Ο e-ΕΦΚΑ εξακολουθεί να παίζει το κρυφτούλι και να μην εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης της καταβολής του εφάπαξ, που δικαιούμαι και έχει αναγνωρίσει ότι μου οφείλει. (Αλλά, θέλοντας ή μη, θα υποχρεωθεί να συμμορφωθεί, εφ’ όλης της ύλης - που, άλλωστε, είναι και μεγάλη - στην νομιμότητα).

 




Καθώς περνάει ο καιρός και ο e-ΕΦΚΑ καθυστερεί, αδικαιολόγητα, να μου καταβάλει το υπόλοιπο ποσόν που εφάπαξ, το οποίο μου χρωστά, για την περίοδο από 22/3/1991, έως 31/12/2005, στις 16/12/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1:06 μ.μ., αποφάσισα και έστειλα στον υπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων στον διοικητή του ασφαλιστικού οργανισμού στις αρμόδιες Δενικές Διευθύνσεις Συντάξεων, αλλά και στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και στο Τμήμα Μισθοδοσίας στο Τμήμα Αναφορών στο Τμήμα Πειθαρχικού, στην Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα, σε αρμόδια πρόσωπα του e-ΕΦΚΑ, το οποίο κοινοποίησα και στον δικηγόρο μου Τάσο Σγούρο και τον Γιάννη Ζιάζιαρη, το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα/αναφορά, απαιτώντας εξηγήσεις :


“Όσον αφορά την μη πληρωμή ακόμα και σήμερα (που γράφω το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα / αναφορά), του υπολοίπου εφάπαξ, που μου οφείλει η αρμόδια Υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ, παρά το γεγονός ότι έχει εκδοθεί η υπ' αριθμ. 577227/6-12-2022 Απόφαση χορήγησης του, εν λόγω, υπόλοιπου εφάπαξ, που δικαιούμαι και έχει εγκριθεί να μου καταβληθεί, έρχομαι, με την παρούσα αναφορά, η οποία έχει και πειθαρχικό χαρακτήρα, απευθυνόμενη, στον εποπτεύοντα Υπουργό, στον Διοικητή και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του e-ΕΦΚΑ, να υπενθυμίσω αυτήν την καθυστέρηση της καταβολής του υπόλοιπου ποσού του εφάπαξ μου και να ρωτήσω, για την αιτία αυτής της αδικαιολόγητης καθυστέρησης.

Υπενθυμίζω ότι η Υπηρεσία (ο e-ΕΦΚΑ και μάλιστα η Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα κατέχει τον τραπεζικό μου λογαριασμό της ΕτΕ, στον οποίο καταθέτει τις μηνιαίες κύριες συντάξεις μου και φυσικά, πρέπει να έχει αποστείλει τον συγκεκριμένο τραπεζικό μου λογαριασμό, στην αρμόδια Υπηρεσία του ασφαλιστικού οργανισμού, αν (κακώς) δεν το έχει πράξει, ακόμη.

Κατόπιν τούτων, ζητώ από τον υπουργό, τον διοικητή και τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του e-ΕΦΚΑ να ελέγξουν το τί έχει συμβεί, με την μη πληρωμή του υπόλοιπου εφάπαξ μου και να φροντίσουν, αμέσως, για την καταβολή του, παρασχοντας, παράλληλα, σε μένα, την πληρη πληροφόρηση, ως προς τις ενέργειες, στις οποίες πρόκειται να προβούν και φυσικά, να μου καταβληθεί το εκκρεμές ποσόν, που μου οφείλει η Υπηρεσία.

Τελών εν αναμονή


Αναστάσιος Αναστασόπουλος”


Την ίδια ημέρα και ώρα 1:10 μ.μ., έλαβα Από την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημόσιου Τομέα το παρακάτω γενικόλογο ηλεκτρονικό μήνυμα, το κείμενο του οποίου και παραθέτω :  

Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε να ενημερώσετε τον ενδιαφερόμενο  σχετικά με το αίτημα πληρωμής του Εφάπαξ του.

