Mind the GAP! (Τίποτε δεν σώζει το ΠΑΣΟΚ από την οργή του κόσμου. Μόνον η ανατροπή της κυβέρνησης από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ).

"Ο κ. Αηδόνης, μόνον ... αηδόνι δεν είναι.

Τον βλέπει ο κόσμος σε διάφορα πάνελς, που προσπαθεί ο καημένος να περισώσει την τιμή του ... πολιτικού κόσμου και του κόμματός του (δεν είναι, βέβαια, μόνος του σε αυτήν την προσπάθεια) και φυσικά γελάει, μετά δακρύων, για την προσπάθειά του αυτή.


Η αλήθεια είναι ότι δεν τους σώζει τίποτε απολύτως.



ΓΑΠ : Ο ... Κέρβερος της εθνικής ανεξαρτησίας... (Ένα ωραίο σκίτσο του Πάνου στο "Ποντίκι" της 27/5/2010).




 Και αυτός και η μοιραία κυβέρνηση του ΓΑΠ, που οδήγησε την χώρα και τον λαό μας στο να βρίσκονται κάτω από ένα μοντέρνο και ιδιότυπο καθεστώς Κατοχής, αλλά και το ΠΑΣΟΚ συνολικά, που στηρίζει αυτήν την κατάσταση, έχουν πλήρως απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου και προκαλούν, ολοένα και περισσότερο, όσο εμφανίζονται στο "γυαλί", προκειμένου να πουν τις όποιες ανοησίες λένε, τις οποίες ανοησίες οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι "σοφίες", ή, έστω, εξυπνάδες.


Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος, βλέποντάς τους, αγανακτεί και εξοργίζεται, ενώ παράλληλα παραμιλάει, βρίζει, και καταριέται την τύχη του, που έμπλεξε με αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους ψήφισε, για να οδηγηθεί στα σημερινά χάλια.


Καλά θα κάνουν να κρυφτούν και να μην εμφανίζονται, γιατί η αγανάκτηση του κόσμου δεν είναι καλός σύμβουλος.


Το αστείο και συνάμα, τραγικό, όσον αφορά τα κατορθώματα, που έχουν επιτύχει τα τζίνια του ΓΑΠ, είναι ότι έχει αρχίσει να διαμορφώνεται σε πολύν κόσμο (και μάλιστα σε οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος, που έως πρόσφατα ανήκαν στον αμετακίνητο πυρήνα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ) μια νοσταλγία για τον ... Κώστα Καραμανλή (!!!), ο οποίος, σύμφωνα με όσα αρχίζουν να πιστεύουν οι άνθρωποι αυτοί, ήταν προτιμώτερο να χειριστεί την κατάσταση, όπως αυτή ήταν, πριν την πιστωτική ασφυξία, στην οποία οδήγησαν την χώρα ο ΓΑΠ και η ανερμάτιστη παρέα του, την οποία κατέστησε κυβέρνηση του τόπου, ο άνευ προσόντων υιός του αείμνηστου Ανδρέα.


(Ανάμεσα στα άλλα και γιατί ο απλός κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι ότι στις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να τον κοροϊδεύουν. Ούτε και τον ενδιαφέρουν, άλλωστε).



















Το μνημόνιο Ε.Ε. - Ε.Κ.Τ. - Δ.Ν.Τ. και "κυβέρνησης" ΓΑΠ : Ιδού τι υπέγραψαν, για το ασφαλιστικό, οι έντρομοι σοσιαλνεοφιλελεύθεροι (Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος και Κουτρουμάνης την αποφράδα 1/5/2010.


Τον κόσμο τον οδηγούν (οι σοσιαλνεοφιλελεύθεροι του ανεκδιήγητου ΓΑΠ και οι κολλητοί του ... αηδόνηδες) σε 40 χρόνια εργασίας, με μισθούς πείνας και συντάξεις εξαθλίωσης. Ως εκ τούτου, τα προβλήματα του κόσμου αυτού δεν σχετίζονται με τα άθλια μικροπολιτικά παίγνια, που γίνονται στις Εξεταστικές, τα οποία κιόλας τον εξοργίζουν...


Ας αφήσουν, λοιπόν, τα λόγια και ας κοιτάξουν να εξαφανισθούν από το "γυαλί" οι ... αηδόνηδες. Τον μισθό τους, άλλωστε, τον έχουν προς το παρόν εξασφαλισμένο...




Δεν μου διαφεύγει ότι ο κ. Αηδόνης νυμφεύτηκε πρόσφατα.


Ότι κουμπάρος ήταν ο κ. Καρχιμάκης, ομολογουμένως, αυτό μου διαφεύγει.




Προφανώς, σε αυτήν την κουμπαριά στηρίζονται όσα αναφέρονται στο αρχικό δημοσίευμα. Και είναι δεδομένο ότι ο κ. Καρχιμάκης έχει "χαρτιά" στα χέρια του.


Δεν τους σώζει τίποτε και ας έχουν όσα χαρτιά θέλουν.





















Αουγκούστο Πινοσέτ - Αυτός και τα Chicago boys δεν τόλμησαν, όσα τολμάει ο ΓΑΠ!


Όποιους δημοσιογράφους, ή άλλους και να κρατούν στο χέρι, αυτό είναι αδιάφορο, για τον απλό λαουτζίκο, που ξεδιάντροπα ξεγέλασαν και υφάρπαξαν την ψήφο του, προκειμένου να του λεηλατήσουν το εισόδημα, μαζύ με τους "συνεταίρους" τους της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Και να είναι σίγουροι οι αηδόνηδες και οι κουμπάροι τους (που τόσο ... μάχονταν για την ... προστασία του απλού κόσμου, όταν ήσαν στην αντιπολίτευση) ότι ο λαουτζίκος, μπορεί τώρα να υποφέρει από την τεράστια αφαίμαξη, που του κάνουν αυτοί οι ... σοσιαλιστές (τύφλα να έχει το αλήστου μνήμης καθεστώς του Αουγκούστο Πινοσέτ και τα μονεταριστικά Chicago boys του Μίλτον Φρήντμαν, που είναι αλήθεια ότι τέτοιας έκτασης αφαίμαξη δεν μπόρεσαν και δεν θέλησαν να κάνουν στον δυστυχή χιλιανό λαό, μετά την ανατροπή και την δολοφονία του Σαλβαδόρ Αλλιέντε - μόνον ο ΓΑΠ και η θλιβερή του παρέα, που εξελίχθηκε σε επιτροπή διεκπεραίωσης των εντολών των νεοβάρβαρων κατακτητών, κατάφερε κάτι τέτοιο, με μόνο δικαιολογητικό την ευήθεια του υιού του αειμνήστου προέδρου του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου), αλλά ο λαουτζίκος αυτός δεν πρόκειται να ξεχάσει, ανάμεσα στα άλλα, διότι οι σοσιαλνεοφιλελεύθεροι του ΓΑΠ δεν του αφήνουν περιθώρια να ξεχάσει.


(Στους δημοσιογράφους, άλλωστε, που είναι παπαγαλάκια των ψευτών και διεφθαρμένων πολιτικών, ο κόσμος δεν έχει καμμία εκτίμηση, αντίθετα, μάλιστα, τους έχει πολλά μαζεμένα, οπότε οποιοδήποτε στοιχείο, που τεκμηριώνει τον εξευτελισμό τους είναι καλοδεχούμενο).


Λύση υπάρχει :


Το ΠΑΣΟΚ, αν θέλει να διασώσει κάποια ψήγματα των όποιων κοινωνικών του αναφορών, πρέπει να ανατρέψει, μια ώρα αρχύτερα, την κυβέρνηση του υιού του αείμνηστου Ανδρέα και να την στείλει στην κόλαση της Ιστορίας.


Αλλιώς, θα την ακολουθήσει στην ίδια διαδρομή, που οδηγεί στην ίδια κατάληξη, η οποία είναι αναπόδραστη και από την οποία είναι αδύνατη κάθε διαφυγή…"



(Σχόλιά μου http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_883.html?showComment=1275508711548#c791520692875243403  και http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_883.html?showComment=1275547327642#c3648400977784835719  της 2/6/2010 και της 3/6/2010 αντιστοίχως, στο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε στο μπλογκ sibylla-σύβιλλα, με τίτλο : "Δεν μιλά πολύ αλλά ξέρει πολλά ο Αηδόνης…" http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_883.html ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

21/5/2023 : Ολέθρια συντριβή - στα όρια της διάλυσης - του ΣΥΡΙΖΑ, (με 20,07%), όπου πέφτει η αυλαία, με την πληρωμή του λογαριασμού της σύγχρονης “Συμφωνίας της Βάρκιζας” του καλοκαιριού του 2015. Τεράστια η προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, με 40,78%, (ΠΑΣΟΚ 11,53%, ΚΚΕ 7,20%, Ελληνική Λύση 4,46%, ΝΙΚΗ 2,93%, Πλεύση Ελευθερίας 2,87%, ΜΕΡΑ25 2,59%), ακριβώς, επειδή στερούντο αντιπάλου. (Και φυσικά, οι δημοσκοπήσεις, πήγαν όλες, στα σκουπίδια).

Μιλώντας, για “το στάδιο, στο οποίο δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, επειδή οι σαΐτες θα υφαίνουν μόνες τους”. Από αυτόν τον ορισμό του Αριστοτέλη, για το καθεστώς της ελεύθερης κοινωνίας (που νοείται ως αναρχική/αντιεξουσιαστική), στον μουτουαλισμό του Pierre-Joseph Proudhon και από την δραστική μείωση του χρόνου εργασίας, που περίμενε ο John Maynard Keynes, στο σήμερα και στους μελλοντικούς καιρούς).

Βουλευτικές εκλογές 25/6/2023 : Ο Αλέξης Τσίπρας, που, στις 8/6/2016, πούλησε, στον Λάτση, την έκταση στο Ελληνικό, με 92 € το τμ, ενώ το 2014 έλεγε ότι “αν υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις στο Ελληνικό, τότε καλύτερα να ψηφίσετε Σαμάρα”, δεν δικαιούνται αυτός και η ηγετική ομάδα του ψευδεπώνυμου ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν, για την τωρινή εκλογική καταστροφή του κόμματος, που, φυσικά, πρόκειται να έχει και συνέχεια…