5/4/2023 : Συνέχεια της, από 29/3/2023, πειθαρχικής αναφοράς μου, προς τον Πρωθυπουργό, για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις, περίπου, 300 βενζινοπωλών του e-ΕΦΚΑ, εις βάρος και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη κλπ.

 


5/4/2023 Κωστής Χατζηδάκης - Αφροδίτη Νιφόρου, στο ΤΕΚΑ.


Το αναγνωστικό κοινό είναι χρήσιμο να διαβάσει την παρακάτω ηλεκτρονική αναφορά :


«Κυρία Πρόεδρε

Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως

Με την παρούσα ηλεκτρονική αναφορά, έρχομαι, σε συνέχεια της, από 29/3/2023, πειθαρχικής αναφοράς μου, εις βάρος του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη (τον οποίο, σήμερα, μετά δυσάρεστης εκπλήξεως, είδα, σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, να συναγελάζεται, με την, εκ των, εις γνώση του, καταγγελλομένων Αφροδίτη Νιφόρου, την οποία έχει κάποιος τοποθετήσει, στο ΤΕΚΑ) να σας γνωρίσω λεπτομέρειες, ως προς την καταγγελία του γεγονότος, ότι, στην Ε' Διεύθυνση Επικουρικής Ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ, καταβάλλονται, από το 2010 και εφεξής, μια σωρεία παράνομων συντάξεων, στους συνταξιούχους βενζινοπώλες των νέων και των παλαιών περιοχών του πρώην Ταμείου Επικουρικής Ασφαλίσεως Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων (ΤΑΠΥΚ, το οποίο έχει ενταχθεί, στο ΕΤΕΑ/ΕΤΕΑΕΠ και στην συνέχεια, στον e-ΕΦΚΑ), το καθεστώς της συνταξιοδότησης των οποίων εκρίθη, ως παράνομο, με το 194506/23-11-2017 έγγραφο του, τότε, Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Αθανασίου Καποτά και την υπ' αριθμ.1188/38/25-10-2017 Απόφαση του Δ.Σ. του ΕΤΕΑΕΠ - που ήλθε, μετά από 12ετια να ερμηνεύσει το Καταστατικό του πρώην ΤΕΑΠΥΚ και φυσικά, λόγω της κ. Αφροδίτης Νιφόρου την ερμήνευσε, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο -, έδωσε την εντολή ότι οι πρατηριούχοι των λεγόμενων νέων αλλά και των περιοχών υπάγονται, ως προς τις προϋποθέσεις της συνταξιοδότησής τους, πέραν από τον απαιτούμενο μεταβατικό χρόνο ασφάλισής τους, των 5 ετών ασφάλισης (προσαυξανόμενο, κατά ένα χρόνο ασφάλισης, για κάθε επιπλέον προστιθέμενο έτος, έως την συμπλήρωση 15ετίας), όπως και πέραν από τον απαιτούμενο κανονικό και μη μεταβατικό χρόνο ασφάλισης και σε μια δεύτερη προϋπόθεση, αυτή των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τα οποία ο, τότε, Διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ προσδιόρισε, στα 65 έτη ηλικτας, έως την 31/12/2012 και στα 67 έτη, από 1/1/2013. 

Με την παραπάνω Απόφαση του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ, τελικώς εκρίθησαν, στην μεγίστη πλειοψηφία τους, ως παράνομες, όλες οι συνταξιοδοτικές αποφάσεις, που έχουν βγει, μέχρι την 25/10/2017, από το παλαιό ΤΕΑΠΥΚ και τις Διευθύνσεις του ΕΤΕΑ/ΕΤΕΑΕΠ, οι εκδότες των οποίων δεν ελάμβαναν υπόψη τους, κατά την έκδοση των συνταξιοδοτικών αποφάσεων, τα κριθέντα σαν νόμιμα όρια ηλικίας των 65 και 67 ετών. Παρά το γεγονός αυτό, που σημαίνει την αυτοδίκαιη αναδρομική ανάκληση των αποφάσεων, που εκδόθηκαν, από το 2010-11 και μετά, προκειμένου να μην συνεχίσουν να βλάπτονται, παρανόμως, τα οικονομικά του φορέα, με την χορήγηση συντάξεων, που κρίθηκαν, ως παράνομες και με παράνομα ποσά καταβαλλόμενων συντάξεων, σε μη δικαιούχους ασφαλισμένους, οι αρμόδιες Προϊστάμενες της ΣΤ Διευθύνσεως Επικουρικής Ασφαλίσεως του ΕΤΕΑΕΠ και της Ε' Διευθύνσεως Ασφάλισης και Συντάξεων του e-ΕΦΚΑ - οι κυρίες Γεωργία Τσερπέλη, Αφροδίτη Νιφόρου και Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου, όπως και η τωρινή Αργυρώ Πίκουλα, που είναι περισσότερο από έναν χρόνο, στην θέση αυτή - αδιαφόρησαν, από εκείνη την εποχή που εκδόθηκε η, ως άνω, Απόφαση του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ, έως τώρα, προφανώς, λόγω ολιγωρίας και αδιαφορίας για την επιτέλεση των καθηκόντων τους, να προχωρήσουν, στις επιβαλλόμενες εκδόσεις ανακλητικών και απορριπτικών συνταξιοδοτικών αποφάσεων, σε όλες τις περιπτώσεις εκείνες των συνταξιούχων βενζινοπωλών, οι οποίοι, αν και είχαν, συνταξιοδοτηθεί, από το 2010-11, αυτό συνέβη επειδή η συνταξιοδότησή τους έγινε, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα νόμιμα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των 65 και 67 ετών, τα οποία ορίζει η Απόφαση του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ. 

Αυτή η αδιάλειπτη και εν επιγνώσει, άρνηση των, ως άνω κυριών, είναι σαφές ότι έβλαψε και βλάπτει, βαρύτατα και παράνομα, τα οικονομικά του φορέα, προφανώς, πρέπει να τους καταλογισθεί ως δολία συμπεριφορά (ή, έστω, ως βαρύτατη αμέλεια, η οποία εξισούται, με δόλο) και. ως εκ τούτου, το διαρκές αδίκημα, που έχουν διαπράξει και διαπράττουν, είναι και πειθαρχικό, αλλά και ποινικό, γεγονός, για το οποίο ουδέν έχουν πράξει, για να το σταματήσουν η Διοίκηση του φορέα και ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και γι’ αυτό κ. Πρωθυπουργέ οφείλετε την ανάληψη των δράσεων εκείνων, που θα σταματήσουν την τέλεση αυτών των παράνομων πράξεων και παραλείψεων και στον τερματισμό του καθεστώτος αυθαιρεσίας και ανομίας, που έχει επιβληθεί, από τις προαναφερόμενες κυρίες Αφροδίτη Νιφόρου, Γεωργία Τσερπέλη και την νυν Διευθύντρια, που αποτελούν προσωπικές επιλογές της προηγούμενης και της σημερινής διορισμένης Διοικήσεως και τις οποίες τα φυσικά πρόσωπα, που αποτελούν αυτή την Διοίκηση, μπορούν να "καμαρώνουν”, που τις επέλεξαν και τις τοποθέτησαν, σε θέσεις ευθύνης, με δεδομένο το συνεχιζόμενο ολέθριο έργο που έχουν επιτελέσει και συνεχίζουν να επιτελούν. 

Άλλωστε, σε κάθε περίπτωση, βλάπτεται και ανατρέπεται η δημοσιονομική πολιτική της κυβερνήσεως και για τον λόγο αυτόν, κ. Πρωθυπουργέ πρέπει να αναλάβετε δράση, εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων σας, για να παύσουν να συμβαίνουν όλα όσα εκτίθενται. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ένα ξεκαθάρισμα όλων αυτών των κρινόμενων, ως παράνομων συνταξιοδοτικών αποφάσεων, που εξεδόθησαν, από το 2010-11, μέχρι και μετά την 25/10/2017, που εξεδόθη η Απόφαση του ΔΣ του ΕΤΕΑΕΠ, όπου η κ. Αφροδιτη Νιφόρου, η οποία, ως Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Εσωτερικών Ελέγχων και μετέπειτα της ΣΤ' Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ, εγκλημάτησε, εις βάρος των οικονομικών του Φορέα, όπως, φυσικά, το ίδιο έπραξαν, ως Προϊστάμενες της ΣΤ' Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ και της Ε' Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης και Συντάξεων του e-ΕΦΚΑ και η κ. Γεωργία Τσερπέλη, η κ. Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου, όπως και η νυν υπηρετούσα, με την αδιαφορία, που επέδειξαν, μη προστατεύοντας την περιουσία του φορέα και επιτρέποντας την έκνομη κατασπατάληση των οικονομικών του, από την παράνομη βλάβη, που υπέστησαν και εξακολουθούν αυτά να υφίστανται, εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι, εν λόγω, κυρίες δεν προέβησαν,  έως τώρα στις προαναφερόμενες ανακλήσεις των συνταξιοδοτικών αποφάσεων των βενζινοπωλών των νέων και των παλαιών περιοχών, με αποτέλεσμα την παράνομη μείωση της χρηματικής περιουσίας του e-ΕΦΚΑ. 

Επίσης, υφίσταται ζήτημα, ως προς την μερική, έστω, αποκατάσταση των ζημιών, που υφίσταται ο ασφαλιστικός φορέας και η οποία πρέπει να γίνει, με τον καταλογισμό των ποσών, που, παρανόμως, εισπράχθηκαν, εις βάρος των συνταξιούχων, που τα είσπραξαν, των κληρονόμων τους, αλλά και εις βάρος των υπαλλήλων κυριών, που παραπάνω αναφέρω, οι οποίες, υπαιτίως και με δόλο, δεν προχώρησαν, στις απαιτούμενες ενέργειες, για την προστασία της περιουσίας του φορέα μας, την οποία, εν πλήρη συνειδήσει, μείωσαν, παρανόμως. 

Κατόπιν τούτων, παρακαλώ κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως, για τις άμεσες ενέργειές σας, προς αποκατάσταση της νομιμότητος, σε συνδυασμό με τα προβλεπόμενα, από το άρθρο 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τις οποίες ενέργειες υποβάλλω την παράκληση να μου γνωρίσετε.

Τα ίδια παρακαλείται να πράξει και η κ. Πρόεδρος του Κράτους.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος»



Τα πολλά λόγια τελείωσαν. Για να δούμε, λοιπόν…

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Χθες 5/4/2023, έστειλα, στον πρωθυπουργό, στην πρόεδρο του κράτους και στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στον e-ΕΦΚΑ, όπως και στον δικηγόρο μου Τάσο Σγούρο το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα :

«Σας καθιστώ γνωστό το σημερινό δημοσίευμα, με τίτλο : "5/4/2023 : Συνέχεια της, από 29/3/2023, πειθαρχικής αναφοράς μου, προς τον Πρωθυπουργό, για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις, περίπου, 300 βενζινοπωλών του e-ΕΦΚΑ, εις βάρος και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη κλπ.", στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/542023-2932023-300-e.html ».


Το τί πρόκειται να συμβεί, μέλλεται να το δούμε, με δεδομένο το ότι, φυσικά, ενημερώθηκαν και τα πολιτικά κόμματα της βουλής (πλην Ν.Δ., φυσικά. Εκεί ξέρουν).
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, 6/4/2023 έστειλα, στο κόμμα “Ελληνική Λύση”, το παρακάτω μήνυμα :

« Από: Αναστάσιος Αναστασόπουλος
Θέμα: Καταγγελία

Σώμα μηνύματος:
Σας προωθώ τις από 29/3/2023 και 5/4/2023 πειθαρχικές αναφορές μου, προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εις βάρος του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, του Διοικητή Παναγιώτη Δουφεξή και ανώτατων στελεχών της Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, με τις οποίες καταγγέλονται οι, επί έτη, πράξεις και παραλείψεις όλων τους, όσον αφορά την συνεχιζόμενη χορήγηση των παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών και ζητείται ο πειθαρχικός έλεγχος τους, από τον αρμόδιο, στην ιεραρχία πρωθυπουργό και την πρόεδρο του κράτους και η αποστολή της υπόθεσης αυτής, στο δικαστικό σύστημα της χώρας, επειδή έχουν διαπραχθεί και τα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα ποινικά αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας, περί την Υπηρεσία.

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι και το πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο πρόσωπο να διεκπεραιώσει αυτά τα καθήκοντα, στα οποία οφείλει, λόγω της αρμοδιότητάς του, ως πρωθυπουργού, να ανταποκριθεί και παρά το γεγονός ότι, στις 30/3/2023, απευθύνθηκα και στην πρόεδρο του κράτους, σας ενημερώνω, για αυτή την υπόθεση, προκειμένου να προβείτε, εφόσον το επιθυμείτε, στον κοινοβουλευτικό και λοιπό έλεγχο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, για όσα σκοπεύουν να πράξουν. (Που δεν νομίζω ότι σκοπεύουν να πράξουν κάτι).

Δείτε τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, που έχουν γίνει και περιέχουν τις καταγγελίες και τις παραπάνω αναφερόμενες ηλεκτρονικές αναφορές, στις, παρακάτω, ηλεκτρονικές διευθύνσεις :

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/03/1575929-3-2023.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/03/2932023-e.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/3303294871202330-1-2023-e.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/542023-2932023-300-e.html

Φυσικά, εάν δεν ενδιαφέρεσθε, για την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν πειράζει. Εάν θέλετε, μου το λέτε, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.


Α. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ»

--
Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλει από την φόρμα επικοινωνίας του Ελληνική Λύση (https://elliniki-lisi.gr).

Αυθημερόν, απάντησε ο επιστημονικός συνεργάτης του κόμματος αυτού κ. Ευάγγελος Σαραντίδης.

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ) :
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ) :

Μου έγραψε, λοιπόν, ο κ. Σαραντίδης τα παρακάτω :

«Αξιότιμε κ. Αναστασόπουλε,

Έχοντας λάβει προωθημένο από τα γραφεία του κόμματος το παρακάτω μήνυμά σας, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι, επειδή έχει ανακοινωθεί η διενέργεια εκλογών στις 21/5 είναι προφανές ότι δεν θα δρομολογηθεί καμίας μορφής νομοθετική πρωτοβουλία από μέρους της κυβέρνησης, προς διόρθωση κακώς κείμενων, μέχρι το κλείσιμο της Βουλής (που επίκειται εντός ολίγων ημερών), κατόπιν σχετικής όχλησής μας με Κοινοβουλευτική Ερώτηση. Επιπλέον, επειδή το θέμα σας έχει να κάνει με την δρομολόγηση διαδικασιών πειθαρχικών ​κυρώσεων, οι οποίες προϋποθέτουν άσκηση ποινικής δίωξης, γνωρίζουμε ότι, όχι μόνον τώρα αλλά και παγίως, απουσιάζει κάθε πρόθεση από τα βραχύβια (από πλευράς θητείας) μέλη της τρέχουσας κυβέρνησης, προκειμένου να ασκηθούν από μέρους τους οι σχετικές διώξεις κατά υψηλά ιστάμενων υπηρεσιακών παραγόντων του Δημοσίου.

Κατόπιν των παραπάνω, θεωρούμε ότι η μοναδική διέξοδος για να επιδιωχθεί κάποια απόδοση ευθυνών είναι η προσφυγή σας στα αρμόδια κλιμάκια της Δικαιοσύνης, κατόπιν συνεργασίας με κάποιον/α νομικό εξειδικευόμενο/η στα των Διοικητικών Δικαστηρίων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες, όπου έχουν διαπραχθεί ατασθαλίες που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον και άρα, τους συμπολίτες μας.


Με εκτίμηση

Σαραντίδης Ευάγγελος
Επιστημονικός Συνεργάτης του κόμματος της "Ελληνικής Λύσης"
τηλ. 210 3708537, 694 0689397»

Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι αυτοί διστάζουν, ή δεν επιθυμούν να ασχοληθούν, διότι, μάλλον, δεν θεωρούν ότι το θέμα αυτό είναι “πιασιάρικο”. Και όντως, δεν είναι.

Στον κ. Σαραντίδη απάντησα, αυθημερόν, ως ακολούθως :

«Δεν έχω καμμία αυταπάτη, αγαπητέ, για τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Δεν έχουν πρόθεση να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, διότι οι κυβερνώντες αποτελούν αναπόσπαστο μέλος τους.

Από εκει και πέρα, η βουλή είναι ανοικτή και λειτουργεί και η παρούσα κυβέρνηση δεν είναι υπηρεσιακή και ο πρωθυπουργός είναι ενεργός στο αξίωμα του και ως εκ τούτου υποχρεούται να ασκήσει τον πειθαρχικό έλεγχο στον υπουργό του.

Εδώ είναι και ο ρόλος του κόμματος σας, το οποίο μπορεί να ασκήσει τον πρέποντα κοινοβουλευτικό έλεγχο στον πρωθυπουργό και στον παραβατικό υπουργό. Αυτό σας καλώ να πράξετε, αφού η βουλή θα κλείσει στις 24/4/2023. Υπάρχει χρόνος, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση, εκ μέρους σας.

Αντιλαμβάνομαι ότι διστάζετε. Δικαίωμα σας. Αλλά να μην επικαλείστε την έλλειψη ικανού χρόνου.

Κάντε ό,τι νομίζετε. Αλλά ερώτηση στον πρωθυπουργό και στον παραβατικό υπουργό μπορείτε να κάνετε, για το θεμα με το οποίο σας απασχολώ. Χρόνος υπάρχει και μπορείτε να ταράξετε, έστω και διαδικαστικά, τους κυβερνώντες. Αυτό είναι αρκετό.

Το τι θα πράξω εγώ, αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ έπραξα και θα πράξω ό,τι πρέπει. Το θεμα είναι το τι επιθυμείτε να πράξετε εσείς.

Φιλικά.


Τάσος Αναστασοπουλος»

Αυτά, επί του παρόντος…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Και για να είμαι σαφής :

Δεν περιμένω κάτι το σοβαρό, από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ουδέποτε είχα αυταπάτες, για αυτά. Αλλά ο καθένας, σε τελική ανάλυση, κρίνεται, από τα έργα του.

Οπότε “ιδού και η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα 6/4/2023, έστειλα το, κάτωθι, tweet :


“Δείτε τα παρακάτω ηλεκτρονικά δημοσιεύματα και κάντε κοινοβουλευτικό έλεγχο :
 

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/03/1575929-3-2023.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/03/2932023-e.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/3303294871202330-1-2023-e.html

και
https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2023/04/542023-2932023-300-e.html

Φυσικά, εάν δεν ενδιαφέρεσθε, για την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν πειράζει.“



(Δεν νομίζω ότι οι Συριζαίοι θα κάνουν κάτι. Αλλά εγώ έπραξα αυτό, που έπρεπε να πράξω. Ως εκ τούτου, άλλοθι δεν θα μπορούν να επικαλεσθούν…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Για το θέμα της αναφοράς της 5/4/2023, προς τον πρωθυπουργό και την πρόεδρο του κράτους και τις προηγούμενες αναφορές, έχουν λάβει γνώση και το ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως και εξωκοινοβουλευτικοί.

Θα δούμε…
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Ενδιαφέρον :

Σήμερα Παρασκευή 7/4/2023, έλαβα, από το πολιτικό κόμμα ΜΕΡΑ25, το, παρακάτω, μήνυμα :


«Αγαπητέ κ.Αναστασόπουλε,

Σας ενημερώνουμε ότι το ζήτημά σας προωθήθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα για να κατατεθεί ως αναφορά.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΡΑ25»


Οψόμεθα.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Φυσικά, σήμερα Παρασκευή 7/4/2023, ευχαρίστησα τον Τομέα Δικαιοσύνης του ΜΕΡΑ25, ως ακολούθως :



«Ευχαριστώ, αγαπητοί.

Εάν θέλετε, μπορείτε να μου στείλετε την αναφορά, που πρόκειται να καταθέσετε.

Τάσος Αναστασόπουλος»
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Προσπαθώ αυτές τις ημέρες να μιλήσω στο τηλέφωνο, με τους αρμόδιους του e-ΕΦΚΑ, για τα γνωστά θέματα, αλλά είτε δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα, είτε απουσιάζουν. Για τον λόγο αυτόν, σήμερα Παρασκευή 21/4/2023, έστειλα, στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στον διοικητή Παναγιώτη Δουφεξή, στον γενικό διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης Αθανάσιο Αθανασίου, στην Ε’ Διεύθυνση Επικουρικής Ασφαλισης και Συντάξεων, στο Τμήμα Πειθαρχικού του e-ΕΦΚΑ, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρόεδρο του κράτους και αλλού, το παρακάτω e-mail :

«Re: Να τσακιστούν ο Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφαλισης Αθανάσιος Αθανασίου, ο υποδιοικητής Νίκος Παγώνης να σηκώσουν τα τηλέφωνα, ή αυτοί και ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής να με πάρουν τηλέφωνο. Επιστολή της Ανεξάρτητης Αρχής 'Συνήγ...

Κυρίες και κύριοι

Από χθες 20/4/2023, προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο τον Γενικό Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Αθανάσιο Αθανασίου (στα τηλέφωνα 2105219714, το οποίο συμπεριφέρεται, ως ανύπαρκτο, ενώ υπάρχει και είναι του Αθανασίου και 2105219771, το οποίο είναι της γραμματέως του, αλλά δεν το σηκώνει κανένας).

Επίσης, τηλεφώνησα και στο τηλέφωνο του αρμόδιου υποδιοικητή Νικόλαου Παγώνη 2103676802, στο οποιων, μετά πολλών βασάνων, το σήκωσε μια κυρία, στην οποία άφησα το τηλέφωνο μου 6948746076, για να με πάρει, στο τηλέφωνο ο υποδιοικητής, για να με ενημερώσει, αλλά και αυτός με έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.

Προχθές πήρα την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Τραγομάλλου στο τηλέφωνο 2103666236 και μίλησα με την γραμματέα της, στην οποία άφησα το τηλέφωνο μου, για να επικοινωνήσει μαζυ μου η Διευθύντρια, πλην όμως και πάλι δεν υπήρξε καμμία ανταπόκριση.

Λοιπόν, επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι άθλια, ζητώ και με το παρόν e-mail, κάποιος από όλους αυτούς και σε τελική ανάλυση, ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής, του οποίου δεν έχω το τηλέφωνο, να μου τηλεφωνήσουν, για να με ενημερώσουν, για τα θέματα που ξέρουν.

Οι ανώτεροι, ιεραρχικά, προϊστάμενοι όλων των ανωτέρω αναφερομένων, στους οποίους στέλνω το παρόν e-mail, να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα, για να μπει μια τάξη και μια σειρά, σε αυτά τα μαύρα χάλια.

Περιμένω τηλεφωνήματα.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος».



Όχι ότι υπάρχει περίπτωση αυτοί να φιλοτιμηθούν, αλλά το έστειλα, έτσι, για να υπάρχει…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…