21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!




 Είναι να γελάει κανείς, με πίκρα, όταν πηγαίνεις στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, για να κάνεις μια επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής σου και εκεί, σε απειλούν να σε συλλάβουν, λόγω μιας άθλιας κυβερνητικής νομοθετικής πρωτοβουλίας, με το άρθρο 22 του Ν. 4937/2022, που αφαίρεσε αυτήν την αρμοδιότητα, από την αστυνομία! 

Αυτό είναι, που μου συνέβη, χθες, Πέμπτη 21/12/2023 και το οποίο κατήγγειλα, με την, παρακάτω, αναφορά, στο αρμόδιο υπουργείο και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς, φυσικά, να έχω καμμία αυταπάτη, ως προς το τί θα πράξουν.

Δείτε την σχετική καταγγελία, την οποία υπέβαλα, χθες Πέμπτη 21/12/2023, στα e-mails kepik@astynomia.gr και primeminister@primeminister.gr :


«Καταγγελία για όσα μου συνέβησαν, σήμερα, στο ΑΤ Πετρούπολης και το ΚΕΠ της πόλης και εξ αιτίας της κυβέρνησης σας.

Κύριοι

Σήμερα χρειάστηκα μια επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής μου και μετέβη, με υπόδειξη οτου δικηγόρου μου, στο ΑΤ Πετρούπολης, γύρω στις 13:30, για να γίνει εκεί η θεώρηση. Η κυρία που ήταν ατο φυλάκιο, όταν της είπα τί θέλω μου είπε ότι η ΕΛΑΣ εδώ και έναν χρόνο, δεν θεωρεί το γνήσιο της υπογραφής και ευγενική ούσα, με παρέπεμψε στο ΚΕΠ Πετρούπολης.

Πράγματι πήγα στο ΚΕΠ και εκεί είδα μια ανακοίνωση που έλεγε ότι λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων, η εξυπηρέτηση θα αρχίσει, στις 15/30. Επειδή κανείς δεν εμφανίστηκε ρώτησα τί να πράξω και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην Αστυνομία.

Ξαναπήγα, στην Αστυνομία, η κυρία, αφού της εξήγησα τί συνέβη, με έστειλε, μέσα στα γραφεία. Εκεί ήταν ένας νεαρός, στον οποίο εξήγησα τί μου συνέβη και μου είπε ότι δεν μπορεί να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής μου, διότι έτσι λέει ο νόμος. Του ξανά εξήγησα το πρόβλημα, του είπα ότι δεν υπάρχει δημόσια υπηρεσία για να με εξυπηρετήσει, μου απήντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει τί μου συμβαίνει και ότι πρέπει να περιμένω την αύριο ημέρα, για να εξυπηρετηθώ, από οποιονδήποτε άλλο, πλην της Αστυνομίας. 

Επέμεινα να με εξυπηρετήσει, μου ζήτησε να σηκωθώ και να φύγω, εγώ του είπα ότι δεν φεύγω, εαν, με οποιονδήποτε τρόπο, δεν εξυπηρετηθώ, διότι δεν είναι δυνατόν να διώχνουν από το αστυνομικό κατάστημα, έναν πολίτη, που έχει δίκιο και θέλει να εξυπηρετηθεί, από τις ενεργές, εκείνη την στιγμή Υπηρεσίες του κράτους, χωρίς να του υποδεικνύουν, που να απευθυνθει, εκεινη την έκτακτη ώρα και εν ανάγκη να με βοηθήσουν να μεταβώ εκει που μπορεί να γίνει η δουλειά του, αλλά ο νεαρός μου είπε και πάλι ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι θα με συλλάβει, εάν δεν απέλθω.

Επειδή οι περιστάσεις ήσαν έκτακτες, χωρίς άλλες ενεργές κρατικές υπηρεσίες, που δεν μου υπεδείχθησαν, εάν υπήρχαν, ως ανοικτές και εγώ δεν μπορούσα να κάνω την δουλειά μου, του είπα να με συλλάβει. Μου ζήτησε την ταυτότητα μου και του την έδωσα, μέσα σε ένα σκηνικών φωνασκιών δικών του και δικών μου. 

