Πειθαρχική αναφορά, προς την πρόεδρο του κράτους Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, εις βάρος του (κατ’ ουσίαν, υπηρεσιακού) πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και του διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή, για την, δια περιγραφής, ουσιαστική παραβίαση και εκτροπή, εκ των ισχυουσών σχετικών διατάξεων του Συντάγματος, της εκλογικής ηθικής δεοντολογίας και νομοθεσίας, κατά την ουσιαστική προεκλογική περίοδο, που διανύουμε.

 


7/4/2023 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ξεκινήσει, εν τοις πράγμασι, αν και ατύπως και ως εκ τούτου, περιγράφοντας τις σχετικές διατάξεις του υποτιθέμενου, ως ισχύοντος Συντάγματος της χώρας, την ενεργότατη και δραστηριότατη προεκλογική του εκστρατεία, για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 21/5/2023, ενεργώντας, ουσιαστικά, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και περιόδευσε, στην Πετρούπολη Αττικής (πίσω του ο πρώην αριστερός Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος-Γαβριήλ Βλάχος, που από το 2019, συνδιοικεί, με την τοπική Νέα Δημοκρατία). 

Επειδή, λοιπόν επιχειρείται η καταστρατήγηση του Συντάγματος και της εκλογικής νομοθεσίας, γεγονός το οποίο ισοδυναμεί, με συνταγματική εκτροπή, υπέβαλα, σήμερα 8 Απριλίου 2023, την παρακάτω πειθαρχική και λοιπή αναφορά, στην πρόεδρο του κράτους Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ενημερώνοντας και τα κοινοβουλευτικά κόμματα, πλην Νέας Δημοκρατίας, που έχει ως εξής :


«Κυρία Πρόεδρε 


Δια της παρούσης, υποβάλλω, προς υμάς, πειθαρχική αναφορά εις βάρος :

1) του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

2) του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη

3) του διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή

για τους κάτωθι λόγους :

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ξεκινήσει, εν τοις πράγμασι, αν και ατύπως και ως εκ τούτου, περιγράφοντας τις σχετικές διατάξεις του υποτιθέμενου, ως ισχύοντος Συντάγματος της χώρας, την ενεργότατη και δραστηριότατη προεκλογική του εκστρατεία, για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 21/5/203, που, ατύπως και ουσιαστικά, με αντισυνταγματικό και παράνομο, σε σχέση με την εκλογική νομοθεσία και δεοντολογία, εξήγγειλε, στις 28/3/2023, παρακάμπτοντας εσάς, με, ουσιωδώς και εν τοις πράγμασι, αντισυνταγματικό και έκνομο τρόπο, ενεργώντας, ουσιαστικά, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Και όλα αυτά, ενώ δεν έχουν προκηρυχθεί, επισήμως και τυπικά, βουλευτικές εκλογές, γεγονός το οποίο εμφανίζει την παρούσα κυβέρνηση, ως μια κανονική κυβέρνηση, ενώ, ουσιαστικά, η κυβέρνηση αυτή είναι μια προεκλογική κυβέρνηση, με πραγματικό και ουσιωδώς, αυστηρό υπηρεσιακό χαρακτήρα. 

