27-2-2015 Διασκέδαση, στην "Μποέμισσα", μέχρι αργά τις μεταμεσονύχτιες ώρες και φυσικά, με καλή παρέα.



Δεν του φαινόταν, αλλά ήταν καλό. Πολύ καλό.


Βράδυ Παρασκευής 27/2/2015 πήγαμε, στο κέντρο "Μποέμισσα", στα Εξάρχεια και η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ ωραία, με την λαϊκή μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια του τόπου μας, από τραγουδιστές, οι οποίοι μπορεί να μην είναι, ευρέως, γνωστοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους.

 


Πολύ καλό ήταν και το φαγητό, όπως και το άφθονο κρασί, που προσφέρθηκαν, με αποτέλεσμα να μείνουμε, για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αποχωρήσουμε, κάπου, στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα.


 
 
 


Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα, σε μια εποχή, που η αλήθεια είναι ότι η μεγίστη πλειοψηφία όλων μας δεν περνάει καλά.

Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια θέση, η οποία είναι πολύ περισσότερο δύσκολη από την δική μας...

Σχόλια

Ο χρήστης NF είπε…
Η φτωχεια θελει καλοπεραση αγαπητε. Πιειτε και ενα κρασακι εις υγειαν υμων των διαδικτυακων συνοδοιπορων σας.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Καλό και απολύτως, σοφό, αγαπητέ φίλε.

Εύχομαι τα καλύτερα, για σένα και την οικογένεια σου...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).