Ο Διοικητής του e-EΦKA Παναγιώτης Δουφεξής “μας αφήνει χρόνους”, παραιτηθείς. Παρά τα όσα λέγονται, δεν είμαι εγώ, που τον «έφαγα». Υπήρξε λίγος· πολύ λίγος, όπως και ο προκάτοχός του Χρήστος Χάλαρης και όπως ο τέως Διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ Αθανάσιος Καποτάς. Όμως, όλοι αυτοί έφυγαν, αλλά έχουν, πίσω τους, εκκρεμότητες, με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, οι οποίες δεν θα τους αφήσουν ήσυχους, αφού, σύμφωνα με τον νόμο, δεν έχουν ξεμπερδέψει, με αυτές, όπως και ο νυν Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Αθανάσιος Αθανασίου, που έχει «χεσμένη την φωλιά του» και συμπεριφέρεται, ασύδοτα και φυσικά, παράνομα.




 

Ήδη, από χθες, αργά το βράδυ, κυκλοφόρησε και σήμερα, επιβεβαιώνεται ότι ο Παναγιώτης Δουφεξής παραιτήθηκε, από την θέση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ. 

Δεν τον «έφαγα» εγώ, τον Παναγιώτη Δουφεξή, όπως κάποιοι νομίζουν. Θα ήθελα να ήταν, έτσι, αλλά δεν είναι. Απλώς, ο άνθρωπος αυτός είναι λίγος και μάλιστα, πολύ λίγος, για να διαχειριστεί τις ευθύνες και τα καθήκοντά της θέσης, που του έδωσε ο κωμικοτραγικός Κωστής Χατζηδάκης, τον Μάιο του 2021. Βέβαια, δεν είναι λίγος, μόνο, ο Παναγιώτης Δουφεξής. 

Το ίδιο λίγοι ήσαν και ο προκάτοχός του Χρήστος Χάλαρης, όπως επίσης και ο τέως διοικητής του τέως ΕΤΕΑΕΠ Αθανάσιος Καποτάς, ο οποίος υπήρξε και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ και μετέπειτα, του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί ενεπλάκησαν, δια της ενθάρρυνσης και της προτροπής, στην διάπραξη της, εν συνόλω, παρανομίας, ως και της αδιαφορίας τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στην υπόθεση της παράνομης ελάττωσης της χρηματικής περιουσίας των ασφαλιστικών οργανισμών ΕΤΕΑΕΠ και εν τέλει, του e-ΕΦΚΑ, στον οποίο, από 1/2/2020, ενσωματώθηκε το ΕΤΕΑΕΠ, μαζύ με το ΤΕΑΠΥΚ των βενζινοπωλών, με την εξακολούθηση της χορήγησης επικουρικών συντάξεων, σε 300, περίπου, πρατηριούχους υγρών καυσίμων. 

Πάντως, η υπόθεση, με τις προσδιορισθείσες, ως παράνομες επικουρικές συντάξεις των βενζινοπωλών, που μένουν εκκρεμείς, θα τον απασχολήσουν και νομικά, μετά την αφυπηρέτησή του, διότι, εν ολίγοις, τα έκανε σκατά, αφού δεν προστάτευσε την χρηματική περιουσία του ασφαλιστικού οργανισμού, στην διάρκεια αυτών των δυο ετών και, περίπου, πέντε μηνών, που είναι Διοικητής του, από τον Μάιο του 2021, έως τώρα. Και αυτό αφορά και τον προκάτοχό του και τον Αθανάσιο Καποτά.

Δεν είναι και μεγάλη έκπληξη η παραίτηση του Παναγιώτη Δουφεξή, από την θέση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, για την οποία γράφει ο ηλεκτρονικός και λοιπός τύπος και η οποία ανακοινώθηκε, με αντικαταστάτη του, τον Αλέξανδρο Βαρβέρη, μέχρι τώρα α’ υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ. Όπως φαίνεται, οι πληροφορίες, που είχαν κυκλοφορήσει, στο παρασκήνιο, ότι ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε καλή πολιτική και λοιπή χημεία, με τον Παναγιώτη Δουφεξή δεν ήσαν αβάσιμες. 

Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης υποχρέωσε τον Παναγιώτη Δουφεξή να παραιτηθεί, από την θέση του Διοικητή του ασφαλιστικού οργανισμού, ζητώντας του αυτή την παραίτηση, προκειμένου να διευκολύνει το έργο, που θέλει να επιτελέσει ο υπουργός, σύμφωνα με τις αντιλήψεις του. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν νομίζω ότι οι δικές μου συνεχείς καταγγελίες, για την εξακολουθητική χορήγηση των παράνομων επικουρικών συντάξεων των βενζινοπωλών του τέως ΤΕΑΠΥΚ, έπαιξαν κάποιο ρόλο, σε αυτή την υπόθεση, παρά τα όσα ορισμένοι νομίζουν. 





Δεν είναι κακό το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Δουφεξής υποχρεώθηκε να παραιτηθεί. Καλό και χρήσιμο είναι. Αλλά, από μόνη της, αυτή η παραίτηση δεν παίζει κανέναν ρόλο, όσον αφορά τα πολλά θέματα, που έχω θέσει, με τις καταγγελίες μου, εδώ και πάνω από δυόμισι χρόνια, οι οποίες καταγγελίες, βέβαια, όπως είναι γνωστό, παραμένουν εκκρεμείς, ενώ, όπως αντιλαμβάνομαι, η ζημιά, που έχει υποστεί ο ασφαλιστικός οργανισμός, από τις 300 περιπτώσεις των παράνομων επικουρικών συντάξεων των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, δεν έχει αποκατασταθεί και εξακολουθεί να υφίσταται και ως εκ τούτου, ανάμεσα στα άλλα, το τρέχον αποτέλεσμα είναι να μεγαλώνει η υφιστάμενη ζημιά, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει απώλεια διαφυγόντων κερδών, για τον ασφαλιστικό οργανισμό, απο την υφιστάμενη παράνομη μείωση της χρηματικής του περιουσίας.

Και φυσικά, ανάμεσα στα πολλά άλλα, υπάρχει και το θέμα της θρασύτητας, που επιτρέπεται, στον Γενικό Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών, που, αναξίως, τοποθετήθηκε στην θέση αυτή. Για να μην κουράζω τους αναγνώστες, παραπέμπω, στα, εντελώς, πρόσφατα δημοσιεύματα, σε αυτό εδώ το μπλογκ, με τίτλους : Η, από 30/9/2023 ηλεκτρονική αναφορά μου, στον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Τσακλόγλου (socinsur@yeka.gr), για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις, στο πρώην ΤΕΑΠΥΚ του τέως ΕΤΕΑΕΠ, που, την 1/3/2020, εντάχθηκε στον e-ΕΦΚΑ και οι πολλαπλές αναφορές μου από 31/12/2020, έως και τώρα, που δεν έχουν απαντηθεί   και  
e-ΕΦΚΑ : Η από 28/9/2023 ηλεκτρονική αναφορά μου, προς τον Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικών Ελέγχων, τέως αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Γεράκη και την Διοίκηση, εις βάρος του Γενικού Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Αθανάσιου Αθανασίου, του οποίου το υπηρεσιακό τηλέφωνο 2105219714 έχει «κλειδωθεί» και απαντά, ηχογραφημένα, ότι “ο αριθμός αυτός δεν είναι αποδεκτός”. (Αυτή η δουλειά είναι, προφανώς, κατευθυνόμενη, από την Διοίκηση).  Στο τελευταίο δημοσίευμα, μάλιστα, το αναγνωστικό κοινό, πρέπει να διαβάσει και τα, εκεί, παρατιθέμενα 9 σχόλια, για να αντιληφθεί την υπηρεσιακή σκαιότητα, την αυθαίρετη, άθλια και ετσιθελική συμπεριφορά του Γενικού Διευθυντή Αθανάσιου Αθανασίου, που χρησιμοποιούσε, μέχρι την περασμένη Παρασκευή κομμένο τηλέφωνο, για να μην ενοχλείται, από το ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και κοινό λοιπό και τον οποίο πίεσα και πιέζω να με καλέσει, στο πραγματικό υπηρεσιακό του τηλέφωνο, που ανάρτησε, την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, στο Διαδίκτυο, μετά από συνεχείς αναφορές μου, που συνεχίζονται και προς τον τέως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Γεράκη, την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ως εξής, μετά τα σχόλια, στην δική μου ηλεκτρονική δημόσια ανάρτηση και η συνέχεια των οποίων έχει, ως κάτωθι :


«Κυρίες και κύριοι 

όπως προκύπτει από τα πράγματα και σήμερα 5 Οκτωβρίου 2023, ο Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Αθανάσιος Αθανασίου εξακολουθεί να αρνείται, στην πράξη, να απαντήσει, στην τηλεφωνική κλήση που του έκανα, πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, στο σωστό (και όχι στο μη ενεργό παραπλανητικό τηλέφωνο, που ενεφάνιζε, προς τα έξω, δηλαδή, στο ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και λοιπό κοινό, που θέλει να εξυπηρετηθεί) υπηρεσιακό του τηλέφωνο, το οποίο ανήρτησε, για πρώτη φορά, στο Διαδίκτυο την, εν λόγω, ημέρα, Δευτέρα 2 Οκτωβριου 2023. 

Παρά το γεγονός ότι, παραπειστικά, επί μήνες εμφανιζόταν, ως υπηρεσιακό τηλέφωνο του Γενικού Διευθυντή Αθανασίου Αθανασίου το 2105219714 το οποίο άλλωστε ήταν και στο Διαδίκτυο, αλλά και μου το είχε γνωρίσει η Όλγα Καραθάνου, προκειμένου να τηλεφωνήσω, για να πληροφορηθώ, για το θέμα των εγγράφων του e-ΕΦΚΑ, τα οποία έχω ζητήσει και για τα οποία υπάρχει και σχετική αλληλογραφία και με τον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος προτρέπει την Υπηρεσία σας, με δυο επιστολές του, τον περασμένο Ιανουάριο και τον περασμένο Ιούλιο, να απαντήσει, στις επανειλημμένες αναφορές και αιτήσεις μου, από τον Ιούλιο του 2022, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023, αλλά και μετέπειτα, τονίζοντας ότι η Υπηρεσία σας έχει παραβεί, κάθε νόμιμη προθεσμία και δεοντολογία. 

Και έτσι, στην πράξη, η Υπηρεσία σας αρνείται να απαντήσει, στα αιτήματά μου, λέγοντας, μάλιστα με ένα ολιγόλογο e-mail της 19/7/2023 ότι η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, ο Αθανάσιος Αθανασίου ο οποίος έχει την αρμοδιότητα να απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία θέτω με τις αναφορές μου και να μου γνωρίσει την τύχη των ζητούμενων επίσημο έγγραφο του ασφαλιστικού οργανισμού που ζητάω, συνεχίζει Να λειτουργεί με τρόπο ασύδοτο και ανεξέλεγκτο έχοντας προφανώς και την έγκριση της διοικήσεως του ασφαλιστικού οργανισμού η οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ενέχεται στην απώλεια των χρηματικών ποσών που έχει υποστεί Ο ασφαλιστικός οργανισμός εξαιτίας της συνεχούς και συνεχιζόμενης χορήγησης των παράνομων ποσό των ποσών των επικουρικών συντάξεων τον πρατηριούχο μικρό καυσίμων όσο οι αρχικές συνταξιοδοτικής αποφάσεις που εξεδόθησαν,  συνεχίζουν να μην ανακαλούνται και να μην αναζητώνται τα παράνομα χορηγηθέντα πόσα συντάξεων, σε ανθρώπους, που δεν τα εδικαιούντο, ενώ οι υπεύθυνες, για την αναζήτηση και την είσπραξη αυτών των παράνομων συνταξιοδοτικών ποσών, που χορηγήθηκαν και για την ανάκληση των σχετικών συνταξιοδοτικών αποφάσεων, δηλαδή οι διευθύντριες, που ήσαν, κατά καιρούς, αρμόδιες, ήτοι η Γεωργία Τσερπέλη, η Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου η Αφροδίτη Νιφόρου ( η τελευταία και ως αρμόδια διευθύντρια της ΣΤ' Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφαλισης του τέως ΕΤΕΑΕΠ και πρώτα από όλα, ως Προϊσταμένη του Τμήματος Εσωτερικών Ελέγχων του ΕΤΕΑΕΠ, δεν έδωσε τις πρεπουσες και υποχρεωτικές οδηγίες, στην αρμόδια Διεύθυνση), συμφωνώντας, με την Γεωργία Τσερπέλη ότι αυτές οι περιπτώσεις, που είχαν προκύψει, στο παρελθόν (πριν το 2017), αν και παράνομες, όπως προκύπτει και από την υπ' αριθμ. 682/10-11-2017 Έκθεση Ελέγχου της Ομάδας Ελέγχου, στην οποία ηγείτο και την εξέδωσε η Αφροδίτη Νιφόρου, έπρεπε, σιωπηρώς, να παρακαμφθούν και να μην πειραχτούν, παρά την γνωστή, εξόφθαλμη και δεδομένη παρανομία τους και την, άνευ αμφιβολίας, υφιστάμενη βλάβη της χρηματικής περιουσίας του ΕΤΕΑΕΠ και εν συνέχεια, του e-ΕΦΚΑ, στον οποίο, από την 1η Μαρτίου 2020, το ΕΤΕΑΕΠ ενσωματώθηκε.

Φυσικά, όλα αυτά τα παράνομα, γεγονότα, που βλάπτουν την Υπηρεσία σας, ως προς την χρηματική της περιουσία, δεν ήταν δυνατόν να τα αποφασίσουν και να τα πράξουν, μόνες τους οι Γεωργία Τσερπέλη, η Αφροδίτη Νιφόρου και οι αντικαταστάτριες τους. 

Ο, τότε, Διοικητής, που ασκούσε στενή και ασφυκτική διοίκηση, στα θέματα αυτά, ιδιωσ, όσα αφορούσαν την περιουσία του ΕΤΕΑΕΠ, προφανώς, ήταν γνώστης, της νέας κατάστασης, που προέκυψε και φυσικά, επέτρεψε, για τους δικούς του λόγους (που υποψιάζομαι ότι ήσαν πολιτικής χροιάς) αυτήν την παράνομη βλαπτική πρακτική, εις βάρος των χρημάτων του ασφαλιστικού οργανισμού.

Αυτό, όμως, δεν δικαιολογούν τους, εκνόμως, πράξαντες και τις παρανόμως, πράξασες.

Έτσι, λοιπόν και εγώ ζητώ τις εξηγήσεις, που πρέπει να μου δοθούν, για τα θέματα αυτά., που έχω καταγγείλει από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 αλλά και για τα έγγραφα, που ζητώ και τα οποία χρειάζομαι στην δικαστική εκκρεμότητα που έχω μετά από την μήνυση που μου έκανε η Αφροδίτη Νιφόρου, για τις καταγγελίες νου, εις βάρος της.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί, ο Αθανάσιος Αθανασίου, ο οποίος είναι αρμόδιος να μου δώσει τις εξηγήσεις και για τις καταγγελίες μου,που εκκρεμούν, αλλά, κυρίως, για τα επίσημα έγγραφα, που ζητώ, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, λειτουργεί ανεξέλεγκτα, αυθαίρετα ετσι θέλεις έτσι Σέλικα και συνεχίσει απρόσκοπτα, ασύδοτα και χωρίς να εμποδίζεται από κανέναν, εξ υμών, να συμπεριφέρεται, με σκαιό τρόπο, αρνούμενος, ακόμη και την τηλεφωνική επαφή μαζί μου, χρησιμοποιώντας τον παραπάνω ειδικό μηχανισμό του διακεκομμένου τηλεφώνου το οποίο είναι, επι μήνες, ουσιαστικά, ανύπαρκτο, απαντώντας στις κλήσεις του κόσμου, με ένα ηχογραφημένο μήνυμα, ότι "το τηλέφωνο αυτό δεν είναι αποδεκτό" για να κλείσει, κατόπιν, η τηλεφωνική κλήση.

Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά ότι όλα αυτά αποτελούν μια άθλια πρακτική την οποία δυστυχώς η διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού επιτρέπει χωρίς κανέναν έλεγχο και χωρίς καμιά περί του αντιθέτου υποδείξει στον Αθανασίου Αθανασίου να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ιταμό τρόπο σε εμένα Και φυσικά αφού το κάνει σε μένα είναι προφανές ότι θα το κάνει και σε άλλους ανθρώπους με τους οποίους δεν επιθυμεί να έρθει σε επαφή παρά την υποχρέωση του ως υπηρεσιακού παράγοντα σε υψηλή μάλιστα εσύ θέση να εξυπηρετεί το ασφαλιστικό το συνταξιοδοτικό και το λοιπό κοινό το οποίο έρχεται σε επαφή με τον ασφαλιστικό οργανισμό και με τον ίδιο, ως αρμόδιο.

Το δυστύχημα είναι ότι μέχρι τώρα πέρα από το γεγονός ότι το έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια για να μην πω κάτι χειρότερο είναι ούτε ότι αφήνεται ελεύθερος από την διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και αυτό περιλαμβάνει και τα ελεγκτικά επίπεδα του ασφαλιστικού οργανισμού να πράττει όπως επιθυμεί και βούλεται ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Για τον λόγο αυτόν, η μάλλον καλύτερα, για τους λόγους αυτούς, που είναι αρκετοί, η παρούσα αναφορά αποτελεί και αυτή μια πειθαρχική αναφορά, εις βάρος του Αθανασίου Αθανασίου για, την ελεεινή συμπεριφορά του, που δεν αρμόζει, σε έναν υπηρεσιακό παράγοντα αυτού του επιπέδου. 

Κατόπιν τούτων, παρακαλώ, όπως και στις προηγούμενες αρκετές αναφορές, που έχω κάνει, εις βάρος του προσώπου του συγκεκριμένου Γενικού Διευθυντή, για αυτή την ιταμή συμπεριφορά, η οποία είναι προϊόν σχεδιασμού, να ελεγχθεί και αυτή η πειθαρχική αναφορά, όπως και οι προηγούμενες, που έχω υποβάλει, από την  περασμένη Δευτέρα και έως τώρα, αλλά και παλαιότερα, προκειμένου ο Αθανάσιος Αθανασίου να υποστεί την δέουσα σκληρότατη πειθαρχική τιμωρία, που απαιτείται να υποστεί και επίσης, παρακαλώ να μου γίνουν γνωστές οι ενέργειες σας, επί του θέματος αυτού, της τωρινής πειθαρχικής αναφοράς, αλλά και όλων των υπολοίπων πειθαρχικών αναφορών, εις βάρος του Αθανασίου Αθανασίου καθώς και τα αποτελέσματα τα οποία πρέπει και πρόκειται να προκύψουν. 

Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος»



Επίσης, έστειλα ηλεκτρονική πειθαρχική αναφορά μου, με e-mail και χθες 5/10/2023, προς τον υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Παναγιώτη Τσακλόγλου, εις βάρος του Γενικού Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών, η οποία δομείται, καταγγέλλοντας τον αδίστακτο σταρχιδιστή Αθανάσιο Αθανασίου και τους υπολοίπους και η οποία ηλεκτρονική πειθαρχική αναφορά έχει, ως ακολούθως :



«Κύριε υφυπουργέ Παναγιώτη Τσακλόγλου 

σας γνωρίζω, με την παρούσα αναφορά, την άθλια κατάσταση, που επικρατεί στον e-ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα, την ελεεινή συμπεριφορά του Γενικού Διευθυντή Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών Αθανασίου Αθανασίου, η οποία περιγράφεται, αναλυτικά, στα παρακάτω e-mails, με τις πειθαρχικές αναφορές, που έχω υποβάλει, σε βάρος του και για τις οποίες, μέχρι τώρα, η παρούσα Διοίκηση του ασφαλιστικού οργανισμού αδιαφορεί, επιτρέποντας, στον Αθανασίου Αθανασίου, να συμπεριφέρεται, με έναν άθλιο και απαράδεκτο τρόπο, απέναντι μου και προφανώς, απέναντι σε όλους τους πολίτες, με τους οποίους δεν θέλει να έρθει σε επαφή. 

Η αναφορά μου, προς σας,  με e-mail της 30 Σεπτεμβρίου 2023 είναι ενδεικτική της κατάστασης, που επικρατεί, σχετικά, με τις παράνομες επικουρικές συντάξεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, η οποία εκκρεμεί, εδώ και πολλά χρόνια, ήτοι, από την αναφορά μου της 31 Δεκεμβρίου 2020, αλλά ουσιαστικά, από τον Νοέμβριο του 2017 και η οποία, μέχρι τώρα, η Υπηρεσία έχει παρελκύσει, επι έτη, με αποτέλεσμα την παράνομη περιουσιακή χρηματική βλάβη του ασφαλιστικού οργανισμού, που πληρώνει χρήματα, τα οποία δεν θα έπρεπε να πληρώνει, με αποτέλεσμα να βλάπτεται η περιουσία του, ενώ η Διοίκηση παρακολουθεί όλη αυτή την κατάσταση, με απάθεια και αφήνοντας τον χρόνο να κυλά και να περνά, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Για να μην σας απασχολήσω περισσότερο, διαβάστε παρακαλώ τα e-mails, που ακολουθούν, για να λάβετε γνώση της υπόθεσης και παρακαλώ να επέμβετε, στην Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να εκκαθαριστεί αυτή η πολυετής εκκρεμότητα, που βλάπτει την περιουσία του οργανισμού, να τιμωρηθούν οι τπευθυνοι και να μου χορηγηθούν τα επίσημα έγγραφα,τα οποία ζητώ και τα οποία προτρέπει και ο Συνήγορος του Πολίτη 
την Υπηρεσία να μου χορηγήσει, πλην όμως, εκείνοι αρνούνται, ακόμη και να έρθουν, σε επαφή μαζί μου, προκειμένου να με πληροφορήσουν, περί τίνος πρόκειται και πότε θα μου δώσουν, ή αν δεν θα μου δώσουν και για ποιον λόγο, τα έγγραφα, που ζητώ, για δικαστική χρήση. 

Κατόπιν τούτων, αναφέροντας τα περιστατικά, αλλά και τους ανθρώπους, οι οποίοι βλάπτουν τα περιουσιακά στοιχεία του ασφαλιστικού οργανισμού, παρακαλώ η παρούσα αναφορά, ως πειθαρχική αναφορά, που είναι, να εξεταστεί από τα όργανα του Υπουργείου σας και να μου γνωστούν οι ενέργειες σας καθώς και τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών. 



Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος» 




Το τί θα επακολουθήσει, θα το δούμε, μια και σήμερα Παρασκευή 6/10/2023, τους υπέβαλα και νέα πειθαρχική και ποινική αναφορά, που έχει, ως παρακάτω :



«Κυρίες και κύριοι. Κύριε Εισαγγελεύ.

