15-19/10/2024 : NATO, ή πυρηνική αποτροπή το εξωπραγματικό «σχέδιο» αυτοκτονικής απελπισίας του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, για την νίκη της Ουκρανίας. Εννοείται ότι πήγε, στην κάλαθο των αχρήστων, αφού η Δύση δεν τολμάει να πολεμήσει, με την Ρωσία, αν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαπράττει ανοησίες, με τεράστιο κόστος ανθρωπίνων απωλειών.

 


Το καθεστώς του Κιέβου είναι γεγονός ότι έχει εισέλθει και έχει προχωρήσει πολύ πέραν από τα όρια του παραλογισμού, εξ αιτίας της δραματικής κατάστασης, που επικρατεί, στα μέτωπα του ουκρανικού πολέμου. Το παρουσιαθέν, από τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στους νατοϊκούς ηγέτες, «σχέδιο νίκης της Ουκρανίας» αποτελεί χαρακτηριστικό καρπό αυτού του συλλογικού παραλογισμού της ουκρανικής ηγεσίας και αυτήν την κατάσταση παρουσιάζω, στο, παραπάνω, χθεσινό (19/10/2024) βίντεο, το οποίο αξίζει και για τον λόγο αυτόν, προτρέπω το αναγνωστικό κοινό να παρακολουθήσει αυτό το ενημερωτικό βίντεο.

Τί περιέχει αυτό το σχέδιο, το οποίο οι Δυτικοί απέρριψαν, χωρίς πολλές κουβέντες;

Ο κεντρικός πυλώνας αυτού του σχεδίου είναι απλός, αλλά και συνάμα, απραγματοποίητος :

«Μόνο η κατοχή πυρηνικών όπλων μπορεί να γίνει η εναλλακτική λύση, αντί της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Είτε η Ουκρανία θα έχει πυρηνικά όπλα, είτε θα πρέπει να είμαστε, σε κάποιο είδος συμμαχίας, όπως το ΝΑΤΟ. Σήμερα δεν γνωρίζουμε κάποια άλλη βιώσιμη συμμαχία. Ποιοί παράτησαν τα πυρηνικά τους όπλα; Κανείς, εκτός από την Ουκρανία. Ποιός πολεμάει, σήμερα; Μόνον η Ουκρανία».

Αυτά είπε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι  σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 17/10/2024, ο οποίος ανέφερε ότι έθεσε το θέμα των πυρηνικών όπλων, σε συνάντηση, που είχε, με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, τον Σεπτέμβριο 2024.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο Ζελένσκι έδωσε, στους νατοϊκούς, υπό τύπον τελεσιγράφου, προθεσμία τριών μηνών, για να αποδεχθούν τις κύριες διατάξεις του «σχεδίου νίκης», χωρίς να λέει - τουλάχιστον, δημοσίως - το τι σκοπεύει να πράξει το καθεστώς του Κιέβου, μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής.

«Μόνο μια λύση καθιστά εφικτή την αντίσταση, σε αυτόν τον τρόμο : η λύση των όπλων μεγάλου βεληνεκούς, για την καταστροφή της ρωσικής στρατιωτικής αεροπορίας, ό,που έχει τις βάσεις της. Περιμένουμε τις κατάλληλες αποφάσεις, κυρίως, από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γαλλία, την Γερμανία και την Ιταλία», πρόσθεσε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ως αντάλλαγμα, το καθεστώς του Κιέβου είναι έτοιμο να φιλοξενήσει συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ, για την καταστροφή των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων, στην ίδια την Ρωσία. Επιπροσθέτως, η Ουκρανία προσφέρεται να «ενοικιάσει» τα στρατεύματά της, τα οποία έχουν, ήδη, αποκτήσει πολεμική εμπειρία, για να προστατεύσει την “Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Τα μυστικά παραρτήματα του «σχεδίου νίκης της Ουκρανίας» περιλαμβάνουν κτυπήματα, σε ρωσικό έδαφος και τα απαραίτητα όπλα, για τέτοιες ενέργειες, σύμφωνα με τον Μικαΐλο Ποντόλιακ, σύμβουλο του Βολοντιμίρ Ζελένσκι. 

Σύμφωνα με τον Ποντόλιακ, «τα μυστικά παραρτήματα, σκιαγραφούν την καταστροφή της επιμελητείας του εχθρού και την εξάλειψη βασικών στόχων, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων στρατευμάτων. Καταρτίσαμε το σχέδιο, για την νίκη. Τα παραρτήματα διευκρινίζουν, τί είδους όπλα χρειάζονται, για να καταστρέψουν την ρωσική επμελητεία, μακριά από την πρώτη γραμμή, να στοχεύσουν τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων, που θα συγκεντρωθεί το στρατιωτικό προσωπικό, βαθιά μέσα στη Ρωσία, ποιοί συγκεκριμένοι στόχοι θα χτυπηθούν και πόσος οπλισμός χρειάζεται, για αυτό».

Εννοείται ότι το σχέδιο αυτό είναι ανεφάρμοστο. Πρόκειται, περί αυτοκτονικής απελπισίας. Και είναι ανεφάρμοστο, διότι απλούστατα, η Δύση δεν τολμάει να συγκρουστεί, πολεμικά, με την Ρωσία. 

Και εδώ, ερχόμαστε, στις βαριές ευθύνες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος επέτρεψε να φθάσουν τα πράγματα, στην παρούσα κατάσταση, με ένα σύνολο απωλειών ανθρώπινων ζωών και μάλιστα, κυρίως, νέων, που ξεπερνά, κατά πολύ, το 1.000.000 ανθρώπους, εκατέρωθεν· Ουκρανούς και Ρώσους. 

Δεν σκοπεύω να ταλαιπωρήσω περισσότερο τους αναγνώστες, επεκτείνοντας το παρόν κείμενο. Για τον λόγο αυτόν, παραπέμπω και πάλι, το αναγνωστικό κοινό, στο αρχικό βίντεο του παρόντος δημοσιεύματος, προκειμένου να παρακολουθήσει, διεξοδικά, την ανάλυση και την τραγικότητα του «σχεδίου νίκης της Ουκρανίας», που παρουσίασε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στην ηγεσία των Δυτικών, η οποία, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, το απέρριψε, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σκοπεύει να το μελετήσει, ενώ, παράλληλα, απέκλεισε την είσοδο του της Ουκρανίας, στο ΝΑΤΟ, όσο τα σύνορα της χώρας αυτής είναι, σε εκκρεμότητα και υπό αμφισβήτηση. 

Η τραγικότητα όλων των “επιχειρημάτων” του Βολοντιμίρ Ζελένσκι και της ηγεσίας του Κιέβου, πέραν από την επίκληση της ανάγκης πυρηνικής αποτροπής, που θέτει, ως υποκατάστατο της μη εισόδου της Ουκρανίας, στο ΝΑΤΟ, βρίσκεται, στην κωμικοτραγική προθεσμία των τριών μηνών, για να αποδεχθεί η Δύση το σχέδιο αυτό. 

Και τούτο, διότι η προθεσμία, που έδωσε, στους Δυτικούς, ο Ουκρανός πρόεδρος, λήγει τον Ιανουάριο του 2025 και αυτή η προθεσμία, προφανώς, πρόκειται να παρέλθει άπρακτη. 

 Ως εκ τούτου, το ερώτημα, που τίθεται, είναι το τί πρόκειται να πράξει το καθεστώς του Κιέβου, μετά την παρέλευση της τελεσιγραφικής προθεσμίας, που έθεσε, στους Δυτικούς, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Και η απάντηση, στο ερώτημα αυτό είναι απλή :

Δεν πρόκειται να πράξει τίποτε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…