 

e-ΕΦΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 

Τηλ.: +30 210-3270506-502

email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr

Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα




Η προώθηση του, ως άνω, ηλεκτρονικού μηνύματος ήταν περιορισμένη και απευθυνόταν, προς την Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα, στην Παρθενία Καραδήμα και στο Τμήμα Απονομής Συντάξεων ΝΠΔΔ.


Φυσικά, έκρινα ότι το περιεχόμενο του μηνύματος της Γενικής Διευθύνσεως Συντάξεων Δημοσίου Τομέα είναι, απολύτως, ανεπαρκές και ουδέτερο και την 19/12/2022 και ώρα 6:30 π.μ., έστειλα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα/αναφορά, στον εποπτεύοντα Υπουργό, στον Διοικητή, στις αρμόδιες Γενικές Διευθύνσεις, με το παρακάτω περιεχόμενο :


“Κυρίες και κύριοι, με το να διακινείτε, με γενικές διατυπώσεις των εγγράφων σας, χωρίς να αναφέρεστε, στα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά μηνύματα/αναφορές, που υποβάλω και χωρίς να ζητάτε συγκεκριμένες απαντήσεις, επί όσων θεμάτων θέτω, προς επίλυση των όσων, με ηλεκτρονικά μηνύματα, τα οποία σας στέλνω, δεν υπάρχει η απαραίτητη συνεννόηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυστοκία και καθυστέρηση της επίλυσης των αιτημάτων, που υποβάλλω.

Παράδειγμα είναι το απαντώμενο, από εμένα, έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα, το οποίο είναι γενικόλογο και δεν θέτει τα πρέποντα ερωτήματα, ως προς το, εάν η Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα απέστειλε το χρειαζούμενο αντίγραφο του τραπεζικού μου λογαριασμού, στο Τμήμα Μισθοδοσίας, προκειμένου η αρμόδια Υπηρεσία, που πρέπει να πιστώσει, σε αυτόν τον τραπεζικό μου λογαριασμό, το χρηματικό ποσόν της Αποφάσεως, που εξεδόθη και μου απένειμε το υπόλοιπο ποσόν του εφάπαξ που δικαιούμαι, για το χρονικό διάστημα, από 22/3/1991, έως 31/12/2005, η καταβολή του οποίου εκκρεμεί, παρά το γεγονός ότι η σχετική Απόφαση έχει εκδοθεί την 6/12/2022.

Αυτή η ιστορία καρκινοβατεί διότι η Παρθενία Καραδήμα, αφού, στην αρχή καμωνόταν ότι είχε προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σχετικά με την καταβολή του εφάπαξ μου και υποτίθεται ότι δεν είχε κάτι άλλο να πράξει, απειλώντας με, μάλιστα, με το κατάπτυστο ηλεκτρονικό της μήνυμα της 28/11/2022, ότι θα θέσει στο αρχείο, οποιοδήποτε άλλο μήνυμά μου, επί του αυτού θέματος, επειδή θα το θεωρούσε, ως καταχρηστικό. Βέβαια, στην συνέχεια, της υποδείχτηκε, προφανώς, από τους ανώτερους της ότι δεν έχει πράξει όλα τα νόμιμα, σχετικά, με την περίπτωση μου και ότι όφειλε να διαβιβάσει το Αίτνα μου της 22/6/2021, για την χορήγηση του υπολοίπου του εφάπαξ μου, στην αρμόδια να το ικανοποιήσει Υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ, πράγμα, το οποίο έπραξε, εν κρυπτώ, από εμένα, χωρίς να μου κοινοποιήσει, το διαβιβαστικό του αιτήματος μου, έγγραφο, προς το Τμήμα Μισθοδοσίας, από το οποίο, αργότερα, έμαθα την πραγματοποίηση της διαβίβασης του αιτήματος μου, χωρίς αυτό, παρανόμως και παρά τα όσα προβλέπει ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας, να μου κοινοποιηθεί το έγγραφο αυτό, ούτως ώστε να λάβω γνώση.

Έτσι τώρα, δεν γνωρίζω ποιά έγγραφα της υπόθεσης μου διαβιβάστηκαν, στην κριθείσα, ως αρμόδια, να επιληφθεί του αιτήματος μου, για την χορήγηση, εις εμέ, του υπόλοιπου του εφάπαξ μου και με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω το εάν διαβιβάστηκε, μαζί με την αρχική μου αίτηση της 22/6/2021 και αντίγραφο του τραπεζικού μου λογαριασμού, με αποτέλεσμα να μην μπορώ, τώρα, να εντοπίσω ποιός φταίει, για την, έως τώρα, μη πίστωση του τραπεζικού μου λογαριασμού, στην ΕτΕ, με το χρηματικό ποσόν του υπόλοιπου του εφάπαξ μου. Για τον λόγο αυτόν, έχω ζητήσει και εξακολουθώ να απαιτώ να μου αποσταλεί αντίγραφο του εγγράφου, με το οποίο η Β’ Διεύθυνση Απονομής Επικουρικών Συντάξεων και Εφάπαξ διαβίβασε το αρχικό αίτημα μου, για την χορήγηση του εφάπαξ, που δικαιούμαι, αλλά, μέχρι τώρα, εκ μέρους της εν λόγω Διευθύνσεως τηρείται σιγή. Δεν μου έχει δοθεί καμμία πληροφορία, επί του θέματος αυτού.

Κατόπιν τούτων, απευθυνόμενος, στον εποπτεύοντα Υπουργό, στον αρμόδιο Διοικητή και στις υπερκείμενες της Παρθενίας Καραδήμα αρμόδιες Γενικές Διευθύνσεις : 

  1. Να την υποχρεώσουν να μου αποστείλει αντίγραφο του εγγράφου, με το οποίο διαβίβασε το αρχικό αίτημα μου της 22/6/2021, για την χορήγηση του εφάπαξ μου, στο Τμήμα Μισθοδοσίας, προκειμένου να λάβω γνώση του περιεχομένου του.
  2. Να μου εξηγήσουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η καταβολή του εφάπαξ μου, ενώ έχουν περάσει 13 ημέρες, από τότε, που εξεδόθη η 577227/6-12-2022 Απόφαση, με την οποία μου απονεμήθηκε και το υπόλοιπο εφάπαξ μου.
  3. Επαναλαμβάνω την απαίτηση μου, προς τον εποπτεύοντα Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προς τον αρμόδιο Διοικητή και προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, για τον πειθαρχικό έλεγχο των πράξεων και των παραλείψεων της Παρθενίας Καραδήμα και κάθε άλλου συνυπεύθυνου υπηρεσιακού προσώπου, για τα πειθαρχικά αδικήματα, που διέπραξαν, ως προς τον χειρισμό της περίπτωσης μου (και ιδιαίτερα, για την σύνταξη και αποστολή του ψευδολόγου εγγράφου της 28/11/2022 της Β’ Διευθύνσεως Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα του e-ΕΦΚΑ), καθώς και την σκληρή και παραδειγματική τιμωρία τους.
  4. Αυτό, που, επίσης, ζητώ είναι η πλήρης ενημέρωση μου, για όλες τις ενέργειες, στις οποίες πρόκειται να προβούν όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, όσον αφορά τα θέματα, τα οποία θίγω, με την πατούσα ηλεκτρονική αναφορά μου, καθώς και με όλες τις προηγούμενες.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ, για τις ταχείες ενέργειές σας.


Αναστάσιος Αναστασόπουλος”  


Την ίδια ημέρα, Δευτέρα 16/12/2022 και ώρα 8:03 π.μ. η Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα προώθησε την αποσταλείσα, από εμέ, αναφορά, στον ίδιο περιορισμένο κύκλο αποδεκτών, όπως την προηγούμενη φορά, γράφοντας, με λίγα λόγια, τα παρακάτω :


Σας  προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 

 

e-ΕΦΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 

Τηλ.: +30 210-3270506-502

email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr

Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα




Σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα, απάντησα, σε δυο συνέχειες, χθες (19/12/2022 και ώρα 8:50 μ.μ.) και σήμερα (20/12/2022 και ώρα 1:14 π.μ.), ως εξής :


 Κυρίες και κύριοι το χθεσινό ηλεκτρονικό σας μήνυμα υπήρξε ακόμα πιο ολιγόλογο, από τα προηγούμενα και ως εκ τούτου  το κρίνω ανεπαρκές. Αυτό συμβαίνει επειδή απευθύνεσθε, ουσιαστικά, στην κυρία Παρθενία Καραδήμα, στην οποία αφήνετε απεριόριστα περιθώρια και χωρίς συγκεκριμενοποιημένες εντολές και κατευθύνσεις, να απαντήσει όπως αυτή επιθυμεί και ενώ γνωρίζετε ότι η, εν λόγω, κυρία δεν επιθυμεί να απαντήσει σε κανένα, από τα ερωτήματα, που θέτω, αν λάβουμε υπόψη μας την αναιδή ηλεκτρονική αναφορά της 28/11/2022, με την οποία, ουσιαστικά, με απέκλεισε, από, περαιτέρω, συνομιλητή της, ως ασκούνται καταχρηστικό δικαίωμα. Για τον λόγο αυτόν, έπρεπε, στο υπαντώμενο, από εμένα, δια της παρούσης, ηλεκτρονικό μήνυμα, που της αποστείλατε, να της υποδείξετε, σε ποιά ζητήματα πρέπει να απαντήσει, εξ όσων θέτω.

Εν πάση περιπτώσει και επειδή τα πολλά-πολλά δεν χρειάζονται, πέραν των όσων θέτω, στην χθεσινή ηλεκτρονική αναφορά μου καθώς και στις προηγούμενες, η Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα να μου ξεκαθαρίσει :

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ :

  1.  Έχει η Παρθενία Καραδήμα αποστείλει αντίγραφο του τραπεζικού μου λογαριασμού, που τηρείται, στην ΕτΕ και τον οποίο η Διεύθυνση της κατέχει, στο Τμήμα Μισθοδοσίας του e-ΕΦΚΑ; Και αν όχι, γιατί δεν έχει αποστείλει αυτό το αντίγραφο;
  2. Γιατί άλλαξε την γνώμη της και από εκεί που θεωρούσε περαιωμένη την αρμοδιότητα της, επί  της υποθέσεως μου και με απειλούσε ότι θα έθετε, στο αρχείο, οποιαδήποτε άλλη αίτηση, που, θα υπέβαλα, επι του ίδιου θέματος τυχόν,, μου κοινοποίησε, αρκετά αργότερα, ότι η υπόθεση του εφάπαξ μου εστάλη, από την Υπηρεσία της, στο Τμήμα Μισθοδοσίας του e-ΕΦΚΑ; Τί μεσολάβησε;
Όσον αφορά το Τμήμα Μισθοδοσίας του e-ΕΦΚΑ, στο οποίο απευθύνεται, επίσης, η παρούσα, αυτό ερωτάται:

  1.  Έχει λάβει αντίγραφο του τραπεζικού μου λογαριασμού; Αν δεν το έχει λάβει, να το ζητήσει, από την Β' Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα, που το κατέχει, όπου και καταβάλλει τις μηνιαίες κύριες συντάξεις, που μου χορηγεί.
  2. Γιατί δεν μου έχει καταβάλει, έως τώρα, το υπόλοιπο εφάπαξ, που δικαιούμαι και το οποίο, άλλωστε, ενέκρινε, με την γνωστή Απόφαση, που εξέδωσε; Μήπως οι πληρωμές των εφάπαξ είναι τακτές;
  3. Και εν πάση περιπτώσει, πότε έχει προγραμματίσει (αν έχει προγραμματίσει) να μου καταβάλει το εγκεκριμένο ποσόν του υπόλοιπου εφάπαξ, που δικαιούμαι;
Αυτά είναι τα ουσιώδη ερωτήματα κυρίες και κύριοι. Από εκεί και πέρα, ισχύουν όλα όσα έχω ζητήσει και εξακολουθώ να ζητώ, για το πειθαρχικό σκέλος της όλης υποθέσεως και τον πειθαρχικό έλεγχο και τιμωρία της Παρθενίας Καραδήμα και όλων όσων συνέπραξαν μαζυ της.


 
Α. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ”


Για να δούμε τί θα απαντήσουν.

