Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Ο απογοητευτικός (και συνυπεύθυνος, ως πρωτουργός) Βαγγέλης Βενιζέλος ακολουθεί την προκαθορισμένη πορεία και οδηγεί τον τόπο προς την καταστροφή.Ας αποφύγουμε, τώρα, τα μακροσκελή (και πολλές φορές κουραστικά) κείμενα και ας δούμε την παρακάτω παρέμβασή μου σε ένα εντελώς πρόσφατο άρθρο του κ. Χαρίδημου Τσούκα, που ήταν όλο χολή (και ορθά), για τον νέο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος, προς το παρόν, έσωσε - από την γελοιοποιητική αυτοδιάλυσή της - την παραπαίουσα κυβέρνηση του ΓΑΠ :"Στο ότι ο Βαγγέλης (Βενιζέλος) είναι απογοητευτικός, ως κωλοτούμπας στην θέση του άλλου κωλοτούμπα (περί του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του προσωπικού σας "καμαριού" ο λόγος, αγαπητέ κ. Τσούκα) έχετε πλήρως δίκιο. (Προσωπικά πιστεύω ότι είναι και άμεσα συνυπεύθυνος και πρωτουργός, διότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μαζί με τον άλλον κωλοτούμπα "κ. καθηγητή" Ανδρέα Λοβέρδο, έδωσαν το δικό τους ΟΚ στην νομιμότητα και την συνταγματικότητα των διατάξεων του Μνημονίου την Πρωτομαγιά του 2010).Μήπως, όμως, πίσω από αυτήν την ορθή διαπίστωση, κρύβεται κάποια προσωπική σας ζήλεια;


[Για το γεγονός ότι ο κ. καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου - και καθηγητής μου στην Νομική του Α.Π.Θ. - επέτυχε να επιπλεύσει ως πολιτικός, με άκρως σημαντική παρουσία (ενώ, ακόμα, ελπίζει να γίνει πρωθυπουργός, χάρη στο - και παρά το - γεγονός ότι είναι γαμβρός του κ. Μπακατσέλου), εκεί που σεις δεν είχατε την ανάλογη επιτυχία].


Έχετε, άραγε, ερευνήσει αυτό το ενδεχόμενο;


(Το αστείο και το τραγικό μαζί είναι - και αυτό το αστείο, που είναι και τραγικό, με κάνει τους τελευταίους 18 μήνες να κλαίω και να γελώ, με έναν ασταμάτητο κλαυσίγελω - ότι στην ενδοπασοκική κόντρα, για την αρχηγία, το 2007, τον είχα υποστηρίξει, απέναντι στον ευήθη ΓΑΠ, ακριβώς επειδή γνώριζα το μέγεθος της ευήθειας του δεύτερου. Όμως, η ατταβιστική πασοκική πλέμπα και η κομματική ολιγαρχία άλλα απεφάσισαν και οδήγησαν την χώρα στην παρούσα καταστροφή και στην επερχόμενη εξαθλίωση...)"(Σχόλιό μου http://htsoukas.blogspot.com/2011/07/blog-post.html?showComment=1309626385959#c2108395871833889298 της 2/7/2011, που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ «ΕΝΑΡΘΡΗ ΚΡΑΥΓΗ», ως απάντηση στο άρθρο του κ. Χαρίδημου Τσούκα, με τίτλο : «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του» http://htsoukas.blogspot.com/2011/07/blog-post.html ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: