Ο πόλεμος, στην Μέση Ανατολή, η αμετροέπεια του Ισραήλ, που βασίζεται, αποκλειστικά, στις ΗΠΑ, λόγω της σαφέστατης ανωτερότητας της Περσίας, στην, μεταξύ τους, σύγκρουση και η ψευδολόγα προπαγανδιστική καταιγίδα των αμερικανικών, των Δυτικών και φυσικά, των ελληνικών “MME”. (Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, το Ισραήλ οδεύει, προς ήττα).

 



Τα απίστευτα προπαγανδιστικά ψεύδη των δυτικών και των ελληνικών μέσων μαζικής “ενημέρωσης”, όπως, επίσης και η εκπληκτική, ως προς το τεράστιο μέγεθός της, ωμή και πολλές φορές επιτηδευμένη ανοησιολογία των εμφανιζόμενων, στα τηλεοπτικά κανάλια και στον γραπτό τύπο, ως “ειδικών εμπειρογνωμόνων”, στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής και όχι, μόνον, αυτής, αλλά και ευρύτερα, όλων των εμφανιζόμενων πολιτικών και στρατιωτικών αναλυτών, όσον αφορά τον πραγματικό πόλεμο, που διεξάγεται, στην Μέση Ανατολή και ειδικότερα, στην αντιπαράθεση και στην σύγκρουση του Ισραήλ, με την Περσία είναι αυτά τα οποία υποδεικνύω, και καταγράφω και περιγράφω, μέσα από την εμπεριστατωμένη και λεπτομερή ανάλυση, που περιέχεται, στο, παραπάνω, βίντεο, με το οποίο αρχίζει το σημερινό δημοσίευμα. 

Το βίντεο αυτό είναι, πλήρως, επεξηγηματικό, ως προς τις ισορροπίες των αντιπαρατιθέμενων δυνάμεων, ανάμεσα στην Τεχεράνη και στο Τελ Αβίβ και φυσικά, η πραγματικότητα, η οποία αποκρύπτεται, συστηματικά, από τα αμερικανοκίνητα δυτικά και ελληνικά μέσα μαζικής “ενημέρωσης”, που έχουν μετατραπεί, σε μέσα μαζικής προπαγάνδας, υπέρ του Ισραήλ και των δυτικών και κυρίως των αμερικανικών συμφερόντων, οι εκφραστές των οποίων πληρώνουν, αδρά, για να εμφανίσουν το Ισραήλ, ως πανίσχυρο, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, στην Μέση Ανατολή και ειδικά, σε σχέση με το Ιράν. 

Η πραγματικότητα είναι, εντελώς, διαφορετική. 

Το Ισραήλ, προφανώς, είναι ένας ισχυρός παίκτης, στην περιοχή, αλλά, όταν το συγκρίνουμε, με την Περσία, διαπιστώνουμε, χωρίς πολλά λόγια, ότι αποτελεί μια, σαφέστατα, υποδεέστερη δύναμη, σε σχέση με το καθεστώς της Τεχεράνης, το οποίο υποτίθεται ότι κινδυνεύει, από μια πτώση, η οποία είναι ένα προπαγανδιστικό κατασκεύασμα των αμερικανικών των ισραηλινών και των δυτικών ελίτ, αφού το θεοκρατικό καθεστώς των σιιτών μουλάδων έχει σαφέστατες βαθιές ρίζες, στην ιρανική κοινωνία, όπως αποδεικνύουν και οι τεράστιες μαζικές συγκεντρώσεις, που πραγματοποιούν οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ιράν. 

Έτσι, κοιτώντας τα αμείλικτα πραγματικά δεδομένα των αντιπαρατιθέμενων δυνάμεων, σε καθαρά οικονομικό επίπεδο. ανάμεσα στο Ισραήλ και την Περσία, διαπιστώνουμε, απλούστατα, την σαφέστατη υπεροχή του Ιράν, το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσιάζει το Factbook της αμερικανικής CIA. 

