Η λαϊκή οργή θα σαρώσει το κοινό κομματικό ψηφοδέλτιο Γ. Καμίνη, ως προϊόν της συνεργασίας των σοσιαλνεοφιλελεύθερων του ΓΑΠ και των υπολειμμάτων του μετεξελιγμένου ευρωκομμουνιστικού νεοφιλελευθερισμού.

Γιώργος Καμίνης : Τον πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης, επειδή στα νειάτα του ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη αρθρογραφούσε στον "Θούριο" και ο ΓΑΠ, προθύμως, τον απεδέχθη, για να σπάσει την πολιτική και κοινωνική απομόνωση του ΠΑΣΟΚ και για να ανοίξει (στον Κουβέλη και στα λοιπά ορφανά του Λεωνίδα Κύρκου) πόρτα για τον χειμώνα, προλειαίνοντας το έδαφος για μια συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς. Μια συνεργασία, η οποία, φυσικά, αν γίνει, θα γίνει πάνω στην βάση που έχει θέσει το απεχθές και επαχθές αποικιοκρατικό Μνημόνιο των νέων Quislings. Κούνια που τους κούναγε όλους τους...


"Η υποψηφιότητα του κ. Καμίνη δεν είναι υπερκομματική υποψηφιότητα, παρά τα όσα ισχυρίζεται η "Δημοκρατική Αριστερά" του ντροπαλού Μνημονιόφρονα κ. Φώτη Κουβέλη, ο οποίος την πρότεινε, ως μια πρόβα τζενεράλε μιας μεταγενέστερης συνεργασίας των απομειναριών του παλαιού ευρωκομμουνιστικού χώρου, με το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ του σοσιαλνεοφιλελεύθερου ΓΑΠ.


Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Καμίνη είναι μια κοινή κομματική υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και των υπολειμμάτων του ευρωκομμουνισμού και πολιτικών απογόνων του κ. Λεωνίδα Κύρκου και ως τέτοια θα αντιμετωπισθεί από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν πρόκειται να δώσουν συγχωροχάρτι, ούτε σε αυτούς, που υπέγραψαν το απεχθές και επαχθές αποικιοκρατικό Μνημόνιο της ντροπής, αλλά ούτε και στους ντροπαλούς νεόκοπους υποστηρικτές του και θλιβερούς κοινωνικά συντηρητικούς και πολιτικά (κατ' επίφαση) αριστερούς συνεργάτες των υποτακτικών των μοντέρνων κατακτητών της χώρας.

Vidkun Quisling


 Το κύμα της λαϊκής οργής θα σαρώσει και τα δύο σκέλη αυτής της αγαστής συμμαχίας των Μνημονιοφρόνων (ανοικτών και κρυφών). Τίποτε δεν πρόκειται να σώσει, ούτε τον μεγάλο εταίρο αυτής της εκλογικής συμμαχίας, αλλά ούτε και τον μικρό κολαούζο του, του οποίου ο πολιτικός ρόλος αποκαλύπτεται, ως ένας ρόλος κοινωνικά αντιδραστικός, πολιτικά συντηρητικός και οικονομικά καταστροφικός, όντας παρακλάδι ενός μετεξελιγμένου ευρωκομμουνιστικού νεοφιλελευθερισμού.


Και φυσικά και τα δύο μέρη αυτής της τόσο ταιριαστής συμμαχίας θα λάβουν αυτό που τους αξίζει, δηλαδή την οργή του εκλογικού σώματος, την συνακόλουθη εκλογική συντριβή και στο τέλος την χλεύη των Αθηναίων και ευρύτερα των Ελλήνων πολιτών. Μια χλεύη, η οποία και θα τους αξίζει...


Και οι δύο κωμικοτραγικοί συνεταίροι - είναι η αλήθεια - μας υπόσχονται πολλά σπαρταριστά επεισόδια γέλιου και διασκέδασης, με όσα πρόκειται να ισχυρισθούν και να πράξουν στην πορεία προς τις κάλπες του ερχόμενου Νοεμβρίου.


Ήδη, τα θλιβερά απολειφάδια του ευρωκομμουνισμού βγήκαν πρώτα και καλύτερα και μίλησαν για τις "αυτοδιοικητικές εκλογές", που δεν πρέπει να χάσουν το νόημά τους. Φυσικά, νομίζουν πως απευθύνονται σε χαχόλους και βλάκες.


Μόνο που το εκλογικό σώμα, το οποίο δεν αποτελείται μόνον από βλάκες, θα τους υποδείξει την αλήθεια, την οποία ο κ. Φώτης Κουβέλης και η συντηρητικοποιημένη και ψευδοανανεωτική του παρέα αρνούνται να δουν :


Ότι οι βλάκες δεν αποτελούν, πλέον, την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος και ότι η σχετική πλειοψηφία των σύγχρονων βλακών βρίσκεται εντός των πυλών του χώρου των γερασμένων και συντηρητικοποίημένων ευρωκομμουνιστών "ανανεωτών"...


Και αυτό οι συντηρητικοποιημένοι και ντροπαλοί εραστές του αποικιοκρατικού Μνημονίου θα το διαπιστώσουν σύντομα και με πολύ οδυνηρό τρόπο..."


(Σχόλιό μου http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_2247.html#comment-4063468261626434363 της 5/9/2010, στο θέμα που έχει δημοσιευθεί στο μπλογκ Press.gr, με τίτλο : "Η υποδοχή της υποψηφιότητας Καμίνη..."  http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_2247.html ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…