Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Καλόν είναι να μας πει ο κ. Σπύρος Κουβέλης ποιοί τον στήριξαν να βγει βουλευτής και αν χρωστάει και σε ποιούς.

Στο μπλογκ της Sibilla δημοσίευσα κάποιες πρώτες αυθόρμητες σκέψεις μου, αμέσως μετά την εκλογή του Σπύρου Κουβέλη, ως νεοεκλεγέντος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (από τις 16/9/2007 ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ) - τον οποίον ο ΓΑΠ αμέσως με την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου, διόρισε ως υφυπουργό Εξωτερικών.


Η εκλογή του και η διαφήμιση, που του έγινε, είναι αξιοπρόσεκτες και, με δεδομένη την κατάσταση του ελληνικού πολιτικού συστήματος και τις συνακόλουθες εξαρτήσεις του από διάφορα κέντρα, δεν βλάπτει καθόλου να τίθενται ερωτήματα,που έχουν να κάνουν με την υποστήριξη, που είχε (όχι βέβαια μόνον ο κ. Σπύρος Κουβέλης, αλλά και όλοι οι βουλευτές), προκειμένου να επιτύχει την εκλογή του.


Το σχόλιό μου στο μπλογκ της Sibilla είναι ολιγόλογο και έχει ως εξής (Δείτε το σχετικό θέμα στο μπλογκ της Sibilla και τον σχετικό σχολιασμό στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/10/blog-post_5181.html ) :


Σπύρος Κουβέλης - νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Εξωτερικών.


''Καλορίζικος και καλή τύχη στον νέο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Θα ήταν καλό, όμως, να μας πει ο κ. Σπύρος Κουβέλης, αν τον στήριξαν και ποιοί (καπιταλιστές) τον στήριξαν στην εκλογή του.

Για να ξέρουμε αν χρωστάει και σε ποιούς.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: