22/3/2016 Ενώ οι τζιχαντιστές σκορπούν τον θάνατο στις Βρυξέλλες, οι υπεύθυνες, για συναυτουργία, ευρωπαϊκές ηγεσίες πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά των λαών τους και κατά της ανθρωπότητας. (Πώς οι Η.Π.Α. και η Δύση κατασκεύασαν την al Qaeda και τον ISIS).




Η χθεσινή (22/3/2016) πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, η οποία ήταν, απολύτως, αναμενόμενη, όπως, απολύτως, αναμενόμενες είναι και οι επόμενες επιθέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και των διάφορων άλλων παρακλαδιών της al Qaeda, στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και στις Η.Π.Α., θέτει, για πολλοστή φορά, επί τάπητος, το ζήτημα της εκ των πραγμάτων, ενσυνείδητης συναυτουργίας και επομένως, της άμεσης ευθύνης των δυτικών κυβερνητικών ελίτ - αμερικανικών και ευρωπαϊκών -, οι οποίες ίδρυσαν, οργάνωσαν και εξόπλισαν αυτές τις οργανώσεις, προκειμένου να κάνουν τα δικά τους στρατηγικά παιχνίδια, στα πλαίσια του ανταγωνισμού των υπερδυνάμεων, για τον έλεγχο των παγκόσμιων ενεργειακών αποθεμάτων. 

Κατηγορώντας τις ευρωπαϊκές ηγετικές ελίτ, για συναυτουργία, στο τρομοκρατικό κτύπημα των σουνιτών τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (το οποίο αποτελεί μια "εκσυγχρονισμένη" ονομασία της γνωστής al Qaeda και ασκεί κρατική διοίκηση, σε τμήματα των εδαφών της Συρίας και του Ιράκ, όπως και στην Λιβύη), στις Βρυξέλλες, όπως και κατά το πρόσφατο παρελθόν, στο Παρίσι, αλλά και στο Σαν Μπερναντίνο των Η.Π.Α., ουδόλως, τις αδικώ.

Βέβαια, οι ευρωπαϊκές ηγεσίες δεν δρουν μόνες τους, ούτε και αυτοβούλως. Οι ηγεσίες αυτές έχουν καθοδηγητή και συντονιστή. Αυτός βρίσκεται, στην Ουάσινγκτων. Ως εκ τούτου, ας αφήσουμε την Hillary Rodham Clinton, που υπήρξε υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του έγχρωμου αφεντικού των σουνιτών τζιχαντιστών - περί του Barack Hussein Obama ο λόγος -, να μας εξηγήσει τα της δημιουργίας, της χρηματοδότησης και του εξοπλισμού, με μια τεράστια ποικιλία βαρέων και λοιπών όπλων, από τις Η.Π.Α. και την Δύση, των ένοπλων οργανώσεων των τζιχαντιστών. Τα ξέρει και τα περιγράφει, πολύ καλά. Τόσο καλά, που, ακόμη και οι αδαείς αντιλαμβάνονται το τί έχει συμβεί.





Τώρα, είναι, απολύτως, η ώρα, όπως θα είναι και στο επερχόμενο ζοφερό μέλλον, για τον καταλογισμό των αυτών των άμεσων, ομολογημένων (όπως προκύπτει, από τα δύο παραπάνω videos, στα οποία, η Hillary Clinton, ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του έγχρωμου εργοδότη των σουνιτών τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο ηγείται ο αποκαλούμενος, ως χαλίφης - και ο οποίος είναι και πρώην κρατούμενος των Αμερικανών, στο Ιράκ - Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνταντί, της al Nusra και των άλλων παρακλαδιών της al Qaeda του μακαρίτη Οσάμα μπιν Λάντεν και του Αϊμάν αλ Ζαουαχίρι, ομολογεί, με τον γνωστό τοις πάσι κυνισμό της, ότι οι Η.Π.Α. και η Δύση χρηματοδότησαν και δημιούργησαν την al Qaeda) και αυταπόδεικτων ευθυνών των ευρωπαϊκών ελίτ, που μαζύ με το ΝΑΤΟ και τα συντηρητικά καθεστώτα του Κόλπου, εξόπλισαν, με βαρύ οπλισμό, τους τζιχαντιστές και τους εξαπέλυσαν στην Συρία και στην Λιβύη.

Όμως, οι αμερικανικές και οι ευρωπαϊκές ελίτ, στους υπολογισμούς, που έκαναν, αρνήθηκαν να λάβουν υπόψη, ως σημαντικό δεδομένο και αποδέχτηκαν, ως περίπου, φυσιολογικό και αναπόφευκτο, το γνωστό γεγονός ότι οι τζιχαντιστές έχουν την δική τους ατζέντα, η οποία περιλαμβάνει και τους πληθυσμούς της Δύσης, στο μενού της.

Αυτήν την εγκληματική αδιαφορία των ευρωπαϊκών ελίτ και την αποδοχή, από αυτές, της δεδομένης μέλλουσας δράσης των τζιχαντιστών, ως δυσάρεστων, μεν, αλλά αναγκαίων παράπλευρων απωλειών, είναι που πληρώνουν, σήμερα, οι αθώοι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί. Και θα συνεχίσουν να την πληρώνουν.

Και φυσικά, οι κυβερνώσες ευρωπαϊκές και ευρύτερα, οι δυτικές ελίτ πρέπει να κληθούν (και ελπίζω ότι οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί θα τις καλέσουν) να δώσουν λόγο, για τον εξοπλισμό των τζιχαντιστών και για τα έργα τους, για τα οποία έχουν πρώτιστες και ουσιαστικές ευθύνες.


Αυτές οι κυβερνώσες ευρωπαϊκές ελίτ, με την καθοδήγηση της αμερικανικής κυβέρνησης, είναι που αποφάσισαν να δημιουργήσουν, να στηρίξουν και να εξοπλίσουν τους τζιχαντιστές στην Συρία, την στιγμή, που γνώριζαν, πολύ καλά, ότι αυτά τα όπλα θα διασπείρονταν, στην Ευρώπη, όπως και οι χειριστές τους.

Αυτή την εξέλιξη, αν και την γνώριζαν, την αποδέχτηκαν (το έχουν ξαναπράξει, όπως είδαμε και όπως γνωρίζουμε, στο Αφγανιστάν, την δεκαετία του 1980, με τον Οσάμα μπιν Λάντεν, με τα γνωστά αποτελέσματα).

Έτσι και πάλι έπραξαν τα ίδια, αδιαφορώντας, για τους πληθυσμούς των χωρών τους, τους οποίους άφησαν, στο έλεος των τζιχαντιστών και τώρα, εκ των υστέρων, παίρνουν μέτρα, για να "διορθώσουν" τα αποτελέσματα των στρατηγικών επιλογών τους (τα οποία, μάλιστα, αποδεικνύονται ανεπαρκέστατα και αναποτελεσματικά).

Και για τον λόγο αυτόν, πρέπει να κληθούν για να απολογηθούν. Και ελπίζω ότι θα κληθούν. Διότι οι απλοί Ευρωπαίοι δεν θα συνεχίσουν να τρώνε κουτόχορτο. Έχουν καταλάβει το τί έκαναν οι ηγεσίες τους, στην Συρία και στην Μέση Ανατολή, με την "αραβική άνοιξη".


Αυτοί που χρηματοδότησαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν και τους τζιχαντιστές του και ίδρυσαν, μέσω της Σαουδαραβίας, την al Qaeda είναι οι παρόντες ηγέτες της ευρωπαϊκής ηπείρου και τα διάφορα όργανα τους, υπό την πρωτοκαθεδρία και το πρόσταγμα της C.I.A. Και φυσικά, οι ίδιοι τους εκπαίδευσαν (πολιτικός και επιχειρησιακός καθοδηγητής και εκπαιδευτής του Οσάμα μπιν Λάντεν και των τζιχαντιστών του, ήταν ο γνωστός, από την δράση του, στην Ελλάδα, πριν, κατά και μετά την περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών, μέχρι το 1978, Gust Avrakotos - Laskaris) τους εξόπλισαν, σαν αστακούς και τους εξαπέλυσαν. Από εκεί και πέρα, αυτοί είναι και οι υπεύθυνοι, για ό,τι έγινε, διότι γνώριζαν πολύ καλά, τις προθέσεις όλων αυτών των τύπων.

