Ο e-ΕΦΚΑ και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθεσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε νέες περιπέτειες : Με την, από 18/3/2023 ηλεκτρονική αναφορά μου, υπενθυμίζεται το αίτημά μου, για τον πειθαρχικό έλεγχο της Διευθύντριας Παρθενίας Καραδήμα, επειδή, εψεύσθη, γραπτώς, σε μένα και τους ανώτερους της, στην ιεραρχία, ενώ η επικουρική μου συνταξιοδότηση, ακόμη, εκκρεμεί. (Έχω απέραντη υπομονή).

 


Αυτή είναι η, υπ’ αριθμόν χειρογράφου πρωτοκόλλου 135/22-6-2021, αίτηση, που υπέβαλα, στο Α’ Υποκατάστημα Μισθωτών Δυτικού Τομέα του e-ΕΦΚΑ, με έδρα το Αιγάλεω, με την οποία ζητώ την χορήγηση της επικουρικής μου σύνταξης, η οποία αίτηση διαβιβάστηκε, στις 18/8/2021, από την Υπηρεσία αυτή, όπως προκύπτει, από το, παραπάνω e-mail της, εν λόγω, Υπηρεσίας, στην οποία υπηρετούσα, ως προϊστάμενος του Τμήματος Παροχών Ασθένειας, μέχρι την 22/6/2021, όπου υπέβαλα και την πρώτη και την δεύτερη παραίτησή μου, από τον e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να συνταξιοδοτηθώ, λόγω γήρατος. Όπως φαίνεται, ακόμη και σε αυτό, έχουν διαπράξει σφάλμα…





Οι διενέξεις μου, με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, που, καλά, κρατούν θα μας απασχολήσουν και στο παρόν δημοσίευμα, αυτή την φορά, με αφορμή της ταλαιπωρίας, που εξακολουθώ να υφίσταμαι, ως προς την εκκρεμούσα, ακόμη, χορήγηση της επικουρικής μου σύνταξης, η οποία καρκινοβατεί, από τον Ιούλιο του 2021 και συνεχίζεται και μετά την χορήγηση της κύριας σύνταξης μου, τον Αύγουστο του 2022 και αν και έχουν περάσει 7 μήνες, από τότε, δεν υπάρχουν σαφείς και καθαρές απαντήσεις, εκ μέρους της αρμόδιας Υπηρεσίας του ασφαλιστικού οργανισμού (δηλαδή από την Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα και την Διευθύντρια Παρθενία Καραδήμα, και τους υφιστάμενους της), ενώ αναπαντητη είναι, ακόμη, η ηλεκτρονική αναφορά μου, για το θέμα αυτό, της 3/2/2023, για την οποία κάνω λόγο, στο δημοσίευμα, στο οποίο έχω προβεί, σε αυτό εδώ το μπλογκ, με τίτλο : Χαμός, στις απονομές των επικουρικών συντάξεων, στον e-ΕΦΚΑ : Η από 3/2/2023, ηλεκτρονική αναφορά, που υπέβαλα, αναμένοντας την απονομή της επικουρικής μου σύνταξης, η οποία παραμένει, δίχως απάντηση. (Προφανώς, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Παναγιώτης Δουφεξής και η παρέα τους, μας “δουλεύουν”, αγρίως)…  .

Αφού διαβάσετε το παραπάνω δημοσίευμα, δείτε, αγαπητοί αναγνώστες μια σειρά ηλεκτρονικών αναφορών μου, προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, προς τον Διοικητή και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ (την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα, την Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα κ.α.).


Στις 14/3/2023 έστειλα, στους, παραπάνω, αποδέκτες, το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα/αναφορά μου :


«Θέμα: Re: Εκκρεμότητες με την επικουρική μου σύνταξη και το εφάπαξ. Αναμονή απαντήσεων.
 