Όντας, λοιπόν, εν τοις πράγμασι, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μια μη κανονική κυβέρνηση, αλλά μια προεκλογική υπηρεσιακή κυβέρνηση, οφείλει να έχει και τον περιορισμένο ρόλο, που προβλέπουν οι σχετικές συνταγματικές διατάξεις και πρέπει να υπόκειται, στους περιορισμούς, που προβλέπονται, από την εκλογική νομοθεσία, για τις προεκλογικές υπηρεσιακές κυβερνήσεις και να δρα, κατά τετοιο τρόπο, που να μην αλλοιώνει την καίρια δομική στελέχωση του κράτους και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, εν μέσω ουσιαστικής προεκλογικής περιόδου, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκών, ουσιαστικά και εν τοις πράγμασι, τα καθήκοντα ενός υπηρεσιακού πρωθυπουργεύοντος μιας, ουσιαστικώς, υπηρεσιακής κυβέρνησης, δεν ζήτησε από εσάς την πρόεδρο του κράτους, την προκήρυξη εκλογών, για την εκλογή νέας βουλής, αν και αυθαιρέτως, ανακοίνωσε την διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών, για την 21/5/2023, με το νοσηρό και ουσιωδώς, αντισυνταγματικό αποτέλεσμα η παρούσα κυβέρνησή του να εμφανίζεται και να δρα, ως αυτό, που, ουσιαστικά, δεν είναι· δηλαδή, ως μια κανονική κοινοβουλευτική κυβέρνηση, που δεν υπόκειται, σε κανέναν προεκλογικό περιορισμό, παρά τα όσα προβλέπουν οι συνταγματικές διατάξεις, η εκλογική νομοθεσία και η ηθική πολιτική και προσωπική δεοντολογία.

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση χειραγωγεί τον κρατικό μηχανισμό, παρεμβαίνοντας, ανοικτά, στην δομική του στελέχωση, ως μη όφειλε, κατά τρόπο, αφόρητα, αντισυνταγματικό, εν μέσω ουσιαστικής προεκλογικής περιόδου προκύπτει, με προκλητικό τρόπο, πχ, στην περίπτωση της πλήρωσης των Γενικών Διευθύνσεων, στον e-ΕΦΚΑ, αυτές τις ημέρες και μέχρι την προκήρυξη, συντόμως, των βουλευτικών εκλογών, όταν σας επισκεφθεί και σας ζητήσει, επικαλούμενος κάποιον, προφανώς, προσχηματικό λόγο, προκειμένου να διαλυθεί, πρόωρα, η παρούσα βουλή.

Δείτε τα όσα πράττει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ (δηλαδή ο διοικητής Παναγιώτης Δουφεξής), παρακάμπτοντας κάθε κανόνα διοικητικής αμεροληψίας και πολιτικής και κομματικής ουδετερότητας, που πρέπει να τηρεί ο e-ΕΦΚΑ, ως ΝΠΔΔ, κατά την διάρκεια της παρούσας ενεργής και ουσιαστικής, εν τοις πράγμασι, προεκλογικής περιόδου, την οποία, στην πράξη και στην ουσία, διανύουμε, με την ουσιαστική επίνευση, την συγκατάθεση και προφανώς, την εντολή του εποπτεύοντος υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για τις προκηρυσσόμενες, αλλά και τις προκηρυγμένες και μόλις πληρωθείσες θέσεις Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, στον e-ΕΦΚΑ και για τον λόγο αυτόν είναι απαραίτητο να διαβάσετε, στην, παρακάτω, ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.efka.gov.gr/sites/default/files/2023-04/ATT00785.pdf.), όσα περιέχονται και αναφέρονται στην, με ταχύτατες και ασφυκτικές αστραπιαίες διαδικασίες, επιχειρούμενη κυβερνητική παρέμβαση, στον σκληρό πυρήνα της διοικήσεως του ασφαλιστικού οργανισμού, εν μέσω ουσιαστικής και πραγματικής προεκλογικής περιόδου.

 Αλλά η ουσία είναι ότι το παρακάτω απόσπασμα του Πρακτικού της 6/4/2023, κατά, κατάφωρα, αντιδεοντολογικό και αντισυνταγματικό τρόπο, δια μιας περιγραφής των σχετικών διατάξεων, που ισχύουν, ως προς τους επιβαλλόμενους περιορισμούς, στις παρεμβατικές δράσεις των υπηρεσιακών κυβερνήσεων, στις προεκλογικές περιόδους, όπως, η, εν τοις πράγμασι, τωρινή ενεργή προεκλογική περίοδος, η οποία λόγω της αντισυνταγματικής κακοβουλίας και πρακτικής του, ουσιαστικού υπηρεσιακού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει προκηρυχθεί και έτσι υποτίθεται ότι η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να εμφανίζεται, ως μια κανονική κοινοβουλευτική κυβέρνηση, αν και ουσιαστικά, δεν είναι αυτό, που θέλει να εμφανίζεται ότι είναι. 