Εν τω μεταξύ, ήλθε και η κυρία, από το φυλάκιο και μου είπε, αν αξίζει να περάσω όλη αυτήν την διαδικασία και της απήντησα ότι αξίζει, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, που πρέπει να διορθωθούν. Στο μεταξύ, ο νεαρός είχε μεταβεί σε ένα άλλο γραφειο και επέστρεψε, με έναν κύριο, στον οποίο εξήγησα το πρόβλημα που είχα, ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορώ να εξυπηρετηθώ λόγω του Ν. 4937/2022 (άρθρο 22), που ψήφισε η κυβέρνηση σας και μου είπε να τα μαζέψω και να φύγω, χωρίς να μου προσφέρουν ουδεμία εναλλακτική λύση ή βοήθεια, στο επείγον πρόβλημα μου.

Τα μάζεψα και (κακώς) έφυγα, διότι έπρεπε να επιμείνω να με συλλάβουν και να με περάσουν από αυτόφωρο, για να διασυρθούν και αυτοί, αλλά και να διασυρθείτε και εσείς, διότι ψηφίσατε έναν άθλιο νόμο, που δεν επιλύει την περίπτωση των έκτακτων περιστατικών, καταστάσεων και αναγκών, όπως αυτή, στην οποία βρέθηκα εγώ.

Πραγματικά, θα έπεφτε πολύ γέλιο, αν η ηλικία μου μου επέτρεπε να περάσω αυτήν την διαδικασία, στο κρατητήριο, επειδή ήθελα να εξυπηρετηθώ, από γραφειοκράτες, που αδιαφορούν και ουσιαστικά σε αφήνουν “να κόψεις τον λαιμό σου”.

Λοιπόν, επειδή αυτή η κατάσταση είναι άθλια και γίνεται - υποτίθεται - για να διευκολυνθούν οι πολίτες, που, όμως, εξ αιτίας αυτών των νομοθετημάτων και των αδιάφορων και ανάλγητων γραφειοκρατών του κράτους σας, χρήσιμο είναι - αν θέλετε (που δεν νομίζω ότι θέλετε) - να διορθώσετε αυτό το άθλιο νομοθέτημα που σείς φέρατε και να το προσαρμόσετε, λαμβάνοντας υπόψιν τις έκτακτες περιστάσεις και ανάγκες, που η ζωή δημιουργεί και ως προς τις οποίους είσθε, δυστυχώς, μακριά νυχτωμένοι,

Επίσης, να δώσετε οδηγίες στα αστυνομικά όργανα να αντιμετωπίζουν, με ευρύτητα πνεύματος, αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις και ανάγκες και να βοηθούν τον πολίτη, πηγαίνοντας τον, εν ανάγκη και στην κρατική υπηρεσία, που μπορεί να του λύσει το πρόβλημα, όταν οι συνήθεις δημόσιες υπηρεσίες δεν λειτουργούν.

Φυσικά, δεν ελπίζω, για και σε τίποτε από σας. Αλλά πράττω αυτό που πράττω, για να μην μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι «δεν γνωρίζατε», «δεν ακούσατε», «δεν είδατε» και «δεν σας είπαν», τίποτε.

Πάρτε τα μέτρα σας. Και θα ήθελα να μάθω τις ενέργειες, στις οποίες θα προβειτε, εν όψει, της παρούσης καταγγελίας και τα αποτελέσματα, που αυτή θα επιφέρει. Αλλά δεν νομίζω ότι “θα ιδρώσει το αυτί σας”. 

Τέλος πάντων…


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος

Κινητό : 6948746076»



Αυτά τα ολίγα. Δεν χρειάζονται περισσότερα…



Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Φυσικά δεν τους άφησα έτσι. Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 9:36 πμ, υπέβαλα συμπληρωματική αναφορά με e-mail στον πρωθυπουργό και στον υπουργό. Απλώς τους γνώρισα το παραπάνω δημοσίευμά μου, για να το έχουν υπόψη τους.

Η αναφορά αυτή έχει ως εξής :


«Κύριοι

προκειμένου να πληροφορηθείτε και το γεγονός ότι καταγγελία αυτή που σας υπέβαλα χθες δημοσιοποιήθηκε, σας καθιστώ γνωστό και το σημερινό Δημοσίευμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html, με τίτλο "21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!".