Και φυσικά, αυτό, που έπραξαν, τότε, με τον μακαρίτη Οσάμα μπιν Λάντεν και την al Qaeda, το ίδιο έπραξαν και στην σημερινή εποχή, πάλι με την al Qaeda,  όπως και με τα παρακλάδια και τους απογόνους της - τον ISIS, την al Nusra και όλες τις άλλες σουνιτικές τζιχαντιστικές οργανώσεις, στην Συρία, την Λιβύη, την Αίγυπτο και αλλού.

Όσον αφορά την "Ε.Σ.Σ.Δ." και τον Ψυχρό Πόλεμο, που επικαλούνται οι ευρωπαϊκές και οι αμερικανικές ελίτ, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ενώπιον των πληθυσμών τους, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε, για μία, ακόμη, φορά, ορισμένα πράγματα, διότι όσα λέει η Hillary Clinton, είναι, κατά το πλείστον, αβάσιμα


Καταχρηστικώς και αφελώς, λέγεται ότι ήταν το Αφγανιστάν, που οδήγησε, στην διάλυση της "Σοβιετικής Ένωσης". Μπορεί η ήττα των "σοβιετικών", στο Αφγανιστάν - η οποία, άλλωστε, υπήρξε πρόωρη και δεν ήταν, καθόλου, δεδομένη, εάν η ύστερη "σοβιετική" ηγεσία του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ επέλεγε να συνεχίσει να συμμετέχει, στον αφγανικό εμφύλιο πόλεμο, με την άμεση παρουσία του Κόκκινου Στρατού - να δημιούργησε ένα κλίμα απογοήτευσης, αλλά δεν ήταν αυτή, που οδήγησε, στην πτώση του "σοβιετικού" καθεστώτος

Η "Ε.Σ.Σ.Δ." αυτοδιαλύθηκε, επειδή αυτή ήταν η επιλογή της πλειοψηφίας της, τότε, "σοβιετικής" ηγεσίας του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ και της (υποτιθέμενης ως) "μετασοβιετικής" ηγεσίας του Μπορίς Γέλτσιν, καθώς και των μελών της αστικοποιημένης κομματικής και κρατικής γραφειοκρατίας. Όλοι αυτοί, εν σώματι, ήσαν, που επέλεξαν να μετασχηματίσουν την κρατικιστική οικονομία της χώρας αυτής, σε μια οικονομία δυτικού τύπου, να την διαμελίσουν και οι ίδιοι ήσαν εκείνοι, που μοίρασαν τα κρατικά εργοστάσια και την λοιπή κρατική περιουσία, μεταξύ τους, έναντι πινακίου φακής. 

Γι' αυτό έπεσε η "Ε.Σ.Σ.Δ." Αλλιώς θα ήταν, ακόμη, παρούσα. Βέβαια, η τωρινή ρωσική ολιγαρχία έχει μετανοιώσει για την διάλυση της "Σοβιετικής Ένωσης", και έχει ζηλέψει την Κίνα του Ντένγκ Ξιάο Πινγκ και των διαδόχων του, όπως και το Κ. Κ. Κίνας και το καθεστώς του. 

Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημά της, το οποίο δεν αφορά το αντικείμενο του παρόντος δημοσιεύματος




Γι' αυτό χρήσιμο είναι να επανέλθουμε, σε όσα, εδώ, μας απασχολούν. Ο Barack Hussein Obama, ο ταξιδιώτης της Αβάνας, υπό το βλέμμα της καρικατούρας του Ernesto Che Guevara, καμώνεται πως δεν γνωρίζει τίποτε, για το Ισλαμικό Κράτος και τους διαδόχους και τα λοιπά παρακλάδια της al Qaeda, που η κυβέρνησή του, ουσιαστικά, δημιούργησε. Εννοείται, βέβαια, ότι δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη. Μπορεί η ευθύνη του, για τις εξελίξεις, να είναι πολύ σημαντική και ιδιαιτέρως, βαρύνουσα, επειδή ηγείται της αμερικανικής υπερδύναμης, αλλά αυτή την ευθύνη την μοιράζεται, μαζύ με άλλους, εκ των οποίων οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι οι πρώτοι και χειρότεροι. 