Μάλιστα, με τραγελαφικό και κατάφωρα, αντισυνταγματικό τρόπο ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ κλείνει το απόσπασμα των πρακτικών, θέτοντας ασφυκτικότατες προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων, ήτοι, μόλις μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 11/4/2024, με προφανή σκοπό την σύντμηση των σχετικών διαδικασιών, ούτως ώστε όλα να τελειώσουν και οι κενές θέσεις των υποψηφίων Γενικών Διευθυντών να ολοκληρωθεί, μέχρι την διάλυση της παρούσας βουλής και την επίσημη προκυρηξη των βουλευτικών εκλογών των οποίων η ημερομηνία της διεξαγωγής τους έχουν ήδη εξαγγελθεί, από τον, συνταγματικώς, βαρύτατα παραβατικό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με την εξαγγελία του, για την διεξαγωγή των προσεχών βουλευτικών εκλογών, για την 21.5/2023 κατέστησε την θεσμική του υπόσταση, ως ενός (ούτε καν οιονεί) ουσιαστικώς και εν τοις πράγμασι, υπηρεσιακού πρωθυπουργού μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποια τοιουτοτρόπως, απωλέσει τον σκληρό πυρήνα μιας κανονικής κοινοβουλευτικής κυβέρνησης. 

Δείτε κυρία πρόεδρε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του παρακάτω πρακτικού :

«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 35ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔIEΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚOY ΕΘΝΙΚOY ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (e-Ε.Φ.Κ.Α.) ΤΗΣ 6.4.2023

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έκδοση τελικού προσωρινού πίνακα κατάταξης μετά το πέρας όλων προβλεπόμενων διαδικασιών της οικείας προκήρυξης για την πλήρωση α) μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την αριθ. πρωτ. 6005/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 65ΛΔ46ΜΑΠΣ-ΡΣΒ), β) μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την αριθ. πρωτ. 6061/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 91Β846ΜΑΠΣ-ΜΞΟ), γ) μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την αριθ. πρωτ. 6014/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 93ΣΥ46ΜΑΠΣ-Λ36) και δ) μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την αριθ. πρωτ. 5989/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 9ΑΓ046ΜΑΠΣ-Θ29).

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Η Τριμελής Επιτροπή Αξιολόγησης, συνεδρίασε για την επιλογή Προϊσταμένου για την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου επιπέδου των άνωθεν Γενικών Διευθύνσεων λαμβάνοντας υπόψιν τις εξής συνεδριάσεις όπως αυτές αποτυπώθηκαν στα κατωτέρω σχετικά πρακτικά:

1.Το από 28.3.2023 υπ ́ αριθμ. 24 Πρακτικό με θέματα ημερήσιας διάταξης «1. Εξέταση αιτήσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 5989/05-01-2023 Προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 9ΑΓ046ΜΑΠΣ-Θ29). 2.Εξέταση αιτήσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6005/05-01-2023 Προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 65ΛΔ46ΜΑΠΣ-ΡΣΒ). 3.Εξέταση αιτήσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- ΕΦΚΑ) με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6014/05-01-2023 Προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 93ΣΥ46ΜΑΠΣ-Λ36). 4.Εξέταση αιτήσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6061/05-01-2023 Προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 91Β846ΜΑΠΣ-ΜΞΟ).»

2. Το από 3.4.2023 υπ ́αριθμ. 30 Πρακτικό με θέματα ημερήσιας διάταξης «1.Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6005/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 65ΛΔ46ΜΑΠΣ-ΡΣΒ). 2.Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6061/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 91Β846ΜΑΠΣ-ΜΞΟ). 3.Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Παροχών και Υγείας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 6014/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 93ΣΥ46ΜΑΠΣ-Λ36). 4.Εξέταση ενστάσεων υποψηφίων για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, μετά την με αριθ. πρωτ. 5989/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 9ΑΓ046ΜΑΠΣ-Θ29). 5.Αυτεπάγγελτος έλεγχος ως προς τις ανωτέρω Γενικές Διευθύνσεις 6. Διαμόρφωση Αρχικών Οριστικών Πινάκων Κατάταξης Επιλεγέντων-Αποκλειόμενων υποψηφίων προς συνέντευξη μετά τις ενστάσεις για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), με τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης απαξ, μετά τις υπ ́ αριθ. πρωτ. 5989/05-01-2023, 6005/05-01-2023, 6014/05-01-2023 και 6061/05-01-2023 προκηρύξεις του Φορέα και ειδικότερα για τις προκηρυσσόμενες θέσεις των κάτωθι Γενικών Διευθύνσεων: α) Γενική Διεύθυνση Στρατηγικής και Ανάπτυξης, β) Γενική Διεύθυνση Ελέγχων, γ) Γενική Διεύθυνση Παροχών και Υγείας και δ) Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας»

3. Το από 5.4.2023 και 6.4.2023 υπ ́αριθμ. 34 πρακτικό με θέμα ημερήσιας διάταξης «Συνέντευξη των υποψηφίων για τη θέση του/της Προϊσταμένου των κάτωθι Γενικών Διευθύνσεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.): α) της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), μετά την με αριθ. πρωτ. 6005/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 65ΛΔ46ΜΑΠΣ-ΡΣΒ) β) της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), μετά την με αριθ. πρωτ. 6061/05-01-2023 προκήρυξη τουΦορέα(ΑΔΑ:91Β846ΜΑΠΣ-ΜΞΟ). γ)τηςΓενικήςΔιεύθυνσηςΠαροχώνκαιΥγείαςμετάτην με αριθ. πρωτ. 6014/05-01-2023 Προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 93ΣΥ46ΜΑΠΣ-Λ36), δ) της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), μετά την με αριθ. πρωτ. 5989/05-01-2023 προκήρυξη του Φορέα (ΑΔΑ: 9ΑΓ046ΜΑΠΣ-Θ29) καθώς και κατόπιν αιτήματος των υποψηφίων που κατατάχθηκαν με φθίνουσα σειρά κατάταξης στους οικείους πίνακες κατάταξης ανά προκηρυσσόμενη θέση, σε ειδικό λογισμικό και ακόλουθη ηλεκτρονική απάντηση για την ώρα προσέλευσης στην συνέντευξη» καθώς επίσης και την από 22.2.2023 Απόφαση Προσωρινής Διαταγής της Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, δυνάμει της οποίας ο υποψήφιος με αρ. πρωτ/λου 13-13/01/2023 και η υποψήφια με αρ. πρωτ/λου 22-20/1/2023 συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) για τις θέσεις στις οποίες είχαν υποβάλλει υποψηφιότητα».

Δείτε με πόση απύθμενη θρασύτητα κλείνει το παραπάνω απόσπασμα Πρακτικού της 6/4/2023 του e-ΕΦΚΑ : 

“Στο σημείο αυτό, αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το θέμα της ημερησίας διατάξεως και μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση, λύθηκε η παρούσα συνεδρίαση και συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό.

Ενστάσεις των υποψηφίων ενώπιον της Τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης κατά της 2ης στήλης των τελικών Προσωρινών Πινάκων κατάταξης υποψηφίων με τίτλο «Σύνολο μορίων συνέντευξης με βαρύτητα» υποβάλλονται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση των πινάκων, ήτοι το αργότερο έως την Τρίτη 11.4.2023 και ώρα 15.30. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο πρωτόκολλο του e-ΕΦΚΑ στην Ακαδημίας 22, υπόψιν κ. Διοικητή- Προϊσταμένου της Επιτροπής Αξιολόγησης, σύμφωνα με το άρθρο V παρ.11 της προκήρυξης”

Εννοείται ότι, εδώ, έχουμε συνταγματική εκτροπή και σαφέστατη αλλοίωση των κανόνων του προεκλογικού αγώνα των κομμάτων, με έναν τρόπο, που ευνοεί, προκλητικά και ουσιωδώς, παράνομο, το κυβερνητικό κόμμα.

Απαραίτητο, λοιπόν, καθίσταται η παρέμβαση σας για, την αποτροπή της, εν τοις πράγμασι ουσιαστικής κατάλυσης των σχετικών συνταγματικών διατάξεων, από την παραβατούσα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο τον παραβατούντα πρωθυπουργό, που, στην πράξη είναι υπηρεσιακός/προεκλογικός πρωθυπουργός μιας εν τοις πράγμασι ουσιαστικώς, υπηρεσιακής κυβέρνησης και ο οποίος, δια της περιγραφής των ισχυουσών συνταγματικών διατάξεων, για την εκλογική διαδικασία και την απαραίτητη ουδετερότητα του κράτους κατά την διάρκεια των προεκλογικών περιόδων, με την παύση κάθε κυβερνητικής παρέμβασης, στον σκληρό πυρήνα του κράτους, εν τη στενή και εν τη ευρεία εννοία του και την σχετική εκλογική νομοθεσία, πρακτική και ηθική, επιχειρεί, ανερυθρίαστα και με ωμότητα, να παρακάμψει το Σύνταγμα και τους νόμους και ουσιαστικά, να στρεβλώσει και να αλλοιώσει το αστικό δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας (έστω και αν το κράτος έχει εκπέσει, από την εποχή της ελληνικής κρατικής χρεωκοπίας, στο status μιας ιδιόμορφης και ειδικής ιδιοσυστασίας “νομιζόμενης” δημοκρατίας).

Εν προκειμένω, σας καλώ, κυρία πρόεδρε, να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα, ασκώντας τις αρμοδιότητες, που έχετε και να αποτρέψετε, να διακόψετε και να παύεστε την επιχειρούμενη καταστρατήγηση του Συντάγματος και της εκλογικής νομοθεσίας και ηθικής πολιτικής δεοντολογίας, επιπλήττοντας τον παραβατούντα, εν τοις πράγμασι ουσιαστικό υπηρεσιακό πρωθυπουργό μιας, εν τη ουσία του νόμου και του Συντάγματος, υπηρεσιακής κυβέρνησης, ως είναι η παρούσα και να αρνηθείτε να συμπράξετε, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων σας, οι οποίες όσο και αν είναι περιορισμένες δεν είναι ανύπαρκτες και να μην επιτρέψετε, να διακόψετε και να τερματίσετε τις αντισυνταγματικές παρεμβατικές πράξεις των αναφερόμενων κυβερνητικών στελεχών, ξεκινώντας, από την συγκεκριμένη περίπτωση του e-ΕΦΚΑ, που, εδώ, αναφέρω.

Επίσης, θεωρώ ότι έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε, προς ποινική αξιολόγηση, αυτήν την συμπεριφορά και τις πράξεις των αναφερόμενων κυβερνητικών στελεχών.

Παρακαλώ, λοιπόν, για τις ταχείες πράξεις σας και φυσικά, παρακαλώ να με ενημερώσετε, σχετικά.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος


Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, έστειλα, στους αποδέκτες της πειθαρχικής αναφοράς, το παρακάτω e-mail :


“ Σας καθιστώ γνωστό και το σημερινό (8/4/2023) δημοσίευμα, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/e.html


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…