(Ομολογουμένως τους έχω άσκηση μεγάλη πίεση αλλά, δυστυχώς, δεν γινόταν αλλιώς).

Σχόλια

Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα, κιόλας (20/12/2022), έστειλα το, παρακάτω, ηλεκτρονικό μήνυμα, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή και σε όλες τις αρμόδιες και συναρμόδιες Υπηρεσίες του ασφαλιστικού οργανισμού, με το οποίο ηλεκτρονικό μήνυμα, ενημερώνω τους πάντες, για το, παραπάνω, σημερινό δημοσίευμα :


“Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω, για το σημερινό (20/12/2022) δημοσίευμα, επί της υποθέσεώς μου, με την οποια σας απασχολώ, προκειμένου να γνωρίζετε και να λάβετε, εαν κρίνετε απαραίτητο, τα μέτρα σας.

Το επίμαχο δημοσίευμα : https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2022/12/e_20.html
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
Σήμερα (Τρίτη 20/12/2022) έλαβα, στις 8:23 π.μ. και στις 8:45 π.μ. και στις 8:53 π.μ., τα παρακάτω ηλεκτρονικά μηνύματα, από την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα, με τα οποία διαβιβάστηκαν η χθεσινή ηλεκτρονική αναφορά μου, καθώς και οι δυο σημερινές αναφορές μου, που αποτελούν συνέχεια της χθεσινής, στην Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα και στην Παρθενία Καραδήμα, προκειμένου αυτές να απαντήσουν, στα ερωτήματα, που θέτω.

Τα κείμενα των διαβιβαστικών αυτών ηλεκτρονικών εγγράφων έχουν, ως εξής :


“Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε να απαντήσετε αρμοδίως.


e-ΕΦΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Τηλ.: +30 210-3270506-502
email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr
Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα”

και

“Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

e-ΕΦΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Τηλ.: +30 210-3270506-502
email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr
Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα”

και

“Σας προωθούμε το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

e-ΕΦΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Τηλ.: +30 210-3270506-502
email:gd.sintaxeondt@efka.gov.gr
Σταδίου 31,Τ.Κ. 10559, Αθήνα”.



Από τους άλλους αποδέκτες των ηλεκτρονικών αναφορών μου, μέχρι τώρα, δεν έχει απαντήσει κανένας.

Όπως γίνεται κατανοητό, το κρυφτούλι των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, προς το παρόν, συνεχίζεται. Τα κείμενα των ηλεκτρονικών εγγράφων, που μου αποστέλλονται, είναι πανομοιότυπα, σαν καρμποναρισμένα. Στην πράξη, η Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα πετάει το μπαλάκι, στην Β’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου Τομέα και στην Παρθενία Καραδήμα να απαντήσουν, σε αυτές τις ηλεκτρονικές αναφορές, που στέλνω, ενώ το Τμήμα Μισθοδοσίας, στο οποίο έχουν, επίσης, σταλεί οι, εν λόγω, ηλεκτρονικές αναφορές μου, σιωπά, επί του παρόντος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν, επί της ουσίας, απαντήσεις, στα ερωτήματα, που θέτω, ενώ η καταβολή του υπόλοιπου εφάπαξ, που δικαιούμαι και που έχει εγκριθεί να μου χορηγηθεί, καθυστερεί, αδικαιολογήτως.

Παρά ταύτα, έχω ανεξάντλητη υπομονή και πρόκειται να περιμένω να δω τι σκοπεύουν να πράξουν και πότε θα το πράξουν. Άλλωστε, έχω και άλλους νόμιμους τρόπους, για να κινηθώ, τους οποίους και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω, εάν αυτή η καθυστέρηση και η έμπρακτη αφωνία των αρμοδίων Υπηρεσιών του ασφαλιστικού οργανισμού και του εποπτεύοντος Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συνεχιστεί. Και φυσικά, προτίθεμαι να τους χρησιμοποιήσω.
Ο χρήστης TassosAnastassopoulos είπε…
ΟΚ. Το πρόβλημα τακτοποιήθηκε, σήμερα.

Όχι, όμως, το πειθαρχικό σκέλος της υπόθεσης, το οποίο δεν θα μείνει, έτσι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…