Ο Nicolas Sarkozy, ο Francois Hollande, η Angela Merkel, ο David Cameron, που, με την ομπρέλλα του ΝΑΤΟ, βομβάρδισαν την Λιβύη του Μουαμάρ Καντάφι και εγκατέστησαν, εκεί, την εξουσία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, όπως και οι "δικοί" μας, οι εντόπιοι - ο οπερεττικός, ως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών και ως προπετής και αμετροεπής παπατρέχας, προπαγάνδιζε και τον βομβαρδισμό της Συρίας -, που σαν υποτακτικοί, συμμετείχαν και έκαναν, κάθε τί, που τους ζήτησαν τα ξένα αφεντικά τους, πρέπει να δώσουν λόγο, για τα δυσώδη πεπραγμένα τους.

Το, ακόμη, χειρότερο είναι ότι όλη αυτή η "εκπολιτισμένη" συμμορία των σύγχρονων απογόνων των βάνδαλων της Δύσης, η οποία φιλοδόξησε να βομβαρδίσει και την Συρία, αλλά δεν το αποτόλμησε, επειδή βρέθηκε μπροστά σε ένα απαγορευτικό σήμα, από την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο οποίο υποχρεώθηκε να υπακούσει, με αποτέλεσμα οι επίτοπιοι σύμμαχοί τους να ηττηθούν, όταν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παρενέβησαν, στον συριακό εμφύλιο πόλεμο, υπέρ του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, δεν ξέρει ούτε και να χάνει.

Έτσι, μετά την ονειδιστική ήττα των Δυτικών και των συμμάχων τους, στην περιοχή, οι ευρωπαϊκές ελίτ καμώνονται πως δεν ξέρουν τίποτε και κάνουν τις αδιάφορες, μπροστά στο κύμα των προσφύγων, που έχει προκύψει, ως αποτέλεσμα της ανατροπής των στρατιωτικών και των πολιτικών δεδομένων, που επήλθε, μετά την ήττα των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, στον συριακό εμφύλιο πόλεμο. 

Η παρέμβαση της Ρωσίας, με κύριο όπλο την πολεμική αεροπορία, τσάκισε, με τους ανηλεείς βομβαρδισμούς, τους αντικαθεστωτικούς τζιχαντιστές και τις λοιπές μάχιμες δυνάμεις των σουνιτών ανταρτών και των στρατιωτικών και των παραστρατιωτικών ομάδων, από την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία και τα υπόλοιπα μεσαιωνικά κράτη του Κόλπου, υποχρεώνοντας τους Σύρους τζιχαντιστές και τους λοιπούς ένοπλους σουνίτες αντικαθεστωτικούς να εγκαταλείψουν τα πεδία των μαχών, στο Χαλέπι, στην Χομς και στις άλλες πόλεις και στα χωριά της Συρίας, καταφεύγοντας, κυρίως, στην Τουρκία, μαζύ με τις οικογένειές τους, καταδιωκόμενοι, από τους Ρώσους, τους Κούρδους και τον επίσημο συριακό στρατό

Όλοι αυτοί οι νεαροί μαχητές, που εξυπηρέτησαν, ανεπιτυχώς, τα σχέδια των Δυτικών, για την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασάντ, μετά την αποτυχία τους και την αναγκαστική φυγή τους, από την Συρία, μαζύ με τα γυναικόπαιδα, προσπαθούν, τώρα, από την Τουρκία και τα άλλα μέρη, στα οποία έχουν καταφύγει (Ιορδανία, Λίβανος), να εγκατασταθούν, στις χώρες της βόρειας Ευρώπης, μέσω της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τα ταξειδιωτικά έγγραφα, που το ελληνικό κράτος χορηγεί, επειδή η χώρα μας είναι ενταγμένη, στην ζώνη της Συνθήκης του Schengen.

Όμως, οι κυβερνώσες ελίτ των χωρών του ευρωπαϊκού βορρά, στις οποίες οι προσφυγοποιημένοι πρώην μαχητές, στα συριακά πολεμικά μέτωπα και οι οικογένειές τους, επιθυμούν να μεταβούν (όλοι αυτοί βλέπουν την Ελλάδα, μόνο, ως έναν προσωρινό ενδιάμεσο σταθμό, προς τους νέους τόπους εγκατάστασής τους και όχι ως τόπο εγκατάστασης), αρνούνται να δεχτούν μια τέτοια μετανάστευση. Και αυτό το πράττουν, επειδή δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες, που έχουν έναντι όλων αυτών των ανθρώπων, τους οποίους προσφυγοποίησαν

