηγούνται, πλήρως και αναλυτικά, τα τεκταινόμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του πολέμου στην Μέση Ανατολή και κυρίως, της πολεμικής αντιπαράθεσης, ανάμεσα στο στους δυο βασικούς αντιπαρατιθέμενους. 

Δηλαδή το ιουδαϊκό κράτος, από τη μία πλευρά και το περσικό κράτος, από την άλλη και πολύ περισσότερο το μπλεγμένο κουβάρι των αμερικανορωσοκινεζικών αντιθέσεων, που αντιπαρατάσσονται, στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…