Σήμερα, Τρίτη 14/3/2023, κατατέθηκαν, από τον e-ΕΦΚΑ, 1.400 ευρώ, τα οποία, προφανώς, αφορούν την  εφαπαξ προκαταβολή της επικουρικής μου σύνταξης, που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Αλλά, επειδή η έναρξη της εκκρεμούσας επικουρικής μου σύνταξης, ξεκινάει, από την 1/7/2021, ύστερα από την αίτηση μου, για την επικουρική συνταξιοδότηση μου, στις 22/6/2021, το σύνολο της χορηγηθείσας προκαταβολής είναι, αρκετά, μικρότερο, από αυτό, που πρέπει να μου χορηγηθεί, με βάση τις εξαγγελίες του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Για τον λόγο αυτόν, απαιτώ γοργές, σαφείς, συγκεκριμένες και λεπτομερείς εξηγήσεις σας, επί του θέματος αυτού.

   Α. Αναστασοπουλος»


Την επόμενη ημέρα, 15/3/2023, τους έστειλα συμπληρωματική ηλεκτρονική αναφορά, η οποία έχει, ως εξής :


«Θέμα: Re: Εκκρεμότητες με την επικουρική μου σύνταξη και το εφάπαξ. Αναμονή απαντήσεων.
 
Σε συνέχεια του χθεσινού ηλεκτρονικού μου μηνύματος, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να σας ενημερώσω (αν και δεν είναι αναγκαίο διότι οι υποχρεώσεις σας, που απορρέουν, από τον ισχύοντα Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, σας είναι γνωστές) ότι, αν κρίνετε την Υπηρεσία σας, ως αναρμόδια να απαντήσει - αν και κατά την γνώμη μου, υφίσταται συναρμοδιότητα -, τότε, πρέπει να παραπέμψετε, λόγω αρμοδιότητας, το αίτημα για τις γοργές, σαφείς, συγκεκριμένες και λεπτομερείς εξηγήσεις, που απαιτώ, επί του θέματος, στην όποια αρμόδια Υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ κρίνετε ότι πρέπει να απαντήσει.

(Πάντως, κάτι πρέπει να συμβαίνει με την επικουρική συνταξιοδότησή μου, που μένει εκκρεμής και ίσως, το πρόβλημα να ευρίσκεται, στον χρόνο έναρξης της επικουρικής μου σύνταξης)».


 
Στις 17/3/2023 η Γενική Διεύθυνση έστειλε, στην Διοικητική Μέριμνα της Επικουρικής Ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ και σε μένα, το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα :


« Σας προωθούμε το κάτωθι ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε για ενέργειες αρμοδιότητάς σας.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

 

Image

 

 

Γεν. Δ/νση Συντάξεων

Τηλ.: +30 210 5278802, 864

e-mail: gd.sintaxeon@efka.gov.gr

Αχαρνών 29, 10439, Αθήνα

 

».


Την ίδια ημέρα (Παρασκευή 17/3/2023) έστειλα, σε όλους τους αποδέκτες (Υπουργό, Διοικητή, Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα κλπ) την εξής ηλεκτρονική αναφορά :


«Για να υπάρξει πλήρης εικόνα, επί του θέματος του, καταφανώς, εσφαλμένους ποσού των 1.400 ευρώ της προκαταβολής της εκκρεμούσας επικουρικής συνταξιοδότησής μου, σας αποστέλλω αντίγραφο της υπ' αριθμόν 135/22-6-2021 χειρογράφου πρωτοκόλλου του Α' Υποκαταστήματος Μισθωτών e-ΕΦΚΑ Δυτικού Τομέα, με έδρα το Αιγάλεω, αίτησής μου, για την χορήγηση της επικουρικής μου σύνταξης, η οποία διεβιβάσθη, με έγγραφο (e-mail) της εν λόγω Υπηρεσίας, στις 18/8/2021, στην αρμόδια Υπηρεσία Συντάξεων, στο κτίριο της οδού Φιλελλήνων, στην Αθήνα.