Προφανώς, οι κυβερνώσες ελίτ των χωρών της βόρειας και της κεντρικής Ευρώπης, στις οποίες θέλουν να εγκατασταθούν οι προσφυγικοί αυτοί πληθυσμοί - οι οποίοι δεν πρόκειται να επιστρέψουν, στην Συρία, επειδή, εκεί, δεν είναι επιθυμητοί, από το καθεστώς, το οποίο θα περάσει, από δίκη (εικονική, ή πραγματική) τους αντικαθεστωτικούς πολεμιστές και θα τους εκτελέσει, ή θα τους επιβάλει πολυετείς ποινές - είναι πιεσμένες από τους δικούς τους πληθυσμούς, οι οποίοι βλέπουν ότι όλοι αυτοί οι ξένοι, που έχουν άλλη κουλτούρα και είναι συνηθισμένοι, στην εμφύλια (και όχι μόνο) βία, θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα, στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Και γι' αυτό θέλουν να αποφύγουν να πιούν αυτό το "πικρό ποτήριο".

Όμως, αυτή η στάση των ευρωπαϊκών ελίτ είναι, απολύτως, ανεύθυνη. Και γίνεται, ακόμη, περισσότερο (και μάλιστα, απολύτως), ανεύθυνη και εγκληματική, ξεπερνώντας τα όρια των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, επειδή, οι ευρωπαϊκές ελίτ, παρά τις προβλέψεις της Συνθήκης, για τους πρόσφυγες, καταργούν, στην πράξη και στην ουσία, την Συνθήκη του Schengen, κλείνοντας, με κάθε τρόπο τα σύνορα, στον αποκαλούμενο "βαλκανικό διάδρομο" των προσφύγων, τους οποίους, έτσι, εγκλωβίζουν, κατά δεκάδες χιλιάδες, στην Ειδομένη, στα σύνορα, με την π.Γ.Δ.Μ. και στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο, με την πλήρη συμφωνία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και όλου του μνημονιακού πολιτικού κόσμου της χώρας, αλλά και πολλών πολιτικών χώρων και ομάδων της ελληνικής αριστεράς, που διακατέχονται, από "διεθνιστικές" ιδεοληπτικές εμμονές.

Έτσι, η Ελλάδα μετατρέπεται, από χώρο διέλευσης των προσφύγων, σε χώρο αναγκαστικής παραμονής των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι εγκλωβίζονται εδώ, σε διάφορα πρόχειρα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα οποία, χάριν ευφημισμού, τα αποκαλούν "hot spots", προκειμένου να αποφύγουν να τα πουν, με το όνομά τους. Για να μην τα ονομάσουν, ως αυτό που είναι. Δηλαδή στρατόπεδα συγκέντρωσης

Στην ουσία, όμως, αυτοί οι χώροι εγκατάστασης των προσφύγων θα είναι εκσυχρονισμένοι χώροι κράτησης, ήτοι "Νταχάου, με ανθρώπινο πρόσωπο", αφού, σε αυτά δεν προβλέπεται - προς το παρόν, τουλάχιστον - η ύπαρξη θαλάμων αερίων και μονάδες αποτέφρωσης.

Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή, που υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, για την επίλυση του προβλήματος, που έχει δημιουργηθεί, στην Ελλάδα, στην οποία ένας άγνωστος αριθμός από αυτούς τους ανθρώπους, θα παραμείνει, μονίμως, στην χώρα μας, όπως και επίσημα, διακηρύσσουν οι διάφοροι λαλίστατοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με πρώτο και χειρότερο, τον Γιάννη Μουζάλα, τον, παντελώς, αποτυχημένο αρμόδιο υπουργό, ο οποίος, ακόμη και σε απλό διαχειριστικό επίπεδο, έχει μαύρα μεσάνυχτα.  




Αυτό το σημαντικό εργαλείο, με την χρήση του οποίου η Ελλάδα θα παύσει να αποτελεί έναν χώρο, στον οποίο η Τουρκία θα στέλνει όλους όσους δεν επιθυμεί και τον οποίο οι "Ευρωπαίοι" δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ως χώρο αποθήκευσης και εντοιχισμού των προσφύγων και των μεταναστών και το οποίο εργαλείο θα οδηγήσει αυτούς τους δυστυχείς πληθυσμούς, εκτός της χώρας μας, δεν είναι άλλο, από την επισημοποίηση του γεγονότος, το οποίο έχει, ήδη, ουσιαστικά και στην πράξη, υλοποιηθεί, κάτω από τις σαφείς εντολές της Γερμανίας.