Φυσικά δεν ελπίζω τίποτα από σας, δεν νομίζω ότι έχετε σκοπό να λάβετε υπόψη, αυτή την καταγγελία και να πατάξετε την αδιαφορία των αστυνομικών σας οργάνων, στην εξυπηρέτηση των έκτακτων και κάτωθι από ειδικές περιστάσεις ευρισκομένων γηραιών ανθρώπων, διότι απλούστατα, από αυτά, που νομοθετείτε, δεν σας ενδιαφέρει να εξυπηρετείται τους πολίτες, αλλά το πώς να απαλλάσσετε τις Υπηρεσίες σας, από υποχρεωτικά καθήκοντα ψηφίζοντας την νομοθεσία που σας βολεύει και δίνοντας τις οδηγίες να διώχνουν και να απειλούν με σύλληψη και την διαδικασία του αυτοφώρου, όσους έχουν την ανάγκη να εξυπηρετηθούν, που βρίσκονται υπό καθεστώς ιδιαζουσων συνθηκών, που προέκυψαν όχι, εξ υπαιτιότητας τους και αντιμετωπίζουν την ψυχρή και ωμή αδιαφορία των αστυνομικών σας οργάνων τα οποία λένε κατάμουτρα στους ότι δεν τους ενδιαφέρει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν, ασκώντας και την αυθαίρετη και καθ' υπέρβαση των καθηκόντων τους, ψυχολογική και εκ των πραγμάτων, ωμή βία των οργάνων σας, με την απειλή της σύλληψης του πολίτη, που βρίσκεται, σε έκτακτη ανάγκη, γεγονός το οποίο συνιστά κατάχρηση εξουσίας, ως καλώς γνωρίζετε και το οποίο οφείλετε να διερευνήσετε (κάτι, που πιστεύω ότι αδιαφορείτε να πράξετε και δεν πρόκειται να το πράξετε).

Αυτό αποτελεί γεγονός πραγματικής καταισχύνης και απλώς, επιβεβαιώνει την πολύ κακή άποψη που εχω για τα όργανά σας

Α. Αναστασόπουλος».


Αυτά…




Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Διαβάστε, τώρα και το περιεχόμενο της κυβερνητικής αθλιότητας, με τον, σχετικά, πρόσφατο Ν.4937/2022, που - υποτίθεται ότι - θεσπίστηκε, για να διευκολύνει τους πολίτες, αλλά, στην πράξης, τους ταλαιπωρεί, λόγω της ανάλγητης αστυνομικής γραφειοκρατίας, που υπερβαίνει τα όρια της κατάχρησης εξουσίας, στηριζόμενη, στο, παρακάτω, άρθρο 22 του άθλιου αυτού νομοθετήματος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, ως πρωθυπουργός, φέρει την άμεση και την αποκλειστική ευθύνη όλων των πεπραγμένων των υπουργών του και της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων, εξ αιτίας των νομοθετημάτων, που η κυβέρνηση του (εδώ, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο υπουργός της δήθεν “Προστασίας του Πολίτη” :

«Άρθρο 22

Αποδέσμευση υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας από τη βεβαίωση γνησίου υπογραφής και από την επικύρωση αντιγράφων - Τροποποίηση παρ. 1 και 2 άρθρου 11 ν. 2690/1999

Στο άρθρο 11 του ν. 2690/1999 (Α΄ 45) επέρχονται οι εξής αλλαγές: α) στο πρώτο εδάφιο της παρ. 1 και στα εδάφια πρώτο και τρίτο της περ. γ΄ της παρ. 2 μετά από τη φράση «τα Κ.Ε.Π.» προστίθεται η φράση «, εκτός από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας», β) στην παρ. 3 οι λέξεις «νόμου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση» αντικαθίστανται από τις λέξεις «ν. 4727/2020 (Α΄ 184)» και το άρθρο 11 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

«Άρθρο 11

Βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής - Επικύρωση των αντιγράφων

1. Η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου γίνεται, από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή από τα Κ.Ε.Π., εκτός από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, βάσει του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων εγγράφων που προβλέπονται στο άρθρο 3. Δεν απαιτείται βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου, όταν προσέρχεται αυτοπροσώπως για υποθέσεις του στις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα ή τα Κ.Ε.Π., προσκομίζοντας το δελτίο ταυτότητας ή τα αντίστοιχα πρωτότυπα έγγραφα. Στις περιπτώσεις που ο νόμος απαιτεί βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου, αρκεί η εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή ή η εγκεκριμένη ηλεκτρονική σφραγίδα του ενδιαφερομένου, εφόσον το έγγραφο διακινείται ηλεκτρονικά.

