ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vngelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ.














Τάσος Αναστασόπουλος.
Αγαπητέ vngelis.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είμαι υπαρκτός. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι οι εμπειρίες σου από τον Παναγιώτη Βήχο και τις περσόνες του (μια πρακτική που, όπως φαίνεται, είναι διαδεδομένη στο Διαδίκτυο, απλώς η περίπτωση του Παναγιώτη Βήχου είναι η περισσότερο κωμικοτραγική, επειδή περιέχει και το στοιχείο της πεισματικής συμπεριφοράς ενός γερο-ξεκούτη, που αρνείται να δεχτεί ότι οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει και να τα παρατήσει, όπως τον έχουν συμβουλεύσει οι νηφάλιοι φίλοι του) σε κάνουν επιφυλακτικό, απέναντι σε κάθε τι που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο μαζύ του.

Και είναι φυσικό να είσαι επιφυλακτικός και απέναντί μου επειδή είχα την ατυχία να σχετισθώ μαζύ του, μέσω του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’. Αυτό το κατανοώ και το σέβομαι, αλλά κάνεις λάθος.

Θα σου πω το πώς έγινε και έμπλεξα με το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ του Παναγιώτη Βήχου.

Τον Αύγουστο εφέτος ήμουν για διακοπές σε ένα χωριό έξω από την Καστοριά και κατ’ ουσίαν αποκλεισμένος επειδή μου είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης, λόγω υπερβολικής ταχύτητας (και σωστά διότι έτρεχα με 158 χιλιόμετρα την ώρα).



















Ανδρέας Μηλιώνης.

Εκεί, λοιπόν, με μόνη παρέα τον φορητό υπολογιστή μου βρήκα τον Παναγιώτη Βήχο και το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ του, μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία, που είχα με ένα φίλο μου, τον Ανδρέα Μηλιώνη από την Πετρούπολη, ο οποίος μου έδωσε και την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας στο Ίντερνετ, λέγοντάς μου ότι φαίνεται καλή σελίδα (και εκείνος από την Ραφήνα, όπου βρισκόταν, είχε πέσει τυχαία επάνω στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ και είχε διαβάσει ορισμένα καλά άρθρα, όπως μου είπε).

Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια με τον Παναγιώτη Βήχο, το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ και το διαβόητο θρεντ ‘‘ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ’’, που άνοιξε ο ‘‘@’’, ο οποίος, εκ των υστέρων, αποδείχτηκε ότι ήταν μία από τις περσόνες του Παναγιώτη Βήχου.

Έτσι, απλά έχουν τα πράγματα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Βέβαια, στην εξέλιξη της συζήτησης, όταν σταμάτησαν οι ευγένειες από την μεριά του Παναγιώτη Βήχου, άρχισαν οι συνωμοσιολογίες του ‘‘Ανατροπέα’’ και του ‘‘orderly’’, γύρω από το ποιος είμαι και για το αν είμαι ένα μέλος του επιτελείου της Ασφάλειας, κάποιου Υπουργείου, ή του Indymedia, ή αν είμαι ο Τάκης Φωτόπουλος και ο θεός ξέρει ποιος άλλος.

Φυσικά, όλα αυτά ήσαν διασκεδαστικά, αφού έδειχναν την πρακτορολογία και την ακατάσχετη συνομωσιολογία, που εξακολουθεί να επικρατεί στον χώρο των τροτσκιστών και όχι μόνο. Αυτήν την κατάσταση την αντιμετώπισα χιουμοριστικά, στέλνοντας στην συζήτηση φωτογραφία μου και αντίγραφο μέρους της αστυνομικής μου ταυτότητας, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπόρεσα να τους πείσω.

Επίσης, πρέπει να ειπωθεί ότι, μετά από όλα αυτά και ύστερα από την διακωμώδηση, που υπέστησαν με όσα έκαναν στην εξέλιξη της συζήτησης για τον Κορνήλιο Καστοριάδη, όπου συμπεριφέρθηκαν ως γελοιογραφικά καρτούνς, ο Παναγιώτης Βήχος και η παρέα του εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι είμαι αυτός που είμαι. Και γι’ αυτό επιτέθηκαν με μανία και με άθλιο τρόπο, σε εκείνον, που – τώρα - νομίζουν ότι είμαι, δηλαδή στον Γιάννη Μιχαλόπουλο, καθηγητή από την Πετρούπολη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ηλεκτρονική εφημερίδα ‘‘ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ’’ ( http://www.petroupoli-tk.gr/ ) και συντονιστής στο ‘‘petroupolis forums’’, όπου είμαι μέλος και αρθρογραφώ και εγώ, πάντοτε επωνύμως.


Γιάννης Μιχαλόπουλος.
Πιστεύω ότι γνωρίζεις την περιπέτεια που έχει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, λόγω ενός συκοφαντικού σχολίου κάποιου ανώνυμου συγγραφέα τον Ιανουάριο του 2006 σε μια συζήτηση στο ‘‘PETROUPOLIS FORUMS’’, σε βάρος του τοπικού στελέχους της Ν. Δ. Φάνη Παπαδόπουλου, πρώην νομάρχη Βοιωτίας, διορισμένου επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αυτή η υπόθεση είχε να κάνει με τις επιδοτήσεις της Ε. Ο. Κ. στους βαμβακοκαλλιεργητές της περιοχής, όπου διαπιστώθηκαν πιστοποιήσεις από ένα κύκλωμα καλλιεργητών και εκκοκυστών ανύπαρκτων ποσοτήτων βαμβακιού, προκειμένου να εισπραχθούν επιδοτήσεις από τα Κοινοτικά Ταμεία. Στην υπόθεση είχε εμπλακεί και εκκοκυστής, που ήταν αδελφός του τότε υπουργού Αριστείδη Τσιπλάκου ( ο υπουργός, τότε, είχε διαχωρίσει την θέση του από τον αδελφό του) και η υπόθεση είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις από άποψης δημοσιότητας, άλλωστε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν στα κάτω της και το πολιτικό κλίμα ήταν εις βάρος της.
Ο Φάνης Παπαδόπουλος, ως νομάρχης προΐστατο της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας Βοιωτίας, η οποία εμπλεκόταν στην όλη διαδικασία των πιστοποιήσεων των ποσοτήτων του υπό εκκόκυση βάμβακος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος είχε οποιαδήποτε αποδεδειγμένη ανάμειξη στην υπόθεση, ή οποιαδήποτε ποινική ευθύνη.

(Πολιτική ευθύνη μπορεί να είχε, αλλά αυτό είναι ένα άλλης τάξεως ζήτημα και δεν έχει σχέση με την ποινική ευθύνη του Φάνη Παπαδόπουλου, η οποία ουδέποτε αποδείχτηκε).

Σε εκείνη την συζήτηση, που μόλις χθες ο Γιάννης Μιχαλόπουλος διέγραψε καθ’ ολοκληρίαν από το ‘‘PETROUPOLIS FORUMS’’, ένας ανώνυμος με το ψευδώνυμο ‘‘paratiritis’’ είχε γράψει ότι ο Φάνης Παπαδόπουλος απομακρύνθηκε από την νομαρχία επειδή είχε καταδικαστεί για υπόθεση διαφθοράς. Ο Φάνης Παπαδόπουλος αντέδρασε μηνύοντας τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, ως υπεύθυνο για την ηλεκτρονική εφημερίδα και το forum και κατόπιν ο ‘‘paratiritis’’ ανασκεύασε το δημοσίευμα, γράφοντας ότι ο Φάνης Παπαδόπουλος απομακρύνθηκε για υπόθεση διαφθοράς.
Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια και ήταν να εκδικαστεί, πρωτοδίκως, την περασμένη Τετάρτη 12/11/2008 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για να στηρίξω τον φίλο μου τον Γιάννη, ο οποίος, εν πάση περιπτώσει, ουδεμία σχέση είχε με το δημοσίευμα (δεν μαθήτευσε, βλέπεις στην Μεγάλη του Βήχου Σχολή με τα πολλαπλά nicknames και δεν πήρε τα μαθήματα, για το πώς μπορεί να εμφανίζεται, ως ‘‘Ρόζα’’, ως ‘‘Βάϊος Φασούλας’’, ως ‘‘Παλιός’’, ως ‘‘Νίκος’’ κλπ) και ο οποίος, όταν έγινε αυτή η ιστορία, μόλις έναν μήνα προηγουμένως (τον Δεκέμβριο του 2005) είχε στήσει την ηλεκτρονική εφημερίδα και το forum και φυσικά ήταν άπειρος στα ζητήματα διαχείρισής τους και δεν επιθυμούσε να ασκήσει λογοκρισία, δημοσιοποίησα την υπόθεση της δίκης του στο forum του ‘‘ΡΕΣΑΛΤΟ’’ (Δες το άρθρο μου ‘‘ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12/11/2008 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ’’ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2824&sid=0f000ce486baab908f040a9a5d4489cc ) και στο Indymedia (Δες το άρθρο μου : ‘‘ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12/11/2008 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ’’ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=923035 ).

Εκεί μπλέχτηκε ο Παναγιώτης Βήχος, ο οποίος, προφανώς νομίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είμαι εγώ και χωρίς να απευθυνθεί κανείς σε αυτόν, άνοιξε ένα θρεντ στα ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΑ’’ του Forum του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’, με τίτλο ‘‘ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ’’ (Δες : http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15707 ), όπου με έναν άθλιο και εμετικό τρόπο (ίδιο των συμπεριφορών των χειρότερων στιγμών του σταλινισμού, τον οποίο ο Παναγιώτης Βήχος υποτίθεται ότι αντιμάχεται, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί αυτές τις πρακτικές, όντας καλός μαθητής του Ιωσήφ Στάλιν και των συκοφαντικών πρακτικών του Μαρξ – δες το περίφημο γράμμα της 24/1/1865, όπου ο Μαρξ ελεεινολογεί τον μόλις θανόντα Προυντόν), προσπάθησε να εμπλέξει τον Γιάννη Μιχαλόπουλο με τον ακροδεξιό εκδότη και απατεώνα Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, δείχνοντας την κάκιστη ποιότητα του χαρακτήρα του και την μικροπρέπεια, που τον χαρακτηρίζει. Το χειρότερο ακόμα είναι ότι παρενέβη και στο άρθρο μου στο Indymedia, ή έβαλε κάποιον με το ψευδώνυμο WPA, ή τον ώθησε - με την αρθρογραφία του - να κάνει την ερώτηση αν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι ο … Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Βέβαια, απάντησα έγκαιρα και η ΣΟ του Indymedia στην συνέχεια (και σωστά) αφού είδε την προβοκάτσια του Παναγιώτη Βήχου έσβησε και τα δύο σχόλια, αφήνοντας μόνον το αρχικό μου κείμενο, χωρίς τους αντιπερισπασμούς του Παναγιώτη Βήχου. Μετά το ξεμπρόστιασμα, ο Παναγιώτης Βήχος έγραψε ότι δεν ξέρει αν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος έχει σχέση με τον χουντικό, και ότι αυτό του είναι αδιάφορο!

Αλλά όλα τα παραπάνω δείχνουν την κακή ποιότητα του χαρακτήρα του ανδρός (περί Παναγιώτη Βήχου ο λόγος).

Εν πάση περιπτώσει, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει όσα καταμαρτυρείς στον Παναγιώτη Βήχο, γύρω από την συμπεριφορά του, ως administrator του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’. Αυτά που πράττει είναι άθλια και όπως ήδη σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα έζησα από πρώτο χέρι επί δυόμισυ μήνες στην συζήτηση για τον Καστοριάδη, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις και περιέλαβε, περίπου, τα πάντα στην εξέλιξη της.

Τον Μπάμπη Βήχο δεν τον έχω δει. Έχω λάβει, όμως αρκετά του μηνύματα. Και εν πάση περιπτώσει, όσα έπραξε έπληξαν καίρια και τον Παναγιώτη Βήχο και το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’, ως προς την αξιοπιστία τους.

Τώρα πια και με την δική μου βοήθεια, οι πολλές καταγγελίες του παρελθόντος, για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του Παναγιώτη Βήχου, του ανθρώπου με τα 1500 πρόσωπα, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, εκ των έσω και φυσικά τον κυνηγούν και θα τον κυνηγούν δια βίου, ενώ έχουν κάνει τους σχετικούς με το Internet και τον χώρο της αριστεράς - και όχι μόνον – να γελούν με αναφιλητά και μέχρις δακρύων, με τα καμώματα και τα παθήματα του γέροντα Βήχου (ή μάλλον καλύτερα, με τα παθήματα των δύο γερόντων – διότι περί αυτού πρόκειται -, δηλαδή του Παναγιώτη Βήχου και του ‘‘Ανατροπέα’’).