Το εργαλείο αυτό είναι η έξοδος της Ελλάδας, από την Συνθήκη του Schengen και την Συνθήκη του Δουβλίνου II. 

Αυτή η απλή ενέργεια θα αφαιρέσει, άμεσα, την ελπίδα, που δίνει, στους πρόσφυγες, η χορήγηση, σε αυτούς των ταξειδιωτικών εγγράφων, που εκδίδει το ελληνικό κράτος, για την μετάβασή τους, στην Γερμανία και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ, παράλληλα, η Ελλάδα δεν θα δεσμεύεται να κρατήσει, στην επικράτειά της, ή να επανϋποδεχθεί, από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, εκείνους τους μετανάστες, που δεν είναι πολίτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τους οποίους η χώρα μας ήταν και είναι η πρώτη πύλη εισόδου τους, σε ευρωπαϊκό έδαφος.  

Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση και το υποτελές πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχουν την τόλμη να θέσουν αυτά τα ζητήματα, με αποτέλεσμα η χώρα μας και ο πληθυσμός της να εκτίθεται, σε τεράστιους μελλοντικούς κινδύνους, αφού οι άρρενες ενήλικοι των σημερινών προσφυγικών ροών είναι επικίνδυνοι, αφού, στην μεγάλη πλειοψηφία τους, όπως έχουμε πει, είναι ηττημένοι μαχητές των πολεμικών μετώπων της Συρίας (των οποίων τα όπλα δεν γνωρίζουμε, αν και σε ποιούς έχουν παραδοθεί, ενώ είναι περισσότερο, από προφανές ότι στις πλείστες περιπτώσεις ο οπλισμός των ηττημένων μαχητών των σουνιτικών οργανώσεων δεν έχει παραδοθεί και έχει αποκρυβεί), ενώ και οι μετανάστες, από άλλες ισλαμικές χώρες, είναι και αυτοί επιρρεπείς, στα κηρύγματα των σουνιτών τζιχαντιστών. 

Έτσι, η Ελλάδα γίνεται και αυτή υποψήφια, για την μετατροπή της, σε πεδίο άσκησης της πολυαίμακτης τρομοκρατικής πολιτικής των τζιχαντιστών των παρακλαδιών της al Qaeda. Και αυτό πρέπει να το έχουμε, πολύ σοβαρά, υπόψη μας. Και να το καταλογίσουμε, στους κυβερνώντες, στον λοιπό φιλομνημονιακό πολιτικό κόσμο και στην ψοφοδεή εντόπια "ευρωπαϊστική" ελίτ, που όλοι μαζύ έχουν μετατραπεί, σε ένα τυφλό και υπάκουο υπηρετικό προσωπικό των ξένων δανειστών.  

Πάντως, η ουσία, που αφορά τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις των σουνιτών τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (τις οποίες, επαναλαμβάνω ότι φοβούμαι ότι, πλέον, δεδομένων των συνθηκών, που δημιουργούνται, στον τόπο μας, από όσα προαναφέρθηκαν, θα τις αντιμετωπίσουμε, στο μέλλον και εμείς), είναι ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνητικές και λοιπές ελίτ, όπως και οι αμερικανική, γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάντα, και τότε, με την al Qaeda, όπως και τώρα, με τις ένοπλες τζιχαντιστικές σουνιτικές οργανώσεις, που την διαδέχτηκαν, ως παρακλάδια της, καθώς και τους πολεμιστές των πεδίων των μαχών της Συρίας και της Λιβύης. Και ως εκ τούτου, έχουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη, για τα απόνερα των στρατηγικών τους επιλογών. 