2.α. Οι ρυθμίσεις της παρούσας παραγράφου εφαρμόζονται στο Δημόσιο, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τα Δικαστήρια όλων των βαθμών, τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικώς, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από κρατικούς πόρους κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους, τις δημόσιες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 3429/2005 (Α΄ 314), καθώς και στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α.».

Αθλιότης…

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Και ένα τελευταίο e-mail, που έστειλα, σήμερα ,22 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:14, στον τπουργο και στον πρωθυπουργό.

Δείτε το :

“Και κάτι τελευταίο :

Να συμμαζέψετε τα αστυνομικά σας όργανα. «Έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ», διότι εσείς τους το έχετε επιτρέψει. Αποτελεί αποκλειστική και προσωπική σας ευθύνη.

Δεν είναι δυνατόν, να λένε, στον αιτούντα και έχοντα άμεση ανάγκη πολίτη «να τα μαζέψει και να φύγει, από το Τμήμα». Δεν είναι το σπίτι τους, ούτε τσιφλίκι τους εκεί.

Περιμένουμε να δω πόσο ίχνος φιλότιμου έχετε· αν έχετε…

Α. Αναστασοπουλος”.


Υποψιάζομαι, βάσιμα, ότι δεν έχουν. Αν είχαν δεν θα έκαναν αυτά, που έκαναν…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Επίσης, σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:53, έστειλα, στο πολιτικό κόμμα “Πλεύση Ελευθερίας”, το, κάτωθι, e-mail :


«ΘΕΜΑ : Καταγγελία, για κατάχρηση εξουσίας, εις βάρος μου, στο ΑΤ Πετρούπολης. Εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων του άρθρου 22 Ν 4937/2022. Με απείλησαν με σύλληψη!


Σας γνωρίζω το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html , με τίτλο : «21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!».

Δεν πρόκειται να σας κουράσω με περιττές λεκτικές λεπτομέρειες.

Σας καλώ να διαβάσετε το κείμενο του δημοσιεύματος και των σχολίων, που έχουν γίνει, σε αυτό, για να δείτε το μέγεθος της κυβερνητικής αθλιότητας, δέκτης της οποίας, δια της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων του ΑΤ Πετρούπολης, υπήρξε το πρόσωπο μου, ως πολίτη, ο οποίος ζητεί να εξυπηρετηθεί.

Εχω υποβάλει, με e-mails, τις καταγγελίες μου, στον υπουργό και τον πρωθυπουργό, αλλά φυσικά, δεν περιμένω οτιδήποτε το καλό και χρήσιμο από αυτούς.

Παρακαλώ - εφ όσον φυσικά, το επιθυμείτε - για τις δέουσες κοινοβουλευτικές και άλλες ενέργειες σας, επι της υποθέσεως και εάν επιθυμείτε, να με ενημερώσετε σχετικά.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος
Κινητό : 6948746076».

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, Παρασκευή 22/12/2023, στις 23:31, υπέβαλα, στην “Νέα Αριστερά”, το, κάτωθι e-mail :

Καταγγελία, για κατάχρηση εξουσίας, εις βάρος μου, στο ΑΤ Πετρούπολης. Εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων του άρθρου 22 Ν 4937/2022. Με απείλησαν με σύλληψη!


Σας γνωρίζω το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html , με τίτλο : «21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!». Η διάταξη αυτή είναι καταφανώς αντισυνταγματική, διότι περιορίζει, υπέρμετρα και στην ουσία αποκλείει το δικαίωμα των πολιτών να έχουν τις απαραίτητες επιλογές, όταν επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους να ζητήσουν την επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής τους, όταν τελούν, σε ιδιαζουσών και έκτακτων συνθηκών, στις περιπτώσεις, που τα αλλά δημόσια καταστήματα δεν λειτουργούν και έτσι με αυτήν την διάταξη, που ψήφισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρυσι, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, από καμμία δημόσια υπηρεσία, αφού εξαιρούνται αυτών των καθηκόντων τα αστυνομικά καταστήματα.

Αυτά αναφέρθηκαν και στον υπουργό και στον πρωθυπουργό, αλλά ούτε που τους νοιάζει.

Δεν πρόκειται να σας κουράσω με περιττές λεκτικές λεπτομέρειες.

