10/2024: Σε δραματικό και επικίνδυνο σημείο οδηγείται η περσοϊσραηλινή σύγκρουση. Με κτυπήματα, από διηπειρωτικούς πύραυλους Ярс 24 (SS-29) απειλεί η Ρωσία, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αν πλήξουν, καίρια, το Ιράν και φυσικά, η Ελλάδα κινδυνεύει και αυτή, άμεσα.



Οι εξελίξεις στον περσοϊσραηλινό πόλεμο, έχουν λάβει, πλέον, έναν, άκρως, επικίνδυνο, έναν δραματικό χαρακτήρα, όπως περιγράφω στο παραπάνω χθεσινό βίντεο αφού, με τους διηπειρωτικούς πύραυλους Ярс 24 (SS-29), που αναπτύχθηκαν, στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας, σε «οδούς περιπολίας», προκειμένου να ελεγχθεί η ετοιμότητα του προσωπικού και του εξοπλισμού, «για μακρόχρονη υπηρεσία», εννοώντας την θέση τους, σε καθεστώς μάχης, η Μόσχα απειλεί, άμεσα, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, διότι αυτή η ενέργεια, σίγουρα, δεν είναι άσχετη με το πλήγμα, που απειλεί να επιφέρει το Ισραήλ, στην Περσία και τις προφανείς δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει η Μόσχα, έναντι της Τεχεράνης. 

Αυτή η διαπίστωση, φυσικά, σημαίνει ότι όσα έγραψα, στις 30/9/2024 [οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν το πρόσφατο δημοσίευμα (της 30/9/2024), σε αυτό, εδώ, το μπλογκ, με τίτλο : Μπορεί το Ισραήλ, ξαφνικά, να γίνει καπνός; Μπορεί. (Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο επίκειται. Αλλά, εάν και όταν οι Πέρσες εμφανισθούν, στο πεδίο, δεν θα είναι μόνοι. Θα έχουν καλή παρέα και η Washington δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα)…], έχουν αρχίσει να έχουν ένα υλικό/πραγματικό υπόβαθρο. Ο κίνδυνος επιβίωσης, για το Ισραήλ, είναι επικείμενος και άμεσος.

Έτσι, «η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων θα ασχοληθεί, επίσης, με ζητήματα, που σχετίζονται, με την αντιμετώπιση των ομάδων δολιοφθοράς και αναγνώρισης του εχθρού», ενώ 50 κινητά συστήματα βρίσκονται, σε ουσιαστικώς, σε θέσεις μάχης, στην αχανή Σιβηρία, αναμένοντας την εντολή να ενεργοποιηθούν και να δράσουν, επί του πεδίου των μαχών και των στόχων.


Την ίδια στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συναντάται, σήμερα 11/10/2024, με τον Πέρση ομόλογό του Μασούντ Πεζεσκιάν, στο Τουρκμενιστάν, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά, με την ατζέντα των συνομιλιών των δύο ηγετών.


Το πυραυλικό σύστημα Ярс 24 (SS-29) έχει βεληνεκές, έως και 12.000 χιλιόμετρα και η ακρίβειά του φθάνει, στα 100 μέτρα, επί  των στόχων, με ισχύ περί μεταξύ 600 κιλοτόνων και 2 μεγατόνων και όπως είναι γνωστό, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε αλλαγές, στο πυρηνικό δόγμα της Μόσχας, με την δυνατότητα χρήσης των πυρηνικών όπλων της Ρωσίας, εναντίον μη πυρηνικών κρατών, που υποστηρίζονται, από πυρηνικές δυνάμεις, καθώς και σε επίθεση, κατά συμμάχων της Ρωσίας [οι αναγνώστες μπορούν να δουν το σχετικό δημοσίευμα της 28/9/2024, σε αυτό, εδώ, το μπλογκ, με τίτλο : 25-9-2024 Αλλάζει το αμυντικό πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν και το εννοεί. Αυτό δεν οδηγεί, σε έναν ανεξέλεγκτο πυρηνικό πόλεμο, αλλά ανοίγει το παράθυρο, για έναν ελεγχόμενο, προκειμένου η Δύση να αντιληφθεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος εννοεί αυτό που λέει. (Για το ότι οι ηγεσίες της Δύσης, έχουν ισχυρές αμφιβολίες, επ’ αυτού, η ευθύνη ανήκει, στον ίδιο)].


Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι σαφές ότι το Ισραήλ έχει θέσει τον εαυτό του, σε άμεσο κίνδυνο, από - περισσότερο, από ένα - αιφνιδιαστικό στρατηγικό πυραυλικό κτύπημα, από την Ρωσία εάν η όποια επίθεση, που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και την πραγματοποιήσει η κυβέρνηση του Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά του Ιράν, υπερβεί τα εσκαμμένα και πλήξει το καθεστώς της Τεχεράνης, σε καίρια σημεία, που, προφανώς, θα περιλαμβάνουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας και πιθανότατα, τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της χώρας αυτής. 


Για τον λόγο αυτόν, προτρέπω και πάλι τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν, προσεκτικά, το βίντεο, με το οποίο αρχίζει το παρόν δημοσίευμα, καθότι, στο βίντεο αυτό, παρουσιάζω, εκτενώς, τα δεδομένα, τα οποία, συνοπτικά, περιγράφω εδώ. Αυτή η παρακολούθηση του χθεσινού βίντεο καθίσταται απαραίτητη προκειμένου οι αναγνώστες να σχηματίσουν γνώμη, περί του τί πρόκειται να συμβεί, εάν οι Ισραηλινοί προχωρήσουν, μαζί με την Ουάσινγκτων, σε ενέργειες, οι οποίες θα βλάψουν, καίρια, την Τεχεράνη. 


Και φυσικά, δεν είναι, μόνο, το Ισραήλ, που κινδυνεύει, απο ένα σαρωτικό κτύπημα των στρατηγικών βαλλιστικών πυραύλων της Μόσχας. 


Δεν αποκλείω την περίπτωση να μην κτυπηθεί, καν, το Ισραήλ και η πυραυλική επίθεση που θα δώσει εντολή να πραγματοποιηθεί, εάν χρειαστεί, η ρωσική ηγεσία, πιθανώς, να αφορά, αποκλειστικά, αμερικανικούς στόχους, στις δυνάμεις (ναυτικές και άλλες), που έχει συγκεντρώσει, στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, η Ουάσινγκτων, καθώς και στις επίγειες βάσεις των ΗΠΑ, στην περιοχή.


Έτσι, ούτως, ή άλλως, η χώρα μας, καθίσταται άμεσος στόχος των ρωσικών πυραυλικών χτυπημάτων, αφού, κυρίως, οι βάσεις της Σούδας, στην Κρήτη και οι βάσεις, στην Αλεξανδρούπολη (και όχι, μόνον, αυτές) εμπλέκονται, άμεσα και στον πόλεμο, που διεξάγεται, στην Ουκρανία, αλλά και στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής. 


Αυτές τις βλακείες έχουν διαπράξει οι κυβέρνησεις του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκθετοντας την χώρα μας, σε άμεσο κίνδυνο. 


Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσω περισσότερο. Απλώς, παραπέμπω και πάλι, το όποιο αναγνωστικό κοινό, στο αρχικό βίντεο και σταματώ, εδώ, αφού εξέτασα, αρκετά και σε ικανό σε ικανή έκταση, τα γεγονότα και τους θανάσιμους κινδύνους, που αυτά εγκυμονούν. 


Μακάρι να μην συμβεί, τίποτε, από όλα αυτά, όμως, οι κίνδυνοι, πλέον, έχουν μορφοποιηθεί, μερικώς, αλλά σε επικίνδυνο βαθμό, σε επίπεδο πράξεων και καλό είναι να τους γνωρίζουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσιάζοντας, τμηματικά, το περιεχόμενο του σχεδιάσματος της μήνυσης, για τις παρανομίες, σχετικά, με την “ληστεία” των, υπερβαλλόντως, των ασφαλιστικών κατηγοριών ποσών, που κατέβαλαν οι “νέοι ασφαλισμένοι” και οι ασφαλισμένοι των λεγόμενων “νέων περιοχών” βενζινοπώλες και τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του e-ΕΦΚΑ, λόγω μη συμπλήρωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης (1).

Οκτώβριος/Νοέμβριος 1917 : Η Οκτωβριανή εξέγερση, στην Ρωσία 106 χρόνια μετά. Έπρεπε να γίνει η αποφασισμένη, από τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους, εξέγερση των συμβουλίων εργατών και στρατιωτών, στην επαναστατημένη χώρα; Ανεπιφύλακτα, ναι. Το μειοψηφικό, κοινωνικά, κίνημα της πλειοψηφίας της αριθμητικά, ισχνής, αλλά ισχυρής ρωσικής εργατικής τάξης, έστω και υπό γραφειοκρατική καθοδήγηση, είναι, ιστορικά, ένα γεγονός πολύτιμο και προωθητικό, που άλλαξε, αλλάζει και θα αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας Ιστορίας.

Η σκοτεινή πλευρά της Οκτωβριανής εξέγερσης του 1917, στην Ρωσία : Ο Βλαντιμίρ Ίλιτς “Λένιν”, ο “Alexander Parvus”, ο Kaiser Wilhelm II’ και οι επωφελείς συμβιβασμοί, καθώς και οι, αμείλικτα, ωμές συνεργασίες, που απέδωσαν, μονόπλευρα, καρπούς, υπέρ του ψυχρού και ψύχραιμου ρεαλιστή ηγέτη των Μπολσεβίκων. (Και τους τα πήρε - των Γερμανών - και έκανε την δουλειά του και την πάτησαν)…