Τα υπάρχοντα και παρουσιαζόμενα στοιχεία, λοιπόν, καταγράφουν την ουσιαστική αδυναμία και την σαφέστατη κατωτερότητα του Ισραήλ, το οποίο, το 2023, παρήγαγε ένα ΑΕΠ 471,03 δισεκ. $,  έχοντας έναν πληθυσμό της τάξης των 9.402.376 ανθρώπων, ενώ από την άλλη πλευρά, το Ιράν παρήγαγε ένα ΑΕΠ ίσο με 1,44 τρισεκ. $, με έναν πληθυσμό ίσο με 88.386.937 ανθρώπους. 

Προφανώς, βέβαια, το Ισραήλ, στην τεχνολογία, προηγείται και είναι σε καλύτερη θέση, έχει μια πολύ καλή πολεμική αεροπορία, αλλά αυτά δεν αρκούν, για να κάνουν την διαφορά, απέναντι, στο Ιράν. 

Έτσι, τα παρουσιαζόμενα στοιχεία, στο αρχικό βίντεο της σημερινής δημοσίευσης, που, μόλις, περιέγραψα, αποτελούν ένα τεκμήριο, το οποίο διαψεύδει την σαρωτική προπαγάνδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Δύσης, σε επίπεδο μέσων μαζικής “ενημέρωσης”, “ειδικών”, σε θέματα της Μέσης Ανατολής, όπως, επίσης και της πολυπληθούς κουστωδίας των πολιτικών και στρατιωτικών αναλυτών, στην Ελλάδα και στην Δύση και είναι, απολύτως, χρήσιμο οι αναγνώστες να παρακολουθήσουν την αναπτυσσόμενη επιχειρηματολογία, που παρουσιάζω, μέσα από αυτό το βίντεο και που, με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να βρουν, πουθενά αλλού, σε κανέναν άλλο ιστότοπο, σε καμιά άλλη διαδικτυακή ανάρτηση, όσο και αν προσπαθήσουν να ερευνήσουν, μέσα από το σερφάρισμα, στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές. 

Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση του αρχικού βίντεο, στο παρόν κείμενο, είναι απαραίτητη, για να διαμορφώσουν οι αναγνώστες μια, όσο το δυνατόν, αντικειμενικότερη προσέγγιση του πολέμου στη μέση Ανατολή και της ισραηλινοπερσικής αντιπαράθεσης, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί, αφού η ισραηλινή ηγεσία θα πραγματοποιήσει μια ανταπάντηση, για τα πλήγματα, που δέχτηκε από το Ιράν, πριν πέντε ημέρες και φυσικά, θα ακολουθήσει η ανταπάντηση, στην ανταπάντηση, από την περσική ηγεσία, στην ισραηλινή ανταπάντηση, γεγονός το οποίο, φυσικά, πρόκειται να κλιμακώσει την κατάσταση, με άγνωστες συνέπειες, οι οποίες, κατά βάση, θα πλήξουν, ίσως και ανεπανόρθωτα, την ισραηλινή κοινωνία. 

Δεν θα κουράσω άλλο με μια επέκταση του παρόντος δημοσιεύματος και θα αφήσω τους αναγνώστες, προτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν, οπωσδήποτε, το αρχικό βίντεο, από όπου θα πληροφορηθούν, σχετικά, με τις ισορροπίες, στις υπάρχουσες ισορροπίες, στην Μέση Ανατολή και θα λάβουν πληροφορίες, που δεν παρέχονται, από τα ελληνικά και τα δυτικά μέσα “ενημέρωσης”, τα οποία είναι καθοδηγούμενα, απολύτως, από την Ουάσινγκτων.

Αυτά προς το παρόν και βέβαια, θα δούμε τις επικείμενες εξελίξεις, στις οποίες το Ισραήλ, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, οδηγείται, σε ήττα και κυριολεκτικά, ακροβατεί, σε ένα λεπτό τεντωμένο σχοινί, διακινδυνεύοντας, ακόμη και την ύπαρξή του, ως κράτους και ως κοινωνίας.

Δυστυχώς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…