Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Υποπόδιο για την πραγμάτωση των επιδιώξεων των μοντέρνων κατακτητών η "Δημοκρατική Συμμαχία". (Που πας Θεοδωρούλα μ' αυτόν τον καιρό;)

Η Ντόρα κοιτάζει τον φακό με κατήφεια, μετά την περυσινή της ήττα από τον Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την αρχηγία του κόμματος. Τώρα ίδρυσε την "Δημοκρατική Συμμαχία", με ένα δημοσκοπικό ποσοστο της τάξης του 2,5%, προκειμένου να ενταχθεί στην συμμαχία των εθελόδουλων προθύμων να στηρίξουν την ετοιμόρροπη κυβέρνηση του ΓΑΠ και το νεοκατοχικό Μνημόνιο..."Είτε της αρέσει, είτε δεν της αρέσει η κυρία, που, τώρα, στα μεθώριμα χρόνια της επανανακάλυψε τον νεοφιλελευθερισμό (ενώ πέρυσι, διεκδικώντας την αρχηγία της Ν.Δ. ώμνυε στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και καταδίκαζε τον νεοφιλελευθερισμό), θα μείνει να είναι αυτό που την καταδίκασε ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας κατά την περυσινή εκλογή :


Στέλεχος δεύτερης γραμμής και μη πρωθυπουργίσιμη.


Δεν είναι ότι δεν έχει προσόντα. Προσόντα και ικανότητες έχει, αλλά εκτός από αυτά έχει και κακούς φίλους (π.χ. Μιχάλης Χριστοφοράκος), μεγάλη απληστία, ορατή μοχθηρία και αχαριστία απέναντι σε μια παράταξη, που την ανέδειξε, κατά τον ίδιο τρόπο, που έβγαλε από την πολιτική αφάνεια τον πατέρα της, του οποίου τα χειρότερα χαρακτηριστικά κληρονόμησε.


Αλλά δεν είναι μόνον αυτά, που την κάνουν απεχθή στην μεγάλη μάζα του πληθυσμού.


Απεχθέστερη γίνεται από την δουλική Μνημονιοφροσύνη της, από την επιδεικτική προσπάθειά της να γίνει εξάρτημα και υποπόδιο των συμφερόντων των μοντέρνων κατακτητών της χώρας, καθώς και συνεταίρος του κύριου και ατόφιου εκφραστή και επιστάτη τους στον τόπο μας. Του μοιραίου ΓΑΠ, του οποίου τα σχέδια και την μακροημέρευσή του στην εξουσία βοηθάει οικειοθελώς, με όλη της την ψυχή.


Οι προσπάθειές της θα αποβούν μάταιες, παρά την όποια πρόσκαιρη ανάσα πάρει ο ΓΑΠ και η κατοχική κυβέρνηση του τόπου, οι οποίοι προφανώς εκμεταλλεύονται και θα εξακολουθήσουν να εκμεταλλεύονται αυτές τις άοκνες, ομολογουμένως, προσπάθειες της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη. Και θα αποβούν μάταιες αυτές οι προσπάθειες, διότι οι καιροί είναι τόσο σκληροί - και θα γίνουν ακόμα σκληρότεροι -, που δεν επιτρέπουν πλέον την κυριαρχία της εικόνας και των επικοινωνιακών παιχνιδιών, πάνω στην ωμή και ζοφερή, για τον ελληνικό πληθυσμό, πραγματικότητα.


Αυτή η πραγματικότητα θα λάβει τέτοιες διαστάσεις και θα καταστεί τόσο γρήγορα άσχημη, ώστε, με την πάροδο του χρόνου, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο κυριαρχίας στις φιλομνημονιακές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν και ζήτημα πολιτικής επιβίωσης.


Όλα τα άλλα είναι ζήτημα χρόνου και αγώνας δρόμου ημιαντοχής. Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς μπορούν να περιμένουν και θα αντέξουν αυτήν την επιχειρούμενη νεοαποστασία, η οποία, προφανέστατα, στηρίζεται από ευρέα τμήματα της παραζαλισμένης και έντρομης, από τις καιταιγιστικές εξελίξεις του τελευταίου 12μηνου, ελληνικής κοινωνικοοικονομικής και πολιτικής ελίτ, όπως, επίσης και από τον ξένο παράγοντα, δηλαδή τους μοντέρνους μεταναζιστές κατακτητές της χώρας μας.

[Η κυρία Αγκέλα Μέρκελ, μάλιστα, ανακάλυψε και ... νίκη (!!!) του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, προσπαθώντας να αβαντάρει το κουτσό άλογο, που λέγεται ΓΑΠ, για την ... περιφανή ήττα του οποίου μπορείτε να δείτε στο μπλογκ μου το θέμα : "Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2010 : Μια προσπάθεια τελικής αποτίμησης. (Η εντυπωσιακή εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ προοιωνίζει και το δυσοίωνο μέλλον του)" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2010/11/2010.html ].

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα..."(Σχόλιό μου http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3373.html#comment-5975401707801867943 της 26/11/2010 στο άρθρο που δημοσίευσε στο PRESS-GR ο κ. Γιάννης Δαίδαλος, με τίτλο : "Αναδιπλώνεται τώρα η Ντόρα..." http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3373.html ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: