21/12/2008 η γιορτή της Χριστίνας με τραπέζι στην ''ΗΡΩ''.

Με τραπέζι στην ταβέρνα ''ΗΡΩ'' στην Πετρούπολη έγινε σήμερα (21/12/2008) η γιορτή της συζύγου μου Χριστίνας Λούπα.



Χριστίνα Λούπα - η εορτάζουσα σύζυγος.

Στην συνεστίαση πήραν μέρος οι φίλοι μας Ανδρέας Μηλιώνης και η γυναίκα του Σούλα, μαζύ με τα παιδιά τους Σάκη και Γιώργο Μηλιώνη, η Άννα και ο Κώστας, η Τασία Κούτουλα και ο Τάκης Μπίθας και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, με την Βικτωρία και την μικρή τους (ούτε δύο ετών) κόρη Δροσούλα.


Από το τραπέζι στην ταβέρνα 'ΗΡΩ'' στην Πετρούπολη - video.


Παρά την σφοδρή και ανελέητη οικονομική κρίση, μπορώ να πω ότι οι φίλοι μας και εμείς(όλοι εξαθλιωμένοι συνταξιούχοι και πένητες εργαζόμενοι) περάσαμε καλά και εύχομαι και του χρόνου να δούμε μια άσπρη μέρα - και όχι μόνο λόγω πυκνής χιονόπτωσης!



Τάσος Αναστασόπουλος - Χριστίνα Λούπα.



Τασία Κούτουλα - Τάκης Μπίθας.




Η Αννα Σιαβλή και ο Κώστας.




Η αδυσώπητη οικονομική κρίση δεν τους εμπόδισε να φάνε καλά....




Ανάμεσα στα άλλα, επεκράτησε και η λογική του ''φάε τώρα, γιατί αύριο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''! Φυσικά, τον λογαριασμό τον πλήρωσα εγώ....


Ο ράθυμος Τάκης Μπίθας με την Άννα Σιαβλή.


Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος με τα βάρη της μικρής του κόρης.



Γιώργος Μηλιώνης - Σάκης Μηλιώνης - Σούλα Μηλιώνη και Βικτωρία Μιχαλοπούλου.


Ανδρέας Μηλιώνης και Σούλα.





Ο Ανδρέας Μηλιώνης και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος υπό το βλέμμα του ... Αντώναρου!



Άντε και του χρόνου!!!

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Δείτε και στο ''PETROUPOLIS FORUMS'' το παρεμφερές θέμα : ''21/12/2008 : Τραπέζι στην ''ΗΡΩ'' για την Χριστίνα Λούπα'' http://www.phpbbserver.com/pfor/viewtopic.php?t=1546&mforum=pfor .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…