Σας καλώ να διαβάσετε το κείμενο του δημοσιεύματος και των σχολίων, που έχουν γίνει, σε αυτό, για να δείτε το μέγεθος της κυβερνητικής αθλιότητας, δέκτης της οποίας, δια της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων του ΑΤ Πετρούπολης, υπήρξε το πρόσωπο μου, ως πολίτη, ο οποίος ζητεί να εξυπηρετηθεί.

Έχω υποβάλει, με e-mails, τις καταγγελίες μου, στον υπουργό και τον πρωθυπουργό, αλλά φυσικά, δεν περιμένω ο,τιδήποτε το καλό και χρήσιμο, από αυτούς. Αυτά τα e-mails μπορείτε να τα διαβάσετε.

Παρακαλώ - εφ όσον φυσικά, το επιθυμείτε - για τις δέουσες κοινοβουλευτικές και άλλες ενέργειες σας, επι της υποθέσεως και εάν επιθυμείτε, να με ενημερώσετε σχετικά.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος
Κινητό : 6948746076.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, έστειλα το παραπανω e-mail και στον ΣυΡιζΑ στις 23:39, ως εξής :

«Καταγγελία, για κατάχρηση εξουσίας, εις βάρος μου, στο ΑΤ Πετρούπολης. Εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων του άρθρου 22 Ν 4937/2022. Με απείλησαν με σύλληψη!


Σας γνωρίζω το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html , με τίτλο : «21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!». Η διάταξη αυτή είναι καταφανώς αντισυνταγματική, διότι περιορίζει, υπέρμετρα και στην ουσία αποκλείει το δικαίωμα των πολιτών να έχουν τις απαραίτητες επιλογές, όταν επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους να ζητήσουν την επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής τους, όταν τελούν, σε ιδιαζουσών και έκτακτων συνθηκών, στις περιπτώσεις, που τα αλλά δημόσια καταστήματα δεν λειτουργούν και έτσι με αυτήν την διάταξη, που ψήφισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρυσι, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, από καμμία δημόσια υπηρεσία, αφού εξαιρούνται αυτών των καθηκόντων τα αστυνομικά καταστήματα.

Αυτά αναφέρθηκαν και στον υπουργό και στον πρωθυπουργό, αλλά ούτε που τους νοιάζει.

Δεν πρόκειται να σας κουράσω με περιττές λεκτικές λεπτομέρειες.

Σας καλώ να διαβάσετε το κείμενο του δημοσιεύματος και των σχολίων, που έχουν γίνει, σε αυτό, για να δείτε το μέγεθος της κυβερνητικής αθλιότητας, δέκτης της οποίας, δια της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων του ΑΤ Πετρούπολης, υπήρξε το πρόσωπο μου, ως πολίτη, ο οποίος ζητεί να εξυπηρετηθεί.

Έχω υποβάλει, με e-mails, τις καταγγελίες μου, στον υπουργό και τον πρωθυπουργό, αλλά φυσικά, δεν περιμένω ο,τιδήποτε το καλό και χρήσιμο, από αυτούς. Αυτά τα e-mails μπορείτε να τα διαβάσετε.

Παρακαλώ - εφ όσον φυσικά, το επιθυμείτε - για τις δέουσες κοινοβουλευτικές και άλλες ενέργειες σας, επι της υποθέσεως και εάν επιθυμείτε, να με ενημερώσετε σχετικά.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος
Κινητό : 6948746076».

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα Παρασκευή 20 2 Δεκεμβρίου 2023 έστειλα στο ΚΚΕ το παρακάτω e-mail, στις 23:49, ως ακολούθως :


Καταγγελία, για κατάχρηση εξουσίας, εις βάρος μου, στο ΑΤ Πετρούπολης. Εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων του άρθρου 22 Ν 4937/2022. Με απείλησαν με σύλληψη!


Σας γνωρίζω το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html , με τίτλο : «21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!». Η διάταξη αυτή είναι καταφανώς αντισυνταγματική, διότι περιορίζει, υπέρμετρα και στην ουσία αποκλείει το δικαίωμα των πολιτών να έχουν τις απαραίτητες επιλογές, όταν επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους να ζητήσουν την επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής τους, όταν τελούν, σε ιδιαζουσών και έκτακτων συνθηκών, στις περιπτώσεις, που τα αλλά δημόσια καταστήματα δεν λειτουργούν και έτσι με αυτήν την διάταξη, που ψήφισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρυσι, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, από καμμία δημόσια υπηρεσία, αφού εξαιρούνται αυτών των καθηκόντων τα αστυνομικά καταστήματα.

Αυτά αναφέρθηκαν και στον υπουργό και στον πρωθυπουργό, αλλά ούτε που τους νοιάζει.

Δεν πρόκειται να σας κουράσω με περιττές λεκτικές λεπτομέρειες.

Σας καλώ να διαβάσετε το κείμενο του δημοσιεύματος και των σχολίων, που έχουν γίνει, σε αυτό, για να δείτε το μέγεθος της κυβερνητικής αθλιότητας, δέκτης της οποίας, δια της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων του ΑΤ Πετρούπολης, υπήρξε το πρόσωπο μου, ως πολίτη, ο οποίος ζητεί να εξυπηρετηθεί.

Έχω υποβάλει, με e-mails, τις καταγγελίες μου, στον υπουργό και τον πρωθυπουργό, αλλά φυσικά, δεν περιμένω ο,τιδήποτε το καλό και χρήσιμο, από αυτούς. Αυτά τα e-mails μπορείτε να τα διαβάσετε.

Παρακαλώ - εφ όσον φυσικά, το επιθυμείτε - για τις δέουσες κοινοβουλευτικές και άλλες ενέργειες σας, επι της υποθέσεως και εάν επιθυμείτε, να με ενημερώσετε σχετικά.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος
Κινητό : 6948746076.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, έστειλα το παραπανω e-mail και στον ΠΑΣΟΚ στις 23:55, ως εξής :

«Καταγγελία, για κατάχρηση εξουσίας, εις βάρος μου, στο ΑΤ Πετρούπολης. Εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων του άρθρου 22 Ν 4937/2022. Με απείλησαν με σύλληψη!


Σας γνωρίζω το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/12/21-12-2023-at-n-49372022-22.html , με τίτλο : «21-12-2023 : Όταν πηγαίνεις, στο AT Πετρούπολης για να κάνεις μια επικύρωση γνήσιου υπογραφής και αυτοί, σε διώχνουν, απειλώντας σε ότι θα σε συλλάβουν, λόγω μιας κυβερνητικής αθλιότητας, με τον N. 4937/2022 (άρθρο 22)!». Η διάταξη αυτή είναι καταφανώς αντισυνταγματική, διότι περιορίζει, υπέρμετρα και στην ουσία αποκλείει το δικαίωμα των πολιτών να έχουν τις απαραίτητες επιλογές, όταν επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους να ζητήσουν την επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής τους, όταν τελούν, σε ιδιαζουσών και έκτακτων συνθηκών, στις περιπτώσεις, που τα αλλά δημόσια καταστήματα δεν λειτουργούν και έτσι με αυτήν την διάταξη, που ψήφισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρυσι, οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, από καμμία δημόσια υπηρεσία, αφού εξαιρούνται αυτών των καθηκόντων τα αστυνομικά καταστήματα.

Αυτά αναφέρθηκαν και στον υπουργό και στον πρωθυπουργό, αλλά ούτε που τους νοιάζει.

Δεν πρόκειται να σας κουράσω με περιττές λεκτικές λεπτομέρειες.

Σας καλώ να διαβάσετε το κείμενο του δημοσιεύματος και των σχολίων, που έχουν γίνει, σε αυτό, για να δείτε το μέγεθος της κυβερνητικής αθλιότητας, δέκτης της οποίας, δια της συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων του ΑΤ Πετρούπολης, υπήρξε το πρόσωπο μου, ως πολίτη, ο οποίος ζητεί να εξυπηρετηθεί.

Έχω υποβάλει, με e-mails, τις καταγγελίες μου, στον υπουργό και τον πρωθυπουργό, αλλά φυσικά, δεν περιμένω ο,τιδήποτε το καλό και χρήσιμο, από αυτούς. Αυτά τα e-mails μπορείτε να τα διαβάσετε.

Παρακαλώ - εφ όσον φυσικά, το επιθυμείτε - για τις δέουσες κοινοβουλευτικές και άλλες ενέργειες σας, επι της υποθέσεως και εάν επιθυμείτε, να με ενημερώσετε σχετικά.

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος
Κινητό : 6948746076».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).