Ότι βλάπτουν με την δραστηριότητά τους τον χώρο τους, είναι βέβαιο. Όπως είναι βέβαιο ότι ο χώρος τους άξιζε καλύτερης τύχης και ανθρώπων με μεγαλύτερο IQ και δίχως την πνευματική ρηχότητα των εμπλεκομένων αφεντικών του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’.
Φυσικά, μην περιμένεις να εμφανιστώ ξανά στους πολυπρόσωπους μονολόγους του κ. Παναγιώτη Βήχου στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’. Το επιβάλλουν λόγοι προσωπικής αξιοπρέπειας, αφού είναι γεγονός ότι, όταν συμμετείχα στην (ούτως ειπείν) συζήτηση για τον Κορνήλιο Καστοριάδη, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Παναγιώτης Βήχος θα χρησιμοποιούσε, σε τέτοια απίστευτη έκταση, αυτήν την τακτική της πολυκέφαλης λερναίας ύδρας, ως συζητητής και υβριστής μαζύ, με τις απίθανες μεταμορφώσεις του και τις άθλιες πρακτικές του, τις οποίες έζησα στο πετσί μου, από τις ρυπαρές επιθέσεις του Παναγιώτη Βήχου, με το ψευδώνυμο ‘‘Παλιός’’, παρά το γεγονός ότι στράφηκαν εναντίον του, γελοιοποιώντας τον, διότι – εδώ που τα λέμε – είναι ανίκανος να στήσει, έστω και μια απλή προβοκάτσια.
Αυτά τα ολίγα.
(Τις φωτογραφίες τις βάζω για να δεις ότι εμείς οι τρεις που αναφέρω υπάρχουμε και ουδεμία σχέση έχουμε με τον Π. Βήχο. Όσον αφορά τον Μπάμπη Βήχο, γράφτηκε μέλος στο PETROUPOLIS FORUMS http://www.phpbbserver.com/pfor/ , αλλά δεν τον έχουμε δει).

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα….

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Και κάτι ακόμα αγαπητέ vngelis :

Φυσικά, το θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'', πουο κ. Βήχος δύο φορές χάκεψε, άλλες δύο φορές κλείδωσε και στην συνέχεια νόθευσε, αφαιρώντας του τα ουσιώδη αναπόσπαστά του στοιχεία του αναπτυχθέντος εκεί διαλόγου, που αφορούσαν την επιβληθείσα από τον ίδιο τον κ. Βήχο λογοκρισία, το ανασυγκροτώ και σταδιακά το αναδημοσιεύω, στην αυθεντική του μορφή και χωρίς τις διαγραφές (όσες μπόρεσα να διασώσω), που στην πορεία έκανε η Σ. Ο. του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΦΕΝΕΙΟΥ'', μέχρι την αποχώρησή μου από την καρικατούρα του διαλόγου, που θέλησε ο Βήχος να επιβάλει, μετά το αυθαίρετο δεύτερο κλείδωμα του θρεντ στις 3/11/2008 και την αφαίρεση των ουσιωδών στοιχείων του διαλόγου αυτού, που αφορούσαν την λογοκρισία και το χάκεμα του θρεντ, τα οποία στοιχεία ξεμπρόστιαζαν και γελοιοποιούσαν τις ελεεινές πρακτικές του ιδίου, μετά τις αποκαλύψεις του αδελφού του, για τις οβιδιακές και λερναιοϋδρικές μεταμορφώσεις του Βήχου, που σκοπό είχαν να δώσουν την δυνατότητα στον administrator του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'' να υβρίζει τους πραγματικούς συνομιλητές του, χωρίς να χρεώνεται τις ύβρεις και για να παρουσιάζει μια δήθεν ζωντάνια στην κίνηση του FORUM του.

Βέβαια, η αυθεντική αναδημοσίευση του θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'' θα σταματήσει εκεί όπου τελειώνει η τελευταία παρέμβασή μου, χωρίς να επεκτείνεται στους ''διαλόγους, που έστησε μετά ο Π. Βήχος, ''συνομιλώντας'' - κατά βάση - με τον εαυτό του, στις διάφορες εικονικές εκδοχές του, με τα ψευδώνυμα των περσόνων του (''Νίκος'', ''αριστερός οικολόγος'', ''Κύπριος'' κλπ.

Αυτούς τους ξεκαρδιστικούς μονολόγους του - όπου εξαντλεί όλες του τις ''ικανότητες'', ως διασκεδαστή -, που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι αναγνώστες του δεν χρειάζεται να τους αναδημοσιεύσω εγώ. Υπάρχουν στο θρεντ, που ο ίδιος διατηρεί και αρθρογραφεί και είναι αρκούντως διασκεδαστικοί.

Είπαμε : Όσα έκανε ο Π. Βήχος στο θρεντ αυτό θα τον κυνηφούν, δια βίου.

Όταν ολοκληρώσω την ανασύσταση και την αναδημοσίευση του θρεντ, θα σε ενημερώσω....

Φιλικά....
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Υ.Γ. : Αγαπητέ vngelis.

Για τον Μπάμπη Βήχο, τι να σου πω;

Σου είπα ότι δεν τον έχω δει.

Μόνο μηνύματα έχω πάρει και μου έχει μιλήσει δυο ή τρεις φορές στο τηλέφωνο (πως το βρήκε δεν το ξέρω - και μιλάω, για το τηλέφωνο του πατρικού μου σπιτιού, γιατί το κινητό μου του το έδωσε η μάνα μου, στην οποία είπε ότι είμαι παλιός του φίλος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει), ενώ εμφανίστηκε ηλεκτρονικά και ως μέλος στο ''PETROUPOLIS FOROUMS''.

Λες ότι είναι περσόνα του Π. Βήχου.

Για να επιμένεις κάτι θα ξέρεις. Μπορεί και να έχεις δίκιο.

(Και ο ''Ανατροπέας'', σε κάποια φάση του διαλόγου για τον Καστοριάδη, έγραψε ότι δεν ήξερε ότι ο mellon είναι αδελφός του Π. Βήχου. Έγώ δεν τον πίστεψα, αλλά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βήχος και ο mellon, που εμφανίστηκε ως αδελφός του).

Τι να σου πω;

Αν οι τύποι αυτοί παίζουν ένα τόσο νοσηρής έκτασης θέατρο, αυτό είναι, πέρα από κάθε όριο κακόγουστο και αυτοκαταστροφικό, πρώτ' απ' όλα, επειδή έβλαψαν καίρια τον εαυτό τους και το μαγαζί τους.

Αλλά, όπως λένε και οι χριστιανοί : ''Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου''....
Ο χρήστης vngelis είπε…
Για θιξε την υπαρξη του ’αδερφου’ του Βηχου στο Ρεσαλτο να δουμε εαν τον εχει δει και ο ετερος πολιτικος αδελφος του Βηχου ο θυμιος Παπανικολαου.

Και εγω ελαβα μυνυμα απ’τον Μπαμπη Βηχο τι σημαινε αυτο οτι υπαρχει.

Ολο το σκηνικο του ΠΚ ειναι πλαστο απ’τους επισκεπτες των 5,000,000 χωρις να χρησιμοποιη ουτε ενα διεθνη αναγνωριζμενο συστημα μετρησης μεχρι τις τοποθετησεις αρθρων και συζητησεις. Μιλας με εικονικες περσονες για να φαινεται οτι κατει κινηται οχι επειδη υπαρχη διαλογος αλλα για να μην υπαρχη.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Αγαπητέ vngelis.

Όσον αφορά τον Μπάμπη Βήχο και τον Θύμιο Παπανικολάου, αν δεις το πρώτο κείμενο, που ανάρτισε ο mellon στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' στο θρεντ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..'', εκεί ο mellon λέει ότι ήλθε σε επαφή με τον Παπανικολάου (κύριο Θύμιο), ο οποίος του είπε να μην κάνει την καταγγελία, αλλά αν την κάνει, αυτός (ο Θύμιος) θα την βάλει (όπως και την έβαλε).

Ο administrator του FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' (που προφανώς είναι ο Θύμιος Παπανικολάου) δεν διέψευσε τα όσα έγραψε ο mellon - δηλαδή ο Χαράλαμπος Βήχος, ή αυτός που εμφανίζεται ως Χαράλαμπος Βήχος, σύμφωνα με την δική σου εκδοχή -.

Αυτό σημαίνει ότι, τουλάχιστον, ως προς αυτό το σημείο - δηλαδή την συνάντησή τους - ο Μπάμπης λέει την αλήθεια. Συναντήθηκαν.

Από τα παραπάνω, επίσης, συμπεραίνεται ότι ο Θύμιος Παπανικολάου γνώριζε με ποιόν μιλούσε και το εάν ο mellon είναι αδελφός του Παναγιώτη Βήχου, ή όχι.

Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνεται και από όσα έγραψε σήμερα (25/11/2008) ο mellon, ως Χαράλαμπος Βήχος στο ίδιο θρεντ του FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2813&start=15&sid=4aba21d7ecb640d9d2d4bdaae11f64db , απαντώντας στο λασπολογικό θρεντ που άνοιξε ο Παναγιώτης Βήχος, ως ‘‘ψαχτήρι’’ (και αυτήν την ταύτιση Παναγιώτη Βήχου – ‘‘ψαχτηριού’’ την επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Βήχος στην απάντησή του αυτή) με τίτλο : ''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15853 .

Δες και την απάντησή μου «''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' και ο κύριος Παναγιώτης Βήχος.» http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html.
Ο χρήστης vngelis είπε…
Λες οτι υπαρχεις. Δικαιωμα σου οπως και δικαιωμα του Μπαμπη. Η υπαρξη ενος ατομου δεν κρινεται απ'τα λογια γι'αυτο δεν λυνεται ο γριφος ετσι με τα λογια. Οτι μπορει να μιλαω με εικονικη περσονα δεν με ενδιαφερει αφου θιγεις αλλα ζητηματα, οπως τα παραπανω.

Δεν εχεις διαβασει τα λινκ που σου εστειλα για τον Βηχο και απλως απαντας στο οτι νομιζεις οτι τον λεμε χαφιε ετσι γενικα και αφηρημενα. Ο Βηχος υπαγεται στο πολιτικο σκεπτικο της 'πλαστης τρομοκρατιας', τον κυνηγανε για να του δημιουργουν 'αριστερο αλλοθι' καθε δυο-τρεις το ιδιο το κρατος.

Ο Θυμιος εαν δεν το γνωριζεις που αμφιβαλλω παλι εβγαζε και εκδινε 'αντι-δικτατορικο' περιοδικο κατω απ'την στρατιωτικη χουντα. Το ιδιο κανει και τωρα που εκδιδη 'αντι-αμερικανικο' περιοδικο κατω απ'την Αμερικανικη χουντα των ΜΜΕ.

Ο Ανατροπεας ειναι συγγενης μου. Εαν υπηρχε ο Μπαμπης Βηχος η η Βασω η Μυρτω η η Κατιε Χολμες θα το γνωριζε. Δεν τους εχει δει ομως ποτε. Παλιοτερα ο Βηχος ειχε δημιουργηση μια αλλη περσονα τον Γρηγορη Δικαιο και τσακωνοταν επι ωρες με αυτον. Εσυ απλως μπορει να εισαι μια εκλαικευμενη μορφη του ιδιου φαινομενου. Οσο συζητας τοσο αμφισβητων για την πραγματικη σου υπαρξη, γι'αυτο αφμιβαλλω οτι υπαρχεις...
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Αγαπητέ vngelis.

Έχει μεγάλη πλάκα ο ''Γρηγόριος Δικαίος'', η περσόνα του κ. Παναγιώτη Βήχου, που αναφέρεις.

Ο (πραγματικός) Γρηγόριος Δικαίος ήταν ο διαβόητος Παπαφλέσσας, ο ουσιαστικός πατέρας της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και το γεγονός ότι ο κ. Παναγιώτης Βήχος χρησιμοποίησε αυτό το ψευδώνυμο, για να κατασκευάσει ένα alter ego του, με το οποίο να ''συγκρούεται'', λέει πολλά, σε επίπεδο ψυχαναλυτικού καναπέ και το καταφανές βοναπαρτιστικό σύνδρομο, που τον κατατρέχει.

Είναι, λοιπόν και ο ''Γρηγόριος Δικαίος'' ένα σαφές δείγμα του ψυχολογικού προφίλ του συγκεκριμένου ανδρός.

Αλλά πέρα από αυτό, πρέπει να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο, για το γεγονός ότι έχω παρασυζητήσει την υπόθεση Παναγιώτη Βήχου, σχετικά με τα πρόσφατα καμώματά του στο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ''.

Πράγματι, ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε και τα επιπλέον συζητούμενα είναι κουραστικά, επαναληπτικά και μη ουσιώδη.

Θα τον αφήσω στην εικονική και στην πραγματική παρέα του, με την ''Ρόζα'', τον ''Παλιό'', την ''Βάσω από ΣΟ'', τον ''@'', τον ''Νίκο'', τον ''Βάϊο Φασούλα'', τον ''Κύπριο'', τον ''Ανατροπέα'', κλπ., αλλά, όταν τον παίρνω είδηση ότι σκάει προβοκάτσιες, την δηκτική απάντησή μου θα την παίρνει...