Ελπίζω, μόνο, ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί, όπως και ο αμερικανικός, θα ζητήσουν εξηγήσεις, από τις ηγεσίες τους. Και ότι θα είναι αμείλικτοι, αφού όλοι όσοι πήραν μέρος, σε αυτές τις αποφάσεις, οι οποίες οδήγησαν, σε αυτά τα αιματηρά αποτελέσματα, όπως και σε αυτά, που θα ακολουθήσουν, πρέπει να περάσουν από ένα πλήθος από δίκες και να υποστούν τις ποινές, που τους αξίζουν και οι οποίες δεν είναι άλλες, από αυτές των πολυετών καθείρξεων και των ισόβιων δεσμών.

Ούτως, ή άλλως, τα μέλη των δυτικών ελίτ, που έχουν πάρει μέρος, στον σχεδιασμό, στην λήψη και στην υλοποίηση αυτών των αποφάσεων, είτε αυτά τα μέλη αφορούν κυβερνητικές, είτε κρατικές, είτε ιδιωτικές και πάσης άλλης φύσεως ελίτ, υπάγονται, στην αρμοδιότητα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, αφού οι ενέργειές τους και εν τω συνόλω, τα πεπραγμένα τους, αποτελούν, κατά συρροή και εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα, κατά της ανθρωπότητας.

Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγεται ένα πεδίο ... δόξης λαμπρό, για όλη αυτή την (υπό κανονικές συνθήκες, φυλακόβια) διεθνή συμμορία των διαφόρων μελών των δυτικών πολιτικοστρατιωτικών και ιδιωτικών ελίτ, με τα κοστούμια και τις στολές, που έχουν οδηγήσει τις εξελίξεις, σε αυτά τα εσκεμμένα, προϋπολογισμένα και προμελετημένα μαζικά δολοφονικά κυπήματα των ένοπλων σουνιτών τζιχαντιστών, κατά αθώων και ανυπεράσπιστων πολιτών, στις διάφορες ευρωπαϊκές και αμερικανικές πόλεις, την ίδια στιγμή, που όλοι αυτοί οι "κύριοι" και οι "κυρίες" χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και έχουν περιοριστεί, στον ρόλο των συλλεκτών και καταμετρητών των πτωμάτων ανθρώπων, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τα αμαρτωλά τους πεπραγμένα

Οι δυστυχείς πολίτες που είναι - και θα εξακολουθήσουν να είναι - θύματα των εξοπλισμένων, από τις δυτικές εξουσιαστικές ελίτ, τζιχαντιστών, διέπραξαν και αυτοί ένα σφάλμα. 

Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο σφάλμα, που έκαναν, ήταν το να εμπιστευθούν την τύχη τους και την ασφάλειά τους, σε όλους αυτούς και σε όλες αυτές, που καμώνονται ότι υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών, τους οποίους, όμως, οδηγούν, ως πρόβατα, επί σφαγή, στα μαχαίρια και τις βόμβες των τζιχαντιστών.

Καιρός, λοιπόν, είναι όλοι αυτοί να δώσουν εξηγήσεις. Και να υποστούν τις έννομες συνέπειες...

Σχόλια

Ο χρήστης GEORGE είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης GEORGE είπε…
Ενω πλημμυρίζει η Ελλάδα με ισλαμιστές, οι "ελληνικες" αρχες υπέγραψαν και συμφωνία SOFA με το Ισραηλ και οι Ισραηλινοί θα αποκτήσουν στρατιωτική βάση στη Κρήτη. Μαλιστα ο Καμμένος είχε δηλώσει οτι οι πύραυλοι του Ιραν θα στοχεύουν την Ελλάδα πρωτα απο όλα ! Έχουμε να κάνουμε με απίστευτους προδότες και επικίνδυνα ηλιθίους λοιπόν αφου μας μετατρέπουν οχι μονο σε στόχο τζιχαντιστών αλλα και σε ξέφραγο αμπέλι καθε λογης ξένων μυστικών υπηρεσιών που μπορουν να στήσουν τετοια περιστατικά....

Οι εικόνες που δείχνουν τα ΜΜΕ ειναι παραπλανητικες. Δείχνουν αποκλειστικά Σύριες με μικρά παιδιά και πολλοι αφελεις έλληνες (που συχνά δεν βγαίνουν εξω απο το σπίτι τους και "ενημερώνονται" απο την "ελληνικη" τηλεοραση) έχουν τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα.

Στη πράξη όμως, οι Σύριοι είναι μια μειοψηφεία στο σύνολο των λαθρομεταναστών και τα γυναικοπαιδα ακομα πιο μικρό μέρος.

Γνωστοί μου που μένουν στο Πειραιά μου αναφέρουν οτι στα 5,000 ατομα που αδειάζουν απο τα καράβια καθημερινά, ενα 5% να είναι γυναίκες. Μεγαλο μέρος απο τους άραβες μοιάζουν με μισθοφόρους, τζιχαντιστες και αλλα εγκληματικά στοιχεία. Σημαντικό μέρος μάλιστα ηταν εμφανες οτι κάνουν χρήση αναβολικών ενω πολλοι είχαν μαζι τους και ακριβά κινητά τηλέφωνα κλπ

Επίσης, ενα μεγαλο μέρος είναι αφγανοί, πακιστανοί και μπαγκλαντεσιανοί. Ολοι αυτοί δεν μπορουν να θεωρηθουν ως πρόσφυγες, είναι λαθραίοι.

https://gianalytics.org/488-greece-is-being-filled-with-economic-migrants-not-refugees-while-merkel-orders-more

Βεβαια τα ΜΜΕ και η τρισαθλια κυβέρνηση τους βάφτισαν ολους ως "πρόσφυγες" και έχουμε καθημερινά άθλια λαικιστικά δακρύβρεχτα show με Ρουβάδες και περισυλλογή τροφίμων για τους προσφυγες. Ποιος ομως θα πληρωνει για να τους ταιζει ολους αυτους ? Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα.

Οταν πεινάει ο ελληνικός λαος μεσα στη πατρίδα του, είναι μεγιστη υποκρισία απο το καθεστώς να το παίζει "φιλανθρωπικό ίδρυμα" ολης της οικουμένης οταν μάλιστα άλλα πιο πλούσια κράτη σε Β.Ευρώπη, Β.Αμερική και αραβικές χώρες του Κόλπου κάνουν τις "πάπιες"....(σε μια διαλυμένη χωρα με 40% ανεργία και τρομακτική φτώχεια).

Η ζημιά που έχει προκαλέσει το τσίρκο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά κομματίδια) θα είναι ανεπανόρθωτη. Περα απο το τεράστιο θέμα με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, έχουμε τη προδοσία του δημοψηφίσματος, το μνημόνιο νο3, τα capital controls, το μαζικό ξεπούλημα της δημοσιας περιουσίας και υποδομών (14 αεροδρόμια, λιμάνια κλπ), μαζικοί πλειστηριασμοί και άλλα πολλά που έρχονται.....

Οι συριζαίοι εχουν βάλει το βρώμικο χέρι τους να ξεκινήσει αυτη η κρίση αφου οι ροές αυξήθηκαν δραματικά με την εκλογή Τσιπρα το Μάρτιο του 2015. Είχαν μάλιστα προηγηθεί οι εξαγγελίες Πανούση - Τασίας οτι αδειάζουν τα κέντρα κράτησης, σταματούν οι επαναπροωθήσεις και διευκολύνεται η παραμονή των αλλοδαπών κλπ. Τότε η κυρα Τασία ελεγε οτι "λιάζονται στις πλάτειες" .....

Οι ευθύνες σημαντικού μέρους του ελληνικού λαού δεν είναι μικρές βέβαια. Μετα τη προδοσία του Ιουλίου, πολλοι στρουθοκαμηλίζαν και πήγαν για διακοπές το καλοκαιράκι. Και στις εκλογές του Σεπτεβρίου είτε ξαναψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ ("επειδή είναι αριστερά" !) είτε
δεν ασχολήθηκαν. Και πολλοι συνηθίσαν και στα capital controls λες και είναι κατι το φυσιολογικό !

Η κατάσταση θα είναι εφιαλτική λοιπον απο κάθε αποψη. Σε μια μικρή χώρα με διαλυμένη οικονομία θα έχουμε τη παρουσία τεράστιου αριθμού ξένων με τελείως διαφορετική κουλτούρα και χαμηλότατο μορφωτικό-πολιτιστικό επίπεδο, σημαντικό μέρος εκ των οποίων και εγκληματικά στοιχεία.

Οι κλοπές, οι δολοφονίες, οι βιασμοί και αλλα πολλά θα αυξηθούν κατακόρυφα. Οπως και ο κίνδυνος τρομοκρατικων χτυπηματων....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…