Καθίσταται προφανές, λοιπόν, ότι υφίσταται σοβαρό πρόβλημα, ως προς το ποσόν της προκαταβολής των 1.400 ευρώ, που μου χορηγήθηκε, στις 14/3/2023, διότι, όπως υπολογίζω, το σωστό ποσόν, που έπρεπε (και πρέπει) να μου χορηγηθεί, πρέπει να ανέρχεται, στα 1.900 ευρώ.

Μετά από όλα αυτά, παρακαλώ για τις γοργές σας ενέργειες, ως προς την τακτοποίηση του θέματος.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος»


Όμως επειδή εκκρεμούν παλαιότερες αναφορές μου, ως προς τα όσα ψευδή απήντησε, σε μένα και στους ανώτερους της, στην ιεραρχία, η Παρθενία Καραδήμα, για το θέμα της χορήγησης του Εφάπαξ, επανήλθα και έστειλα, στις 18/3/2023, στον εποπτεύοντα υπουργό, στον Διοικητή, στην Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα και στις άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, όπως και στον δικηγόρο μου Αναστάσιο Σγούρο και στον Ιωάννη Ζιάζιαρη, την παρακάτω ηλεκτρονική αναφορά :


“Κύριοι και κυρίες

Σας υπενθυμίζω την παρακάτω, από 5/12/2022 και ώρα 7:14 μμ, ηλεκτρονική αναφορά μου, με την οποία ζητώ την πειθαρχική τιμωρία της Διευθύντριας της Β’ Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του e_ΕΦΚΑ Παρθενίας Καραδήμα και των συνενόχων αυτής, το κείμενο της οποίας αναφοράς έχει, ως εξής :

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω, για το σημερινό (5/12/2022) δημοσίευμα : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2022/12/b-e-2262021.html και παρακαλώ, για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία καταβολής και του υπολοίπου εφάπαξ, που μου οφείλεται από τον ασφαλιστικό οργανισμό, καθώς, επίσης, να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πειθαρχικής έρευνας και η επιβολή ποινής, εις βάρος της Παρθενίας Καραδήμα για όσα ψευδή και παράνομα έγραψε τις προηγούμενες ημέρες, αναφέροντας ότι είχε ολοκληρώσει τα καθήκοντά της, σε σχέση με τις ενέργειες της, ως προς το θέμα του εφάπαξ μου, ενώ, όπως αποδεικνύεται, υποχρεώθηκε να προβεί, τώρα, στις νόμιμες ενέργειες, που έπρεπε να έχει προβεί, από προηγουμένως.

[Σας υπενθυμίζω τα ψεύδη της Παρθενίας Καραδήμα, στην ηλεκτρονική απάντησή της της 28/11/2022, όπου έλεγε τα εξής :

Καλησπέρα σας

 

              Σχετικά με την υπόθεση του κου Αναστασίου Αναστασόπουλου, συνταξιούχου, π. υπαλλήλου ΟΑΕΕ, ο οποίος έχει προβεί σε δεκάδες διαμαρτυρίες και ηλεκτρονικά μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις,  απευθύνοντας συνεχώς κατηγορίες προς τη Δ/νσή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για  τα εξής : 

 

1)      Ως προς την κύρια σύνταξή του, αυτή έχει ολοκληρωθεί από 03/08/2022. 

2)      Ως προς την εφάπαξ παροχή, αυτή έχει ολοκληρωθεί από 08/11/2022. 

3)      Ως προς την επικουρική σύνταξή του, αυτή βρίσκεται σε στάδιο αναμονής και επεξεργασίας, καθώς η αποχώρησή του από την υπηρεσία είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2021 και τη δεδομένη χρονική στιγμή εκδίδονται οι επικουρικές συντάξεις των πρώην υπαλλήλων που αποχώρησαν τον Ιανουάριο του 2021. Όπως γνωρίζετε, δεν γίνεται καμία παρέκκλιση της χρονολογικής σειράς αποχώρησης. 

4)      Ειδικότερα, σε σχέση με την εφάπαξ παροχή για την καταβολή της οποίας διαμαρτύρεται έντονα, σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νσή μας παρέχει εφάπαξ βοήθημα για όλους τους π. υπαλλήλους του ΟΑΕΕ για το χρονικό διάστημα από 01/01/2006 έως την αποχώρηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων 103/75 και 3232/2004. Για το προγενέστερο χρονικό διάστημα η εφάπαξ παροχή καταβάλλεται από το Τμήμα Μισθοδοσίας του ΕΦΚΑ. 

 

5)      Τέλος, επισημαίνουμε ιδιαιτέρως ότι για όλες αυτές τις πληροφορίες, ο κος Αναστασόπουλος έχει ενημερωθεί πολλάκις και αναλυτικότατα από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης, τόσο προφορικά, όσο και γραπτά, ενώ έχει ήδη υποβάλει ένσταση, η οποία θα εξεταστεί στα πλαίσια των Διοικητικών Επιτροπών

Παρόλα αυτά συνεχίζει τις οχλήσεις, τις διαμαρτυρίες, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις αναρτήσεις στο διαδικτυακό του ημερολόγιο (blog), χωρίς εμφανή λόγο. 

 

Κατόπιν όλων των προηγούμενων, και επειδή έχει  υλοποιηθεί από τη Δ/νση μας  κάθε νόμιμη ενέργεια,  οποιαδήποτε νέα όχληση εκ μέρους του για τα ίδια θέματα, σύμφωνα με τη διάταξη του Ν. 3230/2004, άρ.11, παρ.3, θα θεωρηθεί καταχρηστική και θα τεθεί στο αρχείο .

 

 

Με εκτίμηση

 

e ΕΦΚΑ

Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης

ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Β΄ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΕΦΑΠΑΞ 

ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

e-mail: d.bapon.syntefdt@efka.gov

Φιλελλήνων 13-15 , 10557, Αθήνα]


Για τις ενέργειες σας, επί των δύο αυτών θεμάτων, του εφάπαξ, που δικαιούμαι και του πειθαρχικού ελέγχου, κατά της Παρθενίας Καραδήμα, παρακαλώ να μου παρέχετε πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση. Άλλωστε, στην πρέπουσα να διεξαχθεί πειθαρχική διαδικασία, ορθόν και αναγκαίο είναι να κληθώ, ως μάρτυρας.

Α. Αναστασόπουλος»


Η Παρθενία Καραδήμα, λοιπόν, εψεύσθη, εις βάρος μου και ενώπιον των ανώτερων της, στην ιεραρχία, ωμά και απροκάλυπτα και  εκ των υστέρων, άλλαξε την στάση της και έπραξε αυτό που έπρεπε να είχε πράξει καιρό πριν. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Εδώ τίθεται και το θέμα της πειθαρχικής δίωξης της Παρθενίας Καραδήμα και όποιων άλλων υπαλλήλων, το οποίο οι αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ  έπρεπε, ήδη και πρέπει να αντιμετωπίσουν, σύμφωνα, με όσα έχω αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, διότι με ταλαιπώρησε ψευδόμενη.

Κατόπιν τούτου και επειδή δεν έχω καμμία ενημέρωση, επί του θέματος της διερεύνησης, όσων καταγγέλλω και όσον αφορά τον πρέποντα πειθαρχικό έλεγχο, αφού, έως τώρα, δεν έχω κληθεί, ως μάρτυς, στην όποια πειθαρχική διαδικασία διετάχθη και έγινε (εάν διετάχθη και εάν έγινε πειθαρχικός έλεγχος), από σας και από τα αρμόδια όργανα, παρακαλώ να μου γνωρίσετε το τί πράξατε και το τί διατάξετε, ως προς το αίτημα αυτό, που υπέβαλα και φυσικά, σας ερωτώ, για να μου γνωστοποιήσετε τα αποτελέσματα του όποιου πειθαρχικού ελέγχου, που έχει γίνει, ή πρόκειται να γίνει, ή εάν η υπόθεση αυτή μένει εκκρεμής (και για ποιον λόγο είναι εκκρεμής).