Πάντα φιλικά....



Υ. Γ. : Έγραψες ότι είσαι συγγενής του ''Ανατροπέα''. Μόλις προχθές (25/11/2008) ο Μπάμπης Βήχος μου είχε πει στο τηλέφωνο ότι είσαι γιος του ''Ανατροπέα'', αλλά δεν τον πίστεψα - ή, μάλλον καλύτερα, ήμουν πολύ επιφυλακτικός, για την ορθότητα των λεγομένων του. Άλλωστε, δεν με αφορούσε κιόλας.

Αλλά, μετά από αυτό που έγραψες μπαίνω στον πειρασμό να σε ρωτήσω, το γιατί ο ''Ανατροπέας'' είναι ο καλύτερος υπερασπιστής του Παναγιώτη Βήχου. Είναι μόνον, λόγω ιδεολογικής ταύτισης;

[Φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα και να ικανοποιήσεις την περιέργειά μου].
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Αγαπητέ vngelis.

Όσα σου έχω γράψει τα πιστεύω.

Από εκεί και πέρα, τον Θύμιο Παπανικολάου δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Όπως δεν γνωρίζω και την δράση του την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών.

Γελώ, τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, διότι θυμήθηκα ότι σε ένα προηγούμενο μήνυμά σου, αναφέρεις, απευθυνόμενος σε μένα, ότι εγώ ο Τάσος Ανατασόπουλος ''ήλθα από το πουθενά''. Και φυσικά έχεις και σε αυτήν την διαπίστωση δίκιο, επειδή, όντως ήλθα από το πουθενά, ουρανοκατέβατος, με αποτέλεσμα να ανακατευθεί η τράπουλα και να μην με πιστεύει κανείς, επειδή το απλούστατο, σε μια τόσο πολύπλοκη κατάσταση, όπως αυτή που έχει δημιουργήσει ο Παναγιώτης Βήχος με το ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' του (και όχι μόνον αυτός), ουδέποτε γίνεται πιστευτό.

Τα λινγκ, που μου έδωσες, όντως, δεν τα διάβασα όλα, εκτός από εκείνο με τον Φουντούρη, το οποίο το διάβασα. Και δεν τα διάβασα, επειδή η ιστορία με τις κατηγορίες Παναγιώτη Βήχου κατά Φουντούρη και οι κατοπινοί εναγκαλισμοί τους στο δικαστήριο, μου θυμίζουν τις παραδοσιακές πρακτικές των σταλινικών (και όχι μόνον), που πολλές φορές βρίζονταν μεταξύ τους, για να να συμφιλιωθούν στην συνέχεια, σαν να μην συνέβη τίποτε (ασχέτως αν πολλές φορές συνέβη να κόψουν ο ένας τον λαιμό του άλλου).

Όπως έχω ξαναγράψει αυτά δεν μου προξενούν έκπληξη, διότι η κομμουνιστική αριστερά βρίθει από τέτοιες συμπεριφορές ιστορικά, όπου οι ''επαναστάτες'', μετατρέπονται σε ''αντεπαναστάτες'' και οι οι ''ασφαλίτες'' σε ''συνεπείς αγωνιστές''. Ως εκ τούτου, θεώρησα ότι και οι παραπομπές σου στα άλλα λινγκς θα κινούνται στο ίδιο μοτίβο και δεν τις διάβασα. Θα στρωθώ να τις διαβάσω.

Τον ''Ανατροπέα'' δεν θα τον ρωτήσω, διότι, για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να ξαναγράψω στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'', αφού δεν έχω κάποια άλλη σχέση με αυτόν.

Το να ξαναγράψω, με τις παρούσες προϋποθέσεις, στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'', όπως σου έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου είναι κάτι που αποκλείεται, για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, αφού θα ήμουν αναξιοπρεπής αν ξαναέγραφα εκεί και αν ξανασυνομιλούσα με πλαστούς - κρυπτόμενους συνομιλητές, που σκοπό έχουν να με υβρίζουν εκ του ασφαλούς.

Αν ο κ. Παναγιώτης Βήχος και η εικονική και η πραγματική του παρέα έχουν, ίσως, ξεχάσει την έννοια της αξιοπρέπειας, εγώ δεν την έχω ξεχάσει....

Πάντα φιλικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…