 Κυπάμαι, που ο Αθανάσιος Αθανασίου συνεχίζει την πολύ κακή τακτική του να μην ανταποκρίνεται, στην κλήση την τηλεφωνική, που του έκανα, την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και στις πειθαρχικές αναφορές, που έχω υποβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από σήμερα και πριν, εις βάρος του, για αυτή την συνεχόμενη αχαρακτήριστη και μπορώ να πω, άθλια συμπεριφορά του, που δεν συνάδει, με την υψηλή διοικητική θέση, που του έχει απονεμηθεί, από την Διοίκηση, δηλαδή, ουσιαστικά, από τον Παναγιώτη Δουφεξή, που, όπως πληροφορήθηκα, "πήρε δρόμο" και παραιτήθηκε, από Διοικητής του ασφαλιστικού οργανισμού. 

Άκουσα να λέγεται ότι εγώ είμαι εκείνος, που "έφαγα" τον Παναγιώτη Δουφεξή, από Διοικητή.
 
Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Δεν είμαι εγώ εκείνος, που "έφαγε" τον Δουφεξή. Θα ήθελα να είναι έτσι. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι έτσι, τα πράγματα. 

Ο άνθρωπος αυτός υπήρξε και είναι λίγος και μάλιστα, πολύ λίγος, για την θέση, που του έδωσε ο αχαρακτήριστος ο προηγούμενος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. 

Εν πάση περιπτώσει, η παρούσα αναφορά, που είναι και αυτή πειθαρχική αναφορά, κατά του Γενικού Διευθυντή Αθανάσιου Αθανασίου, όπως και των συνενόχων του, στην διάπραξη των πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων, που αφορούν την συνέχιση της παράνομης ελάττωσης της χρηματικής περιουσίας του ασφαλιστικού οργανισμού, αποτελεί, παράλληλα και αναφορά, που αφορά την καταγγελία, για την διάπραξη αυτών των ποινικών αδικημάτων και πρέπει αυτοί, που την χειρίζονται, να συμμορφωθούν, στις διατάξεις του άρθρου 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διαβιβάζοντας τον σχετικό υπηρεσιακό φάκελο της υποθέσεως, που έχει σχηματισθεί, για τις παράνομες επικουρικές συντάξεις, στο πρώην ΤΕΑΠΥΚ, στην αρμόδια δικαστική αρχή, προκειμένου αυτή να προβεί, στις δικές της ενέργειες, εις βάρος των διαπραξάντων τα εντοπισθέντα ποινικά αδικήματα, ανάμεσα, στους οποίους είναι ο Παναγιώτης Δουφεξής, ο Χρήστος Χάλαρης, ο Αθανάσιος Καποτάς, ο Αθανάσιος Αθανασίου, η Αφροδίτη Νιφόρου, η Γεωργία Τσερπέλη και όσοι λοιποί άλλοι, που έχουν εντοπισθεί, ή που θα εντοπισθούν.

Εννοείται ότι παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις ενέργειες, στις οποίες πρόκειται να προβείτε, για την παρούσα αναφορά μου, προς σας, καθώς για όλες τις άλλες αναφορές, που σας έχω υποβάλει.


Αναστάσιος Παναγιώτη Αναστασόπουλος»



Τα επόμενα, θα τα πούμε, από την Δευτέρα, που μας έρχεται…
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ : “Τους ζυγούς λύσατε”! Πήραν, χεράκι-χεράκι, την ελληνική κοινωνία και την παρέδωσαν, στην δεξιά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι την έβγαλαν, από την προεπαναστατική κατάσταση, στον οποία βρισκόταν, κατά την περίοδο 2011-2015 και την οδήγησαν, στην υποταγή, στην ολιγαρχία. (Η δεξιά και η ολιγαρχία, τελικά, τους χρωστούν μεγάλη χάρη. Πολύ μεγάλη χάρη)…