Παρακαλώντας όλους και όλες σας, για την γοργή απάντηση, εκ μέρους σας, στην παρούσα ηλεκτρονική αναφορά μου, σας καθιστώ γνωστό ότι αυτή αποστέλλεται και στον Συνήγορο του Πολίτη.

 
Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος”


Στην συνέχεια, πράγματι, με τις υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 13.836 και 13.837 και 13.838/18-3-2023 ηλεκτρονικές αναφορές μου, ενημέρωσα, για την υπόθεση του πειθαρχικού ελέγχου της Παρθενίας Καραδήμα και των συνενόχων υπαλλήλων, τον Συνήγορο του Πολίτη.

Κατόπιν τούτων, στις 20/3/2023, έλαβα, από την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του e-ΕΦΚΑ, το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο απευθύνεται, προς την Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα και στην Παρθενία Καραδήμα :


“Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε το αρμόδιο τμήμα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να ενημερώσει τον  ενδιαφερόμενο .

 

 

e-ΕΦΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

ΣΑΛΑΠΠΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 

Τηλ.: +30 210-3270506-502

email: gd.sintaxeondt@efka.gov.gr

Σταδίου 31, Τ.Κ. 10559, Αθήνα“.



Απάντησα, στο παραπάνω μήνυμα, αυθημερόν, με νέα σύντομη ηλεκτρονική αναφορά, που απευθύνεται, σε όλους τους αποδέκτες, που εγώ προανέφερα (Υπουργό, Διοικητή, Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα κλπ), ως εξής :


«Έγγραφο άνευ ουσίας, είναι αυτό που στείλατε. Σείς είσθε εκείνοι, που πρέπει, ως προς την ουσία, να ερευνήσετε και να ασκήσετε τον πειθαρχικό έλεγχο και όχι η ελεγχόμενη Παρθενία Καραδήμα, η οποία ό,τι ήταν να πει, το είπε.

Ερευνηστε, αποφασίστε και πείτε μου, εσείς και όχι η Καραδήμα.

Αναμένω…


Αναστάσιος Αναστασόπουλος»



Μετά από όλα αυτά, αντιλαμβανόμενος ότι η γραφειοκρατία του e-ΕΦΚΑ έχει βρεθεί, σε αμηχανία, σε αδιέξοδο και έχει, προφανώς, βραχυκυκλώσει, από όλον αυτό το ορυμαγδό των ηλεκτρονικών αναφορών μου και (γνωρίζοντάς τους) πιστεύω ότι αυτό, που τους ενοχλεί και πειράζει, περισσότερο, από όλα, είναι η εμμονή μου, ως προς την διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου, για όσα έπραξε και απήντησε, γραπτώς, η Διευθύντρια Παρθενία Καραδήμα, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να ξεπεραστούν, να αγνοηθούν και να κουκουλωθούν.

Η δυσχερής θέση, στην οποία έχουν, πραγματικά, έχουν περιέλθει, με αφήνει, ψυχρά, αδιάφορο. Όλοι αυτοί και όλες αυτές, ας πρόσεχαν, τότε, που έπρεπε, όπως και τώρα, πρέπει να προσέξουν.

Εμένα, αυτά, που με ενδιαφέρουν, είναι :

Α) Να μου χορηγήσουν, σωστά, από την πρέπουσα ημερομηνοχρονολογία, ήτοι από 1/7/2021, την επικουρική μου σύνταξη, διότι, είναι, για μένα, σαφές ότι έχουν διαπράξει λάθη, ως προς το σημείο αυτό και να μου εξηγήσουν, το τί έχουν, μέχρι τώρα, πράξει. 

και
 
Β) Να προχωρήσουν, στην διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου της Διευθύντριας Παρθενίας Καραδήμα και των όποιων συνενόχων της.


Αυτά είναι όσα με ενδιαφέρουν. Και δεν πρόκειται να τους επιτρέψω να διαφύγουν και να μην πράξουν αυτά, που πρέπει και οφείλουν να πράξουν όλοι τους.

Ως εκ τούτου, αναμένω. Και φυσικά έχω απέραντη υπομονή.



Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, Τετάρτη 22/3/1023, απέστειλα, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στον Διοικητή και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα :

«Κύριοι και κυρίες

Σας καθιστώ γνωστό το σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα, το οποίο σας αφορά και ευρίσκεται, στην, κάτωθι, ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/03/e-1832023.html

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ, για τις δικές σας ενέργειες.»



Και φυσικά, περιμένω…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα Τετάρτη 22/3/2023, μου έστειλε η Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του e-ΕΦΚΑ την ακόλουθη (δήθεν) “απάντηση”, την οποία και πάλι, στέλνει στην Παρθενία Καραδήμα :

«Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητας.

e-ΕΦΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Τηλ.: +30 210-3270506-502
email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr
Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα»


Φυσικά, απάντησα, αυθημερόν, στέλνοντας το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα και στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή και στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ασφαλιστικού οργανισμού Διεύθυνση Αναφορών, Τμήμα Πειθαρχικού), το οποίο έχει, ως ακολούθως :

« Εξακολουθείτε να είσθε, εκτός θέματος.

Τα ερωτήματα που θέτω και οι καταγγελίες που κάνω, εμπίπτουν, στην δική σας αρμοδιότητα και φυσικά, σείς είσθε εκείνοι, που πρέπει να δράσετε και να διενεργήσετε τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαλλήλων σας, που αναφέρω και όχι η καταγγελόμενη Παρθενία Καραδήμα.

Ως εκ τούτου, περιμένω τα έργα και τις πράξεις σας, επί του πρακτέου. Και φυσικά, η υπομονή μου είναι απέραντη…

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος».
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, Πέμπτη 23/3/2023, εστειλα την παρακάτω συμπληρωματική ηλεκτρονική αναφορά, στον Υπουργό, τον Διοικητή και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ :

“Κύριοι και κυρίες

Σε συνέχεια της χθεσινής αναφοράς μου, ως και των προηγούμενων αυτής, για να έχουμε καθαρές κουβέντες, σας υπενθυμίζω την από 23/12/2022 (και ώρα 6:48 μμ) ηλεκτρονική αναφορά μου, προς σας, όπου ζητώ, για μια ακόμη φορά, ανάμεσα σε άλλες, τον πειθαρχικό έλεγχο της Διευθύντριας Παρθενίας Καραδήμα και των όποιων συνενόχων της, σε αυτήν την υπόθεση της κοροϊδίας, την οποία υπέστην, εκ μέρους όλων τους.

Βέβαια, στην συνέχεια, η Παρθενία Καραδήμα υποχρεώθηκε - δεν γνωρίζω, από ποίους - να στείλει το αρχικό μου αίτημα της 22/6/2021, για την χορήγηση του δικαιούμενου, από εμέ, εφάπαξ, στο Τμήμα Μισθοδοσίας του e-ΕΦΚΑ, λόγω συναρμοδιότητας και όπως έμαθα, αργότερα, στις 5/12/2022, από δικό της έγγραφο, έστειλε την, εν λόγω, αρχική μου αίτηση, στο Τμήμα Μισθοδοσίας του Οργανισμού, δίχως να προβεί, σε κοινοποίηση του εγγράφου αυτού, εις εμέ, παρά το γεγονός ότι, εκ του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, είχε την υποχρέωση να μου κοινοποιήσει το έγγραφο, με το οποίο έστειλε το αίτημα, λόγω αρμοδιότητας, στο Τμήμα Μισθοδοσίας. Αντίγραφο του μη κοινοποιηθεντος, εις εμέ, αυτού εγγράφου έχω ζητήσει να μου αποσταλεί και συνεχίζω να απαιτώ να μου αποσταλεί, αλλά, μέχρι τώρα, η Υπηρεσία έχει αρνηθεί, σιωπηρώς, να μου χορηγήσει.

Ας θυμηθούμε, εδώ, και αυτό το έγγραφο, με το οποίο η Παρθενία Καραδήμα έκανε την κωλοτούμπα, στις 5/12/2022 :

«Καλησπέρα σας.

Σας ενημερώνουμε ότι το σχετικό αίτημα του κου Αναστασόπουλου για την καταβολή του μέρους της εφάπαξ παροχής από το 2006 και πριν, έχει ήδη διαβιβαστεί από τη Δ/νσή μας στο αρμόδιο τμήμα Μισθοδοσίας του ΕΦΚΑ. Εξ όσων γνωρίζουμε, βρίσκεται σε επεξεργασία.

Με εκτίμηση




e - ΕΦΚΑ
Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Β΄ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΕΦΑΠΑΞ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
e-mail: d.bapon.syntefdt@efka.gov
Φιλελλήνων 13-15 , 1»

»
Έτσι, επιτέλους, το θέμα αυτό πήρε τον δρόμο του και έλαβα ολόκληρο το ποσόν του Εφάπαξ μου, αφού, προηγουμένως, καταταλαιπωρήθηκα, άνευ νόμιμης αιτίας.

Αυτό, όμως, ουδόλως, αναιρεί τις πειθαρχικές ευθύνες της Παρθενίας Καραδήμα και των συνενόχων τους, για τις προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις τους, που έγιναν και οι οποίες, αυταπόδεικτα, καταδεικνύουν την υπηρεσιακή ανεπάρκεια και ανικανότητα της Παρθενίας Καραδήμα και όσων συνέπραξαν και συνέβαλαν, σε αυτές τις πράξεις και παραλείψεις τους, για τις οποίες απαιτώ την τιμωρία τους και είμαι, στην διάθεση των αρμοδίων πειθαρχικών και ελεγκτικών οργάνων του e-ΕΦΚΑ και του Υπουργείου, για να παραστώ ως μάρτυρας και να καταθέσω την, εις βάρος τους, προσωπική εμπειρία μου, για όσα υπέστην, από την παράνομη συμπεριφορά τους.

Τέλος, παρακαλώ, για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσή μου, επί του ζητήματος του πειθαρχικού ελέγχου και την πρεπούμενη τιμωρία της Διευθύντριας Παρθενίας Καραδήμα και των συνενόχων της, σε κάθε φάση της εξέλιξης του. Αυτήν την ενημέρωσή μου, επί των απαραίτητων ενεργειών σας, την απαιτώ και την αναμένω.



Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος”


Οψόμεθα…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Χθες, Πέμπτη 23/3/2023 και σήμερα Παρασκευή 24/3/2023, όλα τα παραπάνω εκτέθηκαν, στον Συνήγορο του Πολίτη, με τις υπ’ αριθμ. πρωτοκολλου 14608 και 14664/23-3-2023, καθώς και 15076/24-3-2023 ηλεκτρονικές αναφορές μου, προς αυτόν, από τον οποίο ζητώ να πράξει, σύμφωνα, με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, αναφέροντάς του ότι ευρίσκεται, εν εξελίξει, η διάπραξη του ποινικού αδικήματος της παραβάσεως καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ. : «Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη»), εκ μέρους των ανώτερων, ιεραρχικώς, της καταγγελόμενης Παρθενίας Καραδήμα υπαλλήλων.

Μετά από όλα αυτά, μένει να δούμε τα αποτελέσματα. Υπομονή